1-0
Fotball

Wolfsburg – RB Leipzig

Tiago Tomas
    Målsjanse på Volkswagen Arena! Tiago Tomas fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    1'
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Florian Badstubner signaliserer et frispark til RB Leipzig.
    2'
    Xavi Simons (RB Leipzig) løfter inn en corner fra venstre på Volkswagen Arena.
    2'
    Benjamin Henrichs
    Sjanse til RB Leipzig! Benjamin Henrichs er nær ved å score, men keeper redder.
    2'
    Wolfsburg, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Frispark til RB Leipzig på halvdelen til VfL Wolfsburg.
    6'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Wolfsburg fordi Xavi Simons får behandling for en skade på banen.
    6'
    RB Leipzig slipper å klare seg uten Xavi Simons som kommer tilbake på banen i Wolfsburg.
    8'
    Lois Openda
    RB Leipzig angriper i Wolfsburg. Lois Openda fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    Mål for Wolfsburg!
    Wolfsburg 1 - 0 RB Leipzig
    Mål: Vaclav Cerny
    Målgivende: Tiago Tomas
    Mål! Vaclav Cerny gir VfL Wolfsburg ledelsen 1-0 i Wolfsburg. Det er en fin assist fra Tiago Tomas.
    14'
    Yannick Gerhardt
    Yannick Gerhardt (VfL Wolfsburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    I Wolfsburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    16'
    Hjørnespark til RB Leipzig
    18'
    Sjanse! RB Leipzig avanserer forover, men Benjamin Henrichs avslutter utenfor.
    20'
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Hjørnespark til Wolfsburg
    25'
    26'
    Frispark RB Leipzig.
    32'
    Frispark VfL Wolfsburg.
    33'
    Kan VfL Wolfsburg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    34'
    I Wolfsburg slår Mattias Svanberg en corner fra venstre.
    34'
    Vaclav Cerny
    Sjanse i Wolfsburg! Vaclav Cerny (VfL Wolfsburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    35'
    35'
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    36'
    Florian Badstubner signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg.
    42'
    Gult kort til RB Leipzig
    Yussuf Poulsen
    Yussuf Poulsen (RB Leipzig) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    42'
    Florian Badstubner signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    43'
    Gult kort til Wolfsburg
    Maxence Lacroix
    Maxence Lacroix (VfL Wolfsburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    43'
    45'
    Xaver Schlager
    Xaver Schlager (RB Leipzig) kommer til en målsjanse på Volkswagen Arena, men klarer ikke å score.
    45'
    Dommer Florian Badstubner venter med å sette i gang spillet fordi Mattias Svanberg ligger nede.
    45'+2
    VfL Wolfsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    Dommeren gir Xaver Schlager (RB Leipzig) et gult kort.
    45'+2
    Mattias Svanberg er på beina igjen og fortsetter kampen på Volkswagen Arena.
    45'+3
    I Wolfsburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+3
    Skudd på mål, Wolfsburg
    45'+4
    45'+4
    Skudd utenfor mål, RB Leipzig
    47'
    RB Leipzig avanserer forover i Wolfsburg. Yussuf Poulsen avslutter, men treffer ikke mål.
    49'
    Frispark for VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    50'
    51'
    52'
    Aster Vranckx
    Aster Vranckx (VfL Wolfsburg) pådrar seg et gult kort.
    52'
    Timo Werner
    RB Leipzig avanserer forover i Wolfsburg. Timo Werner avslutter, men treffer ikke mål.
    54'
    55'
    Skudd utenfor mål, Wolfsburg
    55'
    Andre gule kort til RB Leipzig
    Utvisning! Yussuf Poulsen (RB Leipzig) får sitt andre gule kort og må forlate banen.
    56'
    57'
    Florian Badstubner signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    57'
    Florian Badstubner signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg like utenfor RB Leipzig-området.
    58'
    Mattias Svanberg
    VfL Wolfsburg angriper i Wolfsburg. Mattias Svanberg fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    VfL Wolfsburg angriper i Wolfsburg. Aster Vranckx avslutter på mål, men greier ikke å score.
    61'
    61'
    62'
    Castello Lukeba
    Castello Lukeba (RB Leipzig) pådrar seg et gult kort.
    64'
    64'
    Spillerbytte - Wolfsburg
    Inn: Kevin Paredes
    Ut: Vaclav Cerny
    VfL Wolfsburg bytter ut Vaclav Cerny med Kevin Paredes.
    65'
    VfL Wolfsburg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra RB Leipzig.
    70'
    Ridle Baku
    Dommeren gir Ridle Baku (VfL Wolfsburg) et gult kort.
    70'
    Lois Openda
    Lois Openda (RB Leipzig) fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    73'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Kevin Kampl
    Ut: Xaver Schlager
    Xaver Schlager (RB Leipzig) erstattes av Kevin Kampl.
    73'
    Inn: Mohamed Simakan
    Ut: Castello Lukeba
    Bytte for RB Leipzig. Mohamed Simakan kommer inn for Castello Lukeba på Volkswagen Arena.
    73'
    Inn: Benjamin Sesko
    Ut: Timo Werner
    RB Leipzig gjør sitt tredje bytte. Timo Werner erstattes av Benjamin Sesko.
    73'
    Inn: Jonas Wind
    Ut: Tiago Tomas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for VfL Wolfsburg. Inn kommer Jonas Wind, mens Tiago Tomas tar plass på benken.
    73'
    Inn: Joakim Maehle
    Ut: Ridle Baku
    VfL Wolfsburg bytter ut Ridle Baku med Joakim Maehle. Dette er det tredje byttet som Niko Kovac gjør i dagens kamp.
    73'
    75'
    76'
    I Wolfsburg slår David Raum en corner fra venstre.
    76'
    77'
    En av RB Leipzigs spillere blir avblåst for offside.
    77'
    RB Leipzig fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    78'
    79'
    Inn: Christoph Baumgartner
    Ut: Amadou Haidara
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RB Leipzig. Inn kommer Christoph Baumgartner, mens Amadou Haidara tar plass på benken.
    80'
    Inn: Maximilian Arnold
    Ut: Aster Vranckx
    Aster Vranckx (VfL Wolfsburg) erstattes av Maximilian Arnold.
    81'
    Inn: Lovro Majer
    Ut: Jakub Kaminski
    Niko Kovac (VfL Wolfsburg) gjør sitt femte bytte for dagen. Lovro Majer erstatter Jakub Kaminski.
    81'
    Pavao Pervan
    Pavao Pervan (VfL Wolfsburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    82'
    RB Leipzig fosser fremover, men Florian Badstubner blåser for offside på Volkswagen Arena.
    82'
    Kevin Paredes
    Kevin Paredes (VfL Wolfsburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.