Elber (Yokohama Marinos) kommer seg fri på Nissan Stadium, men avslutningen går utenfor.
    Yokohama Marinos fosser fremover, men Hiroyuki Kimura blåser for offside på Nissan Stadium.
    3'
    Vissel Kobe får tildelt et hjørnespark
    Rikuto Hirose
    Hiroyuki Kimura tildeler Vissel Kobe en corner. Rikuto Hirose sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    4'
    Yokohama Marinos får tildelt et frispark
    Yokohama Marinos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Vissel Kobe får tildelt et frispark
    Hiroyuki Kimura signaliserer et frispark til Vissel Kobe på egen banehalvdel.
    10'
    Takahiro Ogihara
    I Yokohama slår Takahiro Ogihara en corner fra høyre.
    12'
    Det blir farlig! Frispark for Vissel Kobe er nær straffområde.
    16'
    Skudd utenfor mål, Vissel Kobe
    Yoshinori Muto
    Yoshinori Muto (Vissel Kobe) kommer til en målsjanse på Nissan Stadium, men klarer ikke å score.
    19'
    Yokohama Marinos angriper, men Hiroyuki Kimura blåser for offside.
    20'
    Hiroyuki Kimura signaliserer et frispark til Vissel Kobe.
    21'
    Gult kort til Yokohama Marinos
    Takuya Kida
    Takuya Kida (Yokohama Marinos) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    21'
    Frispark for Vissel Kobe på egen banehalvdel.
    22'
    Rikuto Hirose (Vissel Kobe) løfter inn en corner fra venstre på Nissan Stadium.
    27'
    Skudd på mål, Vissel Kobe
    27'
    Vissel Kobe, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Ken Matsubara
    Ken Matsubara (Yokohama Marinos) fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Yokohama Marinos får tildelt et hjørnespark
    Jun Amano
    Jun Amano (Yokohama Marinos) slår en corner fra venstre side på Nissan Stadium.
    31'
    Frispark til Vissel Kobe på halvdelen til Yokohama Marinos.
    32'
    Vissel Kobe blir avblåst for offside
    En av Vissel Kobes spillere blir avblåst for offside på Nissan Stadium.
    33'
    Frispark for Yokohama Marinos på egen banehalvdel.
    34'
    Gult kort til Vissel Kobe
    Dommer Hiroyuki Kimura gir Takahiro Ogihara (Vissel Kobe) et gult kort.
    34'
    I Yokohama header Yoshinori Muto (Vissel Kobe) mot mål, men ballen går utenfor.
    36'
    Jun Amano
    Jun Amano (Yokohama Marinos) løfter inn en corner fra høyre på Nissan Stadium.
    42'
    Mål for Yokohama Marinos!
    Yokohama Marinos 1 - 0 Vissel Kobe
    Mål: Carlos Eduardo Bendini Giusti
    Målgivende: Jun Amano
    Yokohama Marinos tar ledelsen 1-0 i Yokohama etter en heading av Carlos Eduardo Bendini Giusti! Jun Amano var nest sist på ballen.
    42'
    44'
    44'
    Straffe til Vissel Kobe
    44'+2
    Skade: Vissel Kobe
    45'+1
    Vissel Kobe scorer på straffe!
    Yokohama Marinos 1 - 1 Vissel Kobe
    Mål: Yoshinori Muto
    Mål! Vissel Kobe får et straffespark i Yokohama. Yoshinori Muto tar vare på sjansen og utligner til 1-1.
    45'+3
    Tilbake fra skade: Vissel Kobe
    45'+4
    Jun Amano
    Hiroyuki Kimura tildeler Yokohama Marinos en corner. Jun Amano sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+6
    Elber
    Yokohama Marinos angriper på Nissan Stadium, men Elber header utenfor.
    45'+6
    Vissel Kobe angriper i Yokohama. Rikuto Hirose fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+7
    45'+7
    Hiroyuki Kimura signaliserer et frispark til Yokohama Marinos på egen banehalvdel.
