0-2
Emmanuel90'+12
    FC Zurich får tildelt et hjørnespark
    Antonio Marchesano
    Johannes von Mandach tildeler FC Zurich en corner. Antonio Marchesano sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    5'
    Skudd utenfor mål, FC Zurich
    Mariano Gomez
    Mariano Gomez (FC Zurich) header mot mål, men ballen går utenfor.
    6'
    Yverdon-Sport får tildelt et frispark
    Frispark for Yverdon-Sport på egen banehalvdel.
    7'
    FC Zurich får tildelt et frispark
    Johannes von Mandach signaliserer et frispark til FC Zurich.
    12'
    Yverdon-Sport tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Johannes von Mandach signaliserer et frispark til Yverdon-Sport på egen banehalvdel.
    14'
    15'
    Skudd på mål, FC Zurich
    Mounir Chouiar
    Målsjanse på Stade Municipal! Mounir Chouiar fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    16'
    FC Zurich, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    I Yverdon-les-Bains har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    Gult kort til Yverdon-Sport
    Boris Adrian Cespedes
    Dommeren gir Boris Adrian Cespedes (Yverdon-Sport) et gult kort.
    19'
    Spillet på Stade Municipal er stoppet midlertidig fordi Cheick Oumar Conde ligger nede.
    19'
    FC Zurich slipper å klare seg uten Cheick Oumar Conde som kommer tilbake på banen igjen.
    21'
    Yverdon-Sport blir avblåst for offside
    Hugo Komano
    Yverdon-Sport angriper, men Johannes von Mandach blåser for offside.
    23'
    Spillerbytte - FC Zurich
    Inn: Doron Leidner
    Ut: Nemanja Tosic
    Bytte for FC Zurich. Doron Leidner kommer inn for Nemanja Tosic på Stade Municipal.
    26'
    29'
    Gult kort til FC Zurich
    Doron Leidner
    Dommer Johannes von Mandach viser Doron Leidner (FC Zurich) det gule kortet.
    30'
    FC Zurich må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Yverdon-Sport.
    31'
    Skudd utenfor mål, Yverdon-Sport
    Anthony Sauthier
    Anthony Sauthier (Yverdon-Sport) kommer seg fri på Stade Municipal, men avslutningen går utenfor.
    32'
    33'
    34'
    37'
    37'
    Yverdon-Sport får tildelt et hjørnespark
    Anthony Sauthier (Yverdon-Sport) løfter inn en corner fra venstre på Stade Municipal.
    38'
    William Le Pogam
    Yverdon-Sport avanserer forover i Yverdon-les-Bains. William Le Pogam avslutter, men treffer ikke mål.
    38'
    FC Zurich blir avblåst for offside
    Juan Jose Perea
    En av FC Zurichs spillere går i offside.
    39'
    FC Zurich angriper i Yverdon-les-Bains. Mounir Chouiar fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    Mauro Rodrigues
    Mauro Rodrigues (Yverdon-Sport) slår en corner fra høyre side på Stade Municipal.
    43'
    Inn: Silvan Wallner
    Ut: Doron Leidner
    Ricardo Moniz gjør dagens andre bytte i Yverdon-les-Bains, når han tar ut Doron Leidner og setter inn Silvan Wallner.
    46'
    Spillerbytte - Yverdon-Sport
    Inn: Kevin Carlos
    Ut: Aimen Mahious
    Alessandro Mangiarratti (Yverdon-Sport) gjør sitt første bytte for dagen. Kevin Carlos erstatter Aimen Mahious.
    46'
    47'
    47'
    47'
    Sjanse til FC Zurich! Juan Jose Perea er nær ved å score, men keeper redder.
    47'
    47'
    48'
    52'
    Sjanse! FC Zurich avanserer forover, men Antonio Marchesano avslutter utenfor.
    53'
    Frispark til Yverdon-Sport på halvdelen til FC Zurich.
    54'
    Ifeanyi Mathew
    Ifeanyi Mathew (FC Zurich) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Målsjanse! Juan Jose Perea (FC Zurich) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    56'
    57'
    Mauro Rodrigues (Yverdon-Sport) slår en corner fra venstre side på Stade Municipal.
    58'
    58'
    Bledian Krasniqi vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    60'
    Bledian Krasniqi er tilbake på banen igjen.
    62'
    Yverdon-Sport angriper, men avslutningen til William Le Pogam går utenfor.
    62'
    Nikola Katic ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    63'
    Inn: Umeh Emmanuel
    Ut: Bledian Krasniqi
    Ricardo Moniz (FC Zurich) blir nødt til å gjøre sitt tredje bytte. Umeh Emmanuel erstatter Bledian Krasniqi som sannsynligvis er skadet.
    65'
    Nikola Katic er på beina igjen og fortsetter kampen.
    65'
    Frispark i en god posisjon for FC Zurich!
    66'
    Nikola Katic
    Nikola Katic (FC Zurich) header utenfor.
    66'
    Silvan Wallner
    FC Zurich fosser fremover, men Johannes von Mandach blåser for offside på Stade Municipal.
    68'
    Målsjanse! Mounir Chouiar (FC Zurich) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    72'
    Mål for FC Zurich!
    Yverdon-Sport 0 - 1 FC Zurich
    Mål: Juan Jose Perea
    Målgivende: Nikola Katic
    Juan Jose Perea dundrer ballen i mål og FC Zurich tar ledelsen 0-1 på Stade Municipal. Nikola Katic sto for den målgivende pasningen.
    72'
    Juan Jose Perea (FC Zurich) får et gult kort av dommer Johannes von Mandach.
    73'
    FC Zurich angriper. Juan Jose Perea får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    79'
    79'
    Det blir farlig! Frispark for Yverdon-Sport er nær straffområde.
    81'
    Inn: Fode Sylla
    Ut: Boris Adrian Cespedes
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Yverdon-Sport. Inn kommer Fode Sylla, mens Boris Adrian Cespedes tar plass på benken.
    82'
    Inn: Samba Kone
    Ut: Dion Kacuri
    Yverdon-Sport bytter ut Dion Kacuri med Samba Kone. Dette er det tredje byttet som Alessandro Mangiarratti gjør i dagens kamp.
    83'
    Haithem Loucif
    Haithem Loucif (Yverdon-Sport) løfter inn en corner fra høyre på Stade Municipal.
    83'
    Johannes von Mandach tildeler Yverdon-Sport en corner. Haithem Loucif sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    84'
    Johannes von Mandach signaliserer et frispark til FC Zurich på egen banehalvdel.
    85'
    Inn: B. Irish Fernand Goure
    Ut: Juan Jose Perea
    FC Zurich bytter ut Juan Jose Perea med B. Irish Fernand Goure. Dette er det fjerde byttet som Ricardo Moniz gjør i dagens kamp.
    87'
    VAR sjekker om det er straffe til Yverdon-Sport
    90'+1
    Ingen straffe til Yverdon-Sport
    90'+2
    Rødt kort til Yverdon-Sport
    Mohamed Tijani
    Rødt kort! Mohamed Tijani (Yverdon-Sport) blir utvist.
    90'+2
    Inn: Ahmedin Avdic
    Ut: Hugo Komano
    Alessandro Mangiarratti gjør dagens fjerde bytte i Yverdon-les-Bains, når han tar ut Hugo Komano og setter inn Ahmedin Avdic.
    90'+4
    Inn: Jessé Hautier
    Ut: Mauro Rodrigues
    Yverdon-Sport bytter ut Mauro Rodrigues med Jessé Hautier.
    90'+4
    Johannes von Mandach signaliserer et frispark til FC Zurich like utenfor Yverdon-Sport-området.
    90'+4
    Sjanse i Yverdon-les-Bains! Antonio Marchesano (FC Zurich) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+4
    90'+4
    90'+5
    90'+8
    Mariano Gomez (FC Zurich) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+8
    Frisparket tildelt FC Zurich er farlig nær Yverdon-Sports målområde.
    90'+10
    Antonio Marchesano (FC Zurich) kommer til en målsjanse på Stade Municipal, men klarer ikke å score.
    90'+11
    Målet til FC Zurich sjekkes av VAR
    90'+12
    Målet til FC Zurich blir stående
    90'+12
    Yverdon-Sport 0 - 2 FC Zurich
    Mål: Umeh Emmanuel
    Målgivende: Mounir Chouiar
    Mål! Umeh Emmanuel gir FC Zurich en komfortabel 0-2 ledelse. Mounir Chouiar var nest sist på ballen.