0-2
854
712

Wolverhampton får tildelt et frispark
    Simon Hooper signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC på egen banehalvdel.
    2'
    Brentford får tildelt et frispark
    Frispark til Brentford FC på halvdelen til Wolverhampton Wanderers FC.
    2'
    Brentford får tildelt et hjørnespark
    Mathias Jensen
    Mathias Jensen (Brentford FC) slår en corner fra venstre side på Molineux Stadium.
    3'
    Skudd utenfor mål, Brentford
    4'
    Brentford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Skudd utenfor mål, Wolverhampton
    Rayan Ait-Nouri
    Wolverhampton Wanderers FC angriper i Wolverhampton. Rayan Ait-Nouri fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    Skudd på mål, Brentford
    Neal Maupay
    Brentford FC angriper i Wolverhampton. Neal Maupay avslutter på mål, men greier ikke å score.
    12'
    Brentford, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Mathias Jensen (Brentford FC) løfter inn en corner fra venstre på Molineux Stadium.
    12'
    Neal Maupay
    Neal Maupay (Brentford FC) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    12'
    12'
    Skudd på mål, Wolverhampton
    Matheus Cunha
    Wolverhampton Wanderers FC fosser forover og Matheus Cunha fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    14'
    Wolverhampton, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Matheus Cunha (Wolverhampton Wanderers FC) avanserer forover på Molineux Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    14'
    14'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Wolverhampton fordi Matheus Cunha får behandling for en skade på banen.
    17'
    Spillerbytte - Wolverhampton
    Inn: Jean-Ricner Bellegarde
    Ut: Matheus Cunha
    Matheus Cunha (Wolverhampton Wanderers FC) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Jeanricner Bellegarde.
    20'
    Nathan Collins
    Nathan Collins (Brentford FC) kommer seg fri på Molineux Stadium, men avslutningen går utenfor.
    20'
    Frispark Brentford FC.
    23'
    Brentford FC angriper, men avslutningen til Mathias Jensen går utenfor.
    26'
    Frispark for Brentford FC på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark i en god posisjon for Wolverhampton Wanderers FC!
    28'
    Wolverhampton får tildelt et hjørnespark
    Pablo Sarabia
    Simon Hooper tildeler Wolverhampton Wanderers FC en corner. Pablo Sarabia sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    Neal Maupay
    Sjanse i Wolverhampton! Neal Maupay (Brentford FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    31'
    31'
    Sergio Reguilon
    I Wolverhampton slår Sergio Reguilon en corner fra høyre.
    35'
    Mål for Brentford!
    Wolverhampton 0 - 1 Brentford
    Mål: Christian Nørgaard
    Målgivende: Sergio Reguilon
    Mål! Brentford FC tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Christian Nørgaard. Sergio Reguilon var nest sist på ballen.
    35'
    Pablo Sarabia (Wolverhampton Wanderers FC) slår en corner fra venstre side på Molineux Stadium.
    39'
    Pablo Sarabia (Wolverhampton Wanderers FC) løfter inn en corner fra venstre på Molineux Stadium.
    39'
    42'
    Pedro Neto
    I Wolverhampton får Pedro Neto (Wolverhampton Wanderers FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    44'
    44'
    Mario Lemina
    Sjanse! Wolverhampton Wanderers FC avanserer forover, men Mario Lemina avslutter utenfor.
    45'+1
    Simon Hooper tildeler Wolverhampton Wanderers FC en corner. Pablo Sarabia sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+3
    Simon Hooper signaliserer et frispark til Brentford FC.
    45'+3
    Inn: Nathan Fraser
    Ut: Toti Gomes
    Wolverhampton Wanderers FC gjør sitt andre bytte. Toti Gomes erstattes av Nathan Fraser.
    46'
    I Wolverhampton har et frispark blitt tildelt bortelag.
    49'
    Pedro Neto
    På Molineux Stadium fyrer Pedro Neto (Wolverhampton Wanderers FC) av et skudd - i stolpen!
    50'
    Pedro Neto
    I Wolverhampton slår Pedro Neto en corner fra høyre.
    50'
    Wolverhampton blir avblåst for offside
    Craig Dawson
    En av Wolverhampton Wanderers FCs spillere blir avblåst for offside på Molineux Stadium.