    45'+9
    Spillerbytte - Yokohama Marinos
    Inn: Hijiri Kato
    Ut: Ken Matsubara
    John Hutchinson (Yokohama Marinos) gjør sitt første bytte for dagen. Hijiri Kato erstatter Ken Matsubara.
    46'
    Jean Patric
    Vissel Kobe angriper. Jean Patric får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    46'
    46'
    Jean Patric
    Målsjanse! Jean Patric (Vissel Kobe) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    Jean Patric
    En av Vissel Kobes spillere blir avblåst for offside.
    49'
    I Yokohama har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    50'
    Vissel Kobe tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    Jun Amano
    Yokohama Marinos avanserer forover i Yokohama. Jun Amano avslutter, men treffer ikke mål.
    53'
    Spillerbytte - Vissel Kobe
    Inn: Yuya Kuwasaki
    Ut: Yuki Honda
    Vissel Kobe bytter ut Yuki Honda med Yuya Kuwasaki. Dette er det første byttet som Takayuki Yoshida gjør i dagens kamp.
    55'
    56'
    Inn: Takuma Nishimura
    Ut: Jun Amano
    Yokohama Marinos gjør sitt andre bytte. Jun Amano erstattes av Takuma Nishimura.
    56'
    57'
    59'
    62'
    Yuya Osako
    Vissel Kobe fosser forover og Yuya Osako fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    63'
    63'
    Takahiro Ogihara (Vissel Kobe) slår en corner fra høyre side på Nissan Stadium.
    64'
    64'
    Mål for Vissel Kobe!
    Yokohama Marinos 1 - 2 Vissel Kobe
    Målgivende: Rikuto Hirose
    Yoshinori Muto dundrer ballen i mål og Vissel Kobe tar ledelsen 1-2 på Nissan Stadium. Flott spill fra Rikuto Hirose før målet.
    65'
    Elber
    Yokohama Marinos avanserer forover i Yokohama. Elber avslutter, men treffer ikke mål.
    72'
    Jean Patric
    Målsjanse på Nissan Stadium! Jean Patric fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    75'
    75'
    I Yokohama slår Takahiro Ogihara en corner fra venstre.
    75'
    Yosuke Ideguchi
    Yosuke Ideguchi (Vissel Kobe) kommer seg fri på Nissan Stadium, men avslutningen går utenfor.
    76'
    Yan Matheus Santos Souza
    Sjanse! Yokohama Marinos avanserer forover, men Yan Matheus Santos Souza avslutter utenfor.
    77'
    Inn: Kenta Inoue
    Ut: Yan Matheus Santos Souza
    Yokohama Marinos bytter ut Yan Matheus Santos Souza med Kenta Inoue.
    78'
    Inn: Ryo Miyaichi
    Ut: Elber
    John Hutchinson gjør dagens fjerde bytte i Yokohama, når han tar ut Elber og setter inn Ryo Miyaichi.
    78'
    79'
    Frispark Yokohama Marinos.
    80'
    Inn: Asahi Uenaka
    Ut: Takuya Kida
    Bytte for Yokohama Marinos. Asahi Uenaka kommer inn for Takuya Kida på Nissan Stadium.
    80'
    Frisparket tildelt Vissel Kobe er farlig nær Yokohama Marinoss målområde.
    81'
    Inn: Daiju Sasaki
    Ut: Haruya Ide
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vissel Kobe. Inn kommer Daiju Sasaki, mens Haruya Ide tar plass på benken.
    81'
    Takuma Nishimura
    Yokohama Marinos angriper i Yokohama, men blir avblåst for offside.
    83'
    84'
    Skudd på mål, Yokohama Marinos
    Asahi Uenaka
    Målsjanse til Yokohama Marinos! Asahi Uenaka treffer mål, men keeper redder.
    88'
    Yokohama Marinos, prøver et skudd, men det reddes
    88'
    Asahi Uenaka (Yokohama Marinos) prøver å heade ballen i mål på Nissan Stadium, men mislykkes.