Mål for FC Luzern!
    Young Boys 0 - 1 FC Luzern
    Mål: Jakub Kadak
    Målgivende: Thibault Klidje
    Mål! FC Luzern tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Jakub Kadak på Stadion Wankdorf. Det er en fin assist fra Thibault Klidje.
    3'
    Silvere Ganvoula
    BSC Young Boys angriper. Silvere Ganvoula får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    5'
    FC Luzern, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Lewin Blum (BSC Young Boys) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Wankdorf.
    5'
    Aurele Amenda
    Young Boys kommer till avslut på Stadion Wankdorf men Aurele Amenda nickar utanför.
    6'
    Skudd på mål, FC Luzern
    6'
    Young Boys, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Jakub Kadak (FC Luzern) slår en corner fra høyre side på Stadion Wankdorf.
    7'
    Frispark BSC Young Boys.
    8'
    FC Luzern tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    I Bern slår Lewin Blum en corner fra høyre.
    13'
    Sandro Lauper
    Sandro Lauper (BSC Young Boys) kommer seg fri på Stadion Wankdorf, men avslutningen går utenfor.
    14'
    Frispark til BSC Young Boys på halvdelen til FC Luzern.
    16'
    Lukas Fahndrich signaliserer et frispark til FC Luzern på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark for FC Luzern på egen banehalvdel.
    22'
    Spillet på Stadion Wankdorf er stoppet midlertidig fordi Meschak Elia ligger nede.
    24'
    Meschak Elia ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Bern.
    24'
    Lukas Fahndrich tildeler FC Luzern en corner. Jakub Kadak sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    27'
    27'
    27'
    Lukas Fahndrich signaliserer et frispark til BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    27'
    Mål for Young Boys!
    Young Boys 1 - 1 FC Luzern
    Mål: Silvere Ganvoula
    Målgivende: Meschak Elia
    Silvere Ganvoula header ballen i mål og utligner til 1-1. Meschak Elia var nest sist på ballen.
    27'
    Skudd på mål, Young Boys
    30'
    30'
    Young Boys 1 - 2 FC Luzern
    Mål! FC Luzern tar ledelsen 1-2 ved Jakub Kadak. Thibault Klidje sto for den målgivende pasningen.
    33'
    I Bern har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    Pius Dorn
    FC Luzern angriper, men avslutningen til Pius Dorn går utenfor.
    37'
    FC Luzern fosser fremover, men Thibault Klidje går rett i offsidefella.
    38'
    En av FC Luzerns spillere går i offside.
    39'
    Lewin Blum (BSC Young Boys) slår en corner fra venstre side på Stadion Wankdorf.
    42'
    Lukas Fahndrich signaliserer et frispark til FC Luzern.
    43'
    I Bern har et frispark blitt tildelt bortelag.
    44'
    Frispark for BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    44'
    45'+2
    Gult kort til Young Boys
    Aurele Amenda (BSC Young Boys) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadion Wankdorf.
    45'+2
    Spillerbytte - Young Boys
    Inn: Darian Males
    Ut: Joel Mugisha
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for BSC Young Boys. Inn kommer Darian Males, mens Joel Mvuka tar plass på benken.
    46'
    Inn: Jaouen Hadjam
    Ut: Noah Persson
    BSC Young Boys bytter ut Noah Persson med Jaouen Hadjam. Dette er det andre byttet som Joel Magnin gjør i dagens kamp.
    46'
    46'
    Frispark til FC Luzern på halvdelen til BSC Young Boys.
    46'
    Dommer Lukas Fahndrich ser at linjemannen løfter flagget, og BSC Young Boyss Silvere Ganvoula blåses av for offside.
    47'
    47'
    Young Boys 2 - 2 FC Luzern
    Mål: Meschak Elia
    Meschak Elia utligner til 2-2 på Stadion Wankdorf.
    47'
    Young Boys 3 - 2 FC Luzern
    Mål: Joel Monteiro
    Målgivende: Sandro Lauper
    Mål! Joel Monteiro gir BSC Young Boys ledelsen 3-2 i Bern. Flott spill fra Sandro Lauper før målet.
    49'
    49'
    Lukas Fahndrich signaliserer et frispark til BSC Young Boys.
    51'
    Sandro Lauper (BSC Young Boys) fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    53'
    53'
    53'
    Lukasz Lakomy (BSC Young Boys) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Wankdorf.
    53'
    Young Boys 4 - 2 FC Luzern
    Målgivende: Lukasz Lakomy
    Mål! Joel Monteiro (BSC Young Boys) header inn 4-2. Lukasz Lakomy var nest sist på ballen.
    53'
    55'
    58'
    Skudd utenfor mål, FC Luzern
    59'
    59'
    60'
    I Bern slår Jakub Kadak en corner fra venstre.
    61'
    Skudd utenfor mål, Young Boys
    62'
    63'
    63'
    63'
    Lukas Fahndrich tildeler FC Luzern en corner. Ardon Jashari sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    64'
    Adrian Grbic
    Målsjanse! Adrian Grbic (FC Luzern) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    64'
    Silvere Ganvoula (BSC Young Boys) kommer til avslutning på Stadion Wankdorf, men headingen blir reddet.
    65'
    65'
    Silvere Ganvoula (BSC Young Boys) kommer til en målsjanse på Stadion Wankdorf, men klarer ikke å score.
    67'
    67'
    Thibault Klidje (FC Luzern) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadion Wankdorf.
    68'
    Luca Antony Jaquez
    FC Luzern avanserer forover i Bern. Luca Antony Jaquez avslutter, men treffer ikke mål.
    68'
    Thibault Klidje er tilbake på banen igjen.
    69'
    69'
    69'
    71'
    Spillerbytte - FC Luzern
    Inn: Dario Ulrich
    Ut: Severin Ottiger
    Mario Frick gjør dagens første bytte i Bern, når han tar ut Severin Ottiger og setter inn Dario Ulrich.
    72'
    Inn: Lars Villiger
    Ut: Adrian Grbic
    Bytte for FC Luzern. Lars Villiger kommer inn for Adrian Grbic på Stadion Wankdorf.
    72'
    Inn: Iwan Hegglin
    Ut: levin Winkler
    Mario Frick (FC Luzern) gjør sitt tredje bytte for dagen. Iwan Hegglin erstatter levin Winkler.
    72'
    73'
    73'
    BSC Young Boys tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    75'
    Gult kort til FC Luzern
    Leny Remo Meyer
    Leny Remo Meyer (FC Luzern) pådrar seg et gult kort.
    75'
    Hjørnespark til FC Luzern
    76'
    Inn: Max Meyer
    Ut: Jakub Kadak
    Jakub Kadak (FC Luzern) erstattes av Max Meyer.
    77'
    Inn: Teddy Lia Okou
    Ut: Thibault Klidje
    FC Luzern gjør sitt femte bytte. Thibault Klidje erstattes av Teddy Lia Okou.
    77'
    En av FC Luzerns spillere blir avblåst for offside på Stadion Wankdorf.
    77'
    Inn: Ebrima Colley
    Ut: Joel Monteiro
    Bytte for BSC Young Boys. Ebrima Colley kommer inn for Joel Monteiro på Stadion Wankdorf.
    77'
    80'
    Inn: Anel Husic
    Ut: Lukasz Lakomy
    BSC Young Boys bytter ut Lukasz Lakomy med Anel Husic. Dette er det fjerde byttet som Joel Magnin gjør i dagens kamp.
    81'
    81'
    83'
    83'
    Jaouen Hadjam
    Jaouen Hadjam (BSC Young Boys) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    83'
    Frispark FC Luzern.
    84'
    Pius Dorn
    Dommeren gir Pius Dorn (FC Luzern) et gult kort.
    85'
    Ardon Jashari
    Målsjanse på Stadion Wankdorf! Ardon Jashari fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    85'
    85'
    Ardon Jashari (FC Luzern) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Wankdorf.
    85'
    85'
    Inn: Saidy Janko
    Ut: Lewin Blum
    Joel Magnin (BSC Young Boys) gjør sitt femte bytte for dagen. Saidy Janko erstatter Lewin Blum.
    86'
    90'
    Meschak Elia
    Meschak Elia (BSC Young Boys) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'
    90'+1
    Ebrima Colley
    BSC Young Boys angriper i Bern. Ebrima Colley avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+2
    90'+2
    Ebrima Colley (BSC Young Boys) slår en corner fra venstre side på Stadion Wankdorf.
    90'+2
    90'+3
    Sjanse! BSC Young Boys avanserer forover, men Silvere Ganvoula avslutter utenfor.