    52'
    Målet til Wolverhampton sjekkes av VAR
    52'
    Målet til Wolverhampton blir annullert
    52'
    Simon Hooper tildeler Brentford FC en corner. Mathias Jensen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    60'
    Gult kort til Brentford
    Mark Flekken
    Mark Flekken (Brentford FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    60'
    Pedro Neto
    Wolverhampton Wanderers FC angriper i Wolverhampton. Pedro Neto avslutter på mål, men greier ikke å score.
    61'
    61'
    Pedro Neto
    Pedro Neto (Wolverhampton Wanderers FC) slår en corner fra høyre side på Molineux Stadium.
    61'
    Max Kilman
    Max Kilman (Wolverhampton Wanderers FC) header utenfor.
    61'
    Inn: Thomas Doyle
    Ut: Joao Gomes
    Wolverhampton Wanderers FC bytter ut Joao Gomes med Thomas Doyle.
    63'
    Ben Mee
    Frisparket tildelt Wolverhampton Wanderers FC er farlig nær Brentford FCs målområde.
    65'
    Målsjanse på Molineux Stadium! Pablo Sarabia fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    66'
    66'
    Wolverhampton Wanderers FC angriper på Molineux Stadium, men Rayan Ait-Nouri header utenfor.
    66'
    68'
    Mathias Jensen (Brentford FC) pådrar seg et gult kort.
    68'
    Mathias Jensen vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    69'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Yehor Yarmoliuk
    Ut: Mathias Jensen
    Yehor Yarmoliuk (Brentford FC) erstatter Mathias Jensen som muligens er skadet.
    69'
    Jean-Ricner Bellegarde
    Målsjanse! Jeanricner Bellegarde (Wolverhampton Wanderers FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    70'
    Gult kort til Wolverhampton
    Nathan Fraser
    Nathan Fraser (Wolverhampton Wanderers FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    71'
    72'
    Ivan Toney
    Målsjanse til Brentford FC! Ivan Toney treffer mål, men keeper redder.
    73'
    73'
    Inn: Keane Lewis-Potter
    Ut: Neal Maupay
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Brentford FC. Inn kommer Keane Lewis-Potter, mens Neal Maupay tar plass på benken.
    76'
    Wolverhampton 0 - 2 Brentford
    Mål: Ivan Toney
    Målgivende: Vitaly Janelt
    Ivan Toney øker Brentford FCs ledelse til 0-2! Flott spill fra Vitaly Janelt før målet.
    77'
    Simon Hooper signaliserer et frispark til Brentford FC på egen banehalvdel.
    79'
    Vitaly Janelt
    Dommer Simon Hooper viser Vitaly Janelt (Brentford FC) det gule kortet.
    81'
    Thomas Doyle
    Thomas Doyle (Wolverhampton Wanderers FC) kommer seg fri på Molineux Stadium, men avslutningen går utenfor.
    82'
    Inn: Matt Doherty
    Ut: Nelson Semedo
    Nelson Semedo (Wolverhampton Wanderers FC) erstattes av Matt Doherty.
    83'
    Inn: Kristoffer Ajer
    Ut: Christian Nørgaard
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Brentford FC. Inn kommer Kristoffer Ajer, mens Christian Nørgaard tar plass på benken.
    84'
    Inn: Shandon Baptiste
    Ut: Vitaly Janelt
    Thomas Frank gjør dagens fjerde bytte i Wolverhampton, når han tar ut Vitaly Janelt og setter inn Shandon Baptiste.
    85'
    Frispark for Wolverhampton Wanderers FC på egen banehalvdel.
    85'
    Nathan Fraser (Wolverhampton Wanderers FC) prøver å heade ballen i mål på Molineux Stadium, men mislykkes.
    88'
    88'
    88'
    Dommeren gir Mario Lemina (Wolverhampton Wanderers FC) et gult kort.
    88'
    Frispark Wolverhampton Wanderers FC.
    90'+1
    Ethan Pinnock er på beina igjen og fortsetter kampen.
    90'+2
    Ethan Pinnock ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    90'+3
    Wolverhampton Wanderers FC avanserer forover i Wolverhampton. Mario Lemina avslutter, men treffer ikke mål.