Denne kampen har begrenset kampdekning. Kampresultat vil vises etter kampslutt.
Kampanalyse (AI)

Formkurve og Tabellposisjoner

Ytterhogdals IK møter IFK Luleaa i en viktig kamp i Division 2, Norrland 2024. Ytterhogdals IK ligger for øyeblikket på 6. plass på tabellen med 27 poeng etter 16 kamper, mens IFK Luleaa er på 7. plass med 24 poeng. Begge lagene har hatt en blandet formkurve, hvor Ytterhogdals IK har vunnet sine to siste kamper, mens IFK Luleaa nylig vant over Froso IF.

Historisk Overtak for IFK Luleaa

Ser man på de siste møtene mellom lagene, har IFK Luleaa et klart overtak med fire seire på rad mot Ytterhogdals IK. Den siste kampen mellom lagene i april 2024 endte 2-0 til IFK Luleaa. Ingen av lagene har meldt om aktuelle skader eller suspensjoner, noe som betyr at begge stiller med tilnærmet toppet mannskap til denne duellen.

Forventninger til Kampen

Historisk sett har IFK Luleaa vunnet 100% av de siste fem møtene mellom disse lagene, noe som peker i retning av Luleaa-favør. Målforskjellen i disse møtene er betydelig, hvor IFK Luleaa leder med en total på 20-2 i mål. Ytterhogdals IK, når de spiller hjemme og har vunnet sine siste kamper, har imidlertid svingt formen positivt og kan overraske. Kan Ytterhogdals IK bryte Luleaas seiersrekke, eller vil gjestene befeste sin dominans?

VG Live er en del av Schibsted Media. Schibsted Media AS og Schibsted ASA er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her