Oddstipsene er laget av VGs redaksjon. Ved å legge til i kupong, samler du dine egne tips. Annonselenken "Spill" sender deg til Norsk Tipping, som VG har partneravtale med. VG får inntekter om du betaler for spill.
Oddstips
 • Westerlo - Anderlecht
  19:45
  KVC Westerlo
  Uavgjort
  RSC Anderlecht

  Dette er et oppgjør i belgisk eliteserie, og det er henholdsvis bunn mot toppsjikt som møtes på Het Kuipje i Westerlo øst for Antwerpen. Hjemmelaget befinner seg under nedrykksstreken etter å ha kun vunnet to av 15 ligamatcher med 20-29 i målforskjell. Senest røk Westerlo 2-3 borte mot Sporting Charleroi seks minutter på overtid. Vertene har sluppet inn ni mål på fire siste ligamatcher. Anderlecht har hatt noen år i skyggenes dal, men befinner seg nå på 2.plass i en liga med 16 klubber. Det er fire poeng opp til byrivalen Union Saint-Gilloise. Gjestene har sikret seg ti av tolv siste poeng med 11-3 samlet målforskjell. Med så ulike formkurver er den gamle storklubben Anderlecht nærmest et oddsspill.

  Author avatarRolf Erik Brown
 • Monza - Juventus
  19:45
  Totalt antall mål - over/under 2.5
  Over 2.5
  Under 2.5

  Under 2,5 Mål. Det er VG+ Sport som overfører denne norditalienske Serie A-kampen. Monza rykket opp til Serie A i 2022, og endte opp på 11.plass i vår. I inneværende sesong har laget bitt seg fast rundt tabellmidten igjen. På 13 kamper har vertene ordnet en kurant 4-6-3-fasit, eller kun ett tap på ti siste. Åtte av disse ti oppgjørene har vært Under 2,5 Mål-matcher. Senest på søndag reiste klubben hjem fra Cagliari og Sardinia med 1-1. Tre mann ser ut til å mangle i aften: Izzo (f), Caprari (a) og Vignato (a). Juventus er på 2.plass og 12 poeng foran Monza. I en spillemessig lite underholdende hjemmekamp mot Inter nøyde laget seg med 1-1. Formen er sunn med seks seirer og to uavgjorte på åtte siste seriekamper. Syv av disse matchene har vært Under2,5 Mål-kamper. Danilo (f), De Sciglio (f), Pogba (mb) og Fagioli (mb) er ute.

  Author avatarRolf Erik Brown
 • Preston North End - Queens Park Rangers
  20:00
  Preston North End
  Uavgjort
  Queens Park Rangers

  Championship, og her skiller det 15 poeng mellom klubbene i Preston North Ends favør. Det gir at vertene er med i kampen om topp seks beste, som gir playoff-spill i mai. For opp til de to beste, Leicester City og Ipswich Town er det 15-14 poeng, og det er i meste laget. Kampprogrammet kommer tett nå. Så sent som tirsdag aften ble Preston påført et stygt 0-4-bortetap for Preston. Her lå laget under med 0-3 etter 37 minutters spill. Det var lagets andre strake ligatap etter at det endte med 1-2-hjemme for Cardiff City i kampen før. Her må vi ta med at PNE i nesten hele andre omgang spilte med kun ti mann. Brady (f) er ferdigsonet, men nå er det Potts (mb) sin tur til å stå over. Queens Park Rangers har seks poeng opp til trygg grunn. Tirsdag ordnet laget sin første ligatriumf på fjerde forsøket etter at Marti Cifuentes overtok hovedtrener-jobben. Det var formsvake Stoke City som ble slått 4-2 hjemme i Vest London. Her spilte Stoke med ti mann fra 53 minutters spill. Cifuentes er i Norge kanskje best kjent som tidligere Sandefjord-trener i 2018-20. Det er åpenbart spennende hva katalaneren kan bringe med seg av friske idéer til gjestene, som ikke har vunnet noen av sine seks seneste bortematcher (0-2-4-fasit). Kun syv bortemål på ti oppgjør sier også sitt. Under 2,5 Mål er et mulig oddsspill til 1,65. I HUB-spillet prøver vi uavgjort i en åpen kamp. TV-kanal: Vsport 2.

  Author avatarRolf Erik Brown
 • Ipswich Town - Coventry City
  Lør. 02.12 · 15:00
  Ipswich Town
  Uavgjort
  Coventry City

  Nykommer Ipswich Town har ubeskjedent nok inntatt Championship-andreplassen - og er kun ett poeng bak Leicester City. Særlig hjemme på Portman Road har laget tatt grep med sