I Hangzhou slår Cheng Jin en corner fra høyre.
    Skudd utenfor mål, Zhejiang Professional
    Zhejiang Prof. angriper på Hangzhou Dragon Stadium. Franko Andrijasevic header utenfor.
    Frispark for Meizhou Hakka på egen banehalvdel.
    4'
    6'
    Skudd på mål, Zhejiang Professional
    Deabeas Nii Klu Owusu-Sekyere
    Sjanse til Zhejiang Prof.! Deabeas Nii Klu Owusu-Sekyere er nær ved å score, men keeper redder.
    6'
    Zhejiang Professional, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Zhejiang Professional får tildelt et frispark
    Jing Wang signaliserer et frispark til Zhejiang Prof. på egen banehalvdel.
    7'
    Meizhou Hakka tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Li Tixiang
    Li Tixiang (Zhejiang Prof.) slår en corner fra venstre side på Hangzhou Dragon Stadium.
    10'
    Lucas
    Zhejiang Prof. angriper på Hangzhou Dragon Stadium, men Lucas header utenfor.
    11'
    Skudd på mål, Meizhou Hakka
    Ye Chugui
    I Hangzhou får Ye Chugui (Meizhou Hakka) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    12'
    Meizhou Hakka, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Leonardo
    Zhejiang Prof. angriper, men avslutningen til Leonardo går utenfor.
    12'
    Meizhou Hakka blir avblåst for offside
    Meizhou Hakka angriper, men Jing Wang blåser for offside.
    15'
    Jing Wang signaliserer et frispark til Meizhou Hakka.
    17'
    Tyrone Conraad
    En av Meizhou Hakkas spillere går i offside.
    18'
    Cheng Jin
    Cheng Jin (Zhejiang Prof.) løfter inn en corner fra høyre på Hangzhou Dragon Stadium.
    20'
    Cheng Jin
    21'
    Rodrigo Henrique Santana da Silva
    Meizhou Hakka angriper. Rodrigo Henrique Santana da Silva får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    22'
    22'
    Meizhou Hakka får tildelt et hjørnespark
    23'
    Skudd utenfor mål, Meizhou Hakka
    Tyrone Conraad (Meizhou Hakka) kommer til en målsjanse på Hangzhou Dragon Stadium, men klarer ikke å score.
    24'
    I Hangzhou har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    Leonardo
    Kjempesjanse! Leonardo (Zhejiang Prof.) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    27'
    28'
    Gult kort til Zhejiang Professional
    Leung Nok Hang
    Leung Nok Hang (Zhejiang Prof.) får et gult kort av dommer Jing Wang.
    28'
    VAR sjekker om det er straffe til Zhejiang Professional
    28'
    Ingen straffe til Zhejiang Professional
    29'
    Zhejiang Prof. avanserer forover på Hangzhou Dragon Stadium og Franko Andrijasevic kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Meizhou Hakka.
    31'
    31'
    Gult kort til Meizhou Hakka
    Nebojsa Kosovic
    Nebojsa Kosovic (Meizhou Hakka) pådrar seg et gult kort.
    32'
    Frispark for Zhejiang Prof. på egen banehalvdel.
    32'
    Jing Wang signaliserer et frispark til Meizhou Hakka på egen banehalvdel.
    34'
    Mål for Zhejiang Professional!
    Zhejiang Professional 1 - 0 Meizhou Hakka
    Mål: Leonardo
    Målgivende: Yue Xin
    Leonardo dundrer ballen i mål og Zhejiang Prof. tar ledelsen 1-0 på Hangzhou Dragon Stadium. Yue Xin sto for den målgivende pasningen.
    36'
    Zhejiang Professional 2 - 0 Meizhou Hakka
    Mål: Jean Evrard Kouassi
    Målgivende: Franko Andrijasevic
    I Hangzhou øker Zhejiang Prof. ledelsen til 2-0 takket være et mål av Jean Evrard Kouassi. Franko Andrijasevic var nest sist på ballen.
    38'
    Zhejiang Professional 3 - 0 Meizhou Hakka
    Mål! Zhejiang Prof. øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Leonardo på Hangzhou Dragon Stadium.
    40'
    Rodrigo Henrique Santana da Silva (Meizhou Hakka) kommer seg fri på Hangzhou Dragon Stadium, men avslutningen går utenfor.
    45'
    Wang Jianan
    Dommer Jing Wang viser Wang Jianan (Meizhou Hakka) det gule kortet.
    45'
    Zhejiang Prof. tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+3
    Zhejiang Prof. angriper i Hangzhou. Franko Andrijasevic fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+3
    Spillerbytte - Meizhou Hakka
    Inn: John Mary
    Ut: Rodrigo Henrique Santana da Silva
    Bytte for Meizhou Hakka. John Mary kommer inn for Rodrigo Henrique Santana da Silva på Hangzhou Dragon Stadium.
    46'
    Inn: Yang Chaosheng
    Ut: Wang Jianan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Meizhou Hakka. Inn kommer Yang Chaosheng, mens Wang Jianan tar plass på benken.
    46'
    Inn: Yongjia Li
    Ut: Liang Shi
    Milan Ristic gjør dagens tredje bytte i Hangzhou, når han tar ut Liang Shi og setter inn Yongjia Li.
    46'
    Yang Chaosheng
    Meizhou Hakka fosser fremover, men Yang Chaosheng går rett i offsidefella.
    48'
    Frispark Meizhou Hakka.
    49'
    Ye Chugui
    Målsjanse til Meizhou Hakka! Ye Chugui treffer mål, men keeper redder.
    50'
    50'
    Meizhou Hakka fosser forover og Yang Chaosheng fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    50'
    50'
    Ye Chugui
    Ye Chugui (Meizhou Hakka) løfter inn en corner fra høyre på Hangzhou Dragon Stadium.
    50'
    51'
    53'
    Jean Evrard Kouassi
    Zhejiang Prof. angriper. Jean Evrard Kouassi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    53'
    53'
    Zhejiang Professional 4 - 0 Meizhou Hakka
    Mål: Cheng Jin
    Målgivende: Leonardo
    Cheng Jin setter ballen i mål og øker Zhejiang Prof.s ledelse til 4-0 i Hangzhou. Det er en fin assist fra Leonardo.
    54'
    John Mary
    En av Meizhou Hakkas spillere blir avblåst for offside.
    56'
    Deabeas Nii Klu Owusu-Sekyere (Zhejiang Prof.) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Spillerbytte - Zhejiang Professional
    Inn: Yao Junsheng
    Ut: Deabeas Nii Klu Owusu-Sekyere
    Zhejiang Prof. bytter ut Deabeas Nii Klu Owusu-Sekyere med Yao Junsheng. Dette er det første byttet som Jordi Vinyals gjør i dagens kamp.
    58'
    Inn: Zhang Jiaqi
    Ut: Li Tixiang
    Li Tixiang (Zhejiang Prof.) erstattes av Zhang Jiaqi.
    58'
    Leonardo
    Zhejiang Prof. avanserer forover i Hangzhou. Leonardo avslutter, men treffer ikke mål.
    60'
    Zhejiang Professional blir avblåst for offside
    Leonardo
    Zhejiang Prof.s Leonardo blåses av for offside på Hangzhou Dragon Stadium.
    61'
    Franko Andrijasevic (Zhejiang Prof.) kommer seg fri på Hangzhou Dragon Stadium, men avslutningen går utenfor.
    62'
    63'
    Frispark til Zhejiang Prof. på halvdelen til Meizhou Hakka.
    64'
    Yongjia Li
    Dommer Jing Wang gir Yongjia Li (Meizhou Hakka) et gult kort.
    64'
    I Hangzhou har et frispark blitt tildelt bortelag.
    66'
    Inn: Yin Congyao
    Ut: Tyrone Conraad
    Meizhou Hakka bytter ut Tyrone Conraad med Yin Congyao.
    66'
    Ye Chugui
    Jing Wang tildeler Meizhou Hakka en corner. Ye Chugui sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    69'
    Inn: Sun Zhengao
    Ut: Leung Nok Hang
    Zhejiang Prof. gjør sitt tredje bytte. Leung Nok Hang erstattes av Sun Zhengao.
    70'
    Inn: Gao Di
    Ut: Cheng Jin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Zhejiang Prof.. Inn kommer Gao Di, mens Cheng Jin tar plass på benken.
    70'
    Sjanse! Meizhou Hakka avanserer forover, men Yang Chaosheng avslutter utenfor.
    71'
    Leonardo
    Målsjanse! Leonardo (Zhejiang Prof.) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    73'
    Leonardo
    Zhejiang Prof. angriper i Hangzhou. Leonardo fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Leonardo
    Leonardo (Zhejiang Prof.) vinkes av for offside i Hangzhou.
    78'
    Inn: Yihu Yang
    Ut: Ye Chugui
    Meizhou Hakka gjør sitt femte bytte. Ye Chugui erstattes av Yihu Yang.
    78'
    Inn: Wang Yudong
    Ut: Leonardo
    Jordi Vinyals (Zhejiang Prof.) gjør sitt femte bytte for dagen. Wang Yudong erstatter Leonardo.
    79'
    Wang Yudong
    Zhejiang Prof. angriper, men avslutningen til Wang Yudong går utenfor.
    80'
    Gao Di
    Gao Di (Zhejiang Prof.) fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    82'
    Gao Di
    Zhejiang Prof. angriper i Hangzhou, men blir avblåst for offside.
    83'
    Weihui Rao vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    84'
    Yao Junsheng
    Yao Junsheng (Zhejiang Prof.) slår en corner fra høyre side på Hangzhou Dragon Stadium.
    85'
    Lucas
    Lucas (Zhejiang Prof.) header utenfor.
    85'
    Weihui Rao er på beina igjen og fortsetter kampen på Hangzhou Dragon Stadium.
    86'
    Frispark Zhejiang Prof..
    86'
    Gao Di
    Offside! Gao Di (Zhejiang Prof.) er alene igjennom, men dommer Jing Wang ser at linjemannen er oppe med flagget.
    87'
    Gao Di
    Zhejiang Prof. angriper i Hangzhou. Gao Di avslutter på mål, men greier ikke å score.
    88'
    88'
    Yihu Yang
    Sjanse i Hangzhou! Yihu Yang (Meizhou Hakka) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    89'
    89'
    90'+1
    Yihu Yang
    Yihu Yang (Meizhou Hakka) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.