David McGoldrick
    David McGoldrick (Sheffield United FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    3'
    Fabio Silva
    Sjanse til Wolverhampton Wanderers FC! Fabio Silva er nær ved å score, men keeper redder.
    5'
    Sheffield United, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Daniel Podence (Wolverhampton Wanderers FC) løfter inn en corner fra høyre på Molineux Stadium.
    9'
    Målsjanse til Sheffield United FC! David McGoldrick treffer mål, men keeper redder.
    13'
    Wolverhampton, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Sheffield United FC angriper, men blir avblåst for offside.
    13'
    Mål for Wolverhampton!
    Wolverhampton 1 - 0 Sheffield United
    Mål: Daniel Podence
    Målgivende: Fabio Silva
    Daniel Podence dundrer ballen i mål og Wolverhampton Wanderers FC tar ledelsen 1-0 på Molineux Stadium. Flott spill fra Fabio Silva før målet.
    14'
    I Wolverhampton har et frispark blitt tildelt bortelag.
    15'
    Sheffield United FC angriper, men Billy Sharp vinkes av for offside.
    17'
    Paul Tierney signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC.
    19'
    Paul Tierney signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC på egen banehalvdel.
    20'
    Adama Traore
    Wolverhampton Wanderers FC angriper i Wolverhampton. Adama Traore fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    Frispark for Wolverhampton Wanderers FC på egen banehalvdel.
    24'
    Fabio Silva
    Sjanse! Wolverhampton Wanderers FC avanserer forover, men Fabio Silva avslutter utenfor.
    25'
    Paul Tierney tildeler Wolverhampton Wanderers FC en corner. Rayan Ait-Nouri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    Rayan Ait-Nouri
    Målsjanse! Rayan Ait-Nouri (Wolverhampton Wanderers FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    Frispark til Sheffield United FC på halvdelen til Wolverhampton Wanderers FC.
    27'
    Frispark Sheffield United FC.
    30'
    I Wolverhampton slår Rayan Ait-Nouri en corner fra venstre.
    31'
    Rayan Ait-Nouri (Wolverhampton Wanderers FC) slår en corner fra høyre side på Molineux Stadium.
    34'
    Frispark Wolverhampton Wanderers FC.
    35'
    Ruben Neves
    Wolverhampton Wanderers FC avanserer forover i Wolverhampton. Ruben Neves avslutter, men treffer ikke mål.
    38'
    Conor Hourihane (Sheffield United FC) slår en corner fra høyre side på Molineux Stadium.
    40'
    Wolverhampton Wanderers FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Spillerbytte - Sheffield United
    Inn: Luke Freeman
    Ut: Jack Robinson
    Paul Heckingbottom (Sheffield United FC) gjør sitt første bytte for dagen. Luke Freeman erstatter Jack Robinson.
    46'
    Spillerbytte - Wolverhampton
    Inn: Joao Moutinho
    Ut: Fernando Marcal
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Wolverhampton Wanderers FC. Inn kommer Joao Moutinho, mens Fernando Marcal tar plass på benken.
    46'
    Offside! Billy Sharp (Sheffield United FC) er alene igjennom, men dommer Paul Tierney ser at linjemannen er oppe med flagget.
    46'
    47'
    Sheffield United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    I Wolverhampton har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    53'
    I Wolverhampton slår Daniel Podence en corner fra høyre.
    56'
    Frispark for Sheffield United FC på egen banehalvdel.
    57'
    57'
    Rayan Ait-Nouri (Wolverhampton Wanderers FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Conor Hourihane (Sheffield United FC) løfter inn en corner fra høyre på Molineux Stadium.
    60'
    61'
    Gult kort til Sheffield United
    Chris Basham
    Dommeren gir Chris Basham (Sheffield United FC) et gult kort.
    61'
    Paul Tierney tildeler Sheffield United FC en corner. Conor Hourihane sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    64'
    Inn: Oliver Burke
    Ut: David McGoldrick
    Sheffield United FC bytter ut David McGoldrick med Oliver Burke. Dette er det andre byttet som Paul Heckingbottom gjør i dagens kamp.
    65'
    66'
    Inn: Trincao
    Ut: Fabio Silva
    Bruno Lage (Wolverhampton Wanderers FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Trincao erstatter Fabio Silva.
    68'
    Inn: Raul Jimenez
    Ut: Adama Traore
    Wolverhampton Wanderers FC bytter ut Adama Traore med Raul Jimenez. Dette er det femte byttet som Bruno Lage gjør i dagens kamp.
    68'
    Sander Berge
    Sheffield United FC angriper, men avslutningen til Sander Berge går utenfor.
    69'
    Wolverhampton 2 - 0 Sheffield United
    Mål: Nelson Semedo
    Målgivende: Rayan Ait-Nouri
    Mål! Wolverhampton Wanderers FC øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Nelson Semedo på Molineux Stadium. Rayan Ait-Nouri var nest sist på ballen.
    72'
    Billy Sharp
    Sheffield United FC angriper. Billy Sharp får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    74'
    74'
    Jayden Bogle
    Jayden Bogle (Sheffield United FC) kommer seg fri på Molineux Stadium, men avslutningen går utenfor.
    76'
    79'
    Inn: Iliman Ndiaye
    Ut: Billy Sharp
    Billy Sharp (Sheffield United FC) erstattes av Iliman Ndiaye.
    79'
    Inn: Oliver Norwood
    Ut: Sander Berge
    Bytte for Sheffield United FC. Oliver Norwood kommer inn for Sander Berge på Molineux Stadium.
    79'
    Wolverhampton 3 - 0 Sheffield United
    Målgivende: Raul Jimenez
    Wolverhampton Wanderers FC går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Daniel Podence. Det er en fin assist fra Raul Jimenez.
    80'
    Raul Jimenez
    Raul Jimenez (Wolverhampton Wanderers FC) avanserer forover på Molineux Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    83'
    83'
    Luke Freeman
    Dommer Paul Tierney gir Luke Freeman (Sheffield United FC) et gult kort.
    84'
    Rayan Ait-Nouri (Wolverhampton Wanderers FC) løfter inn en corner fra høyre på Molineux Stadium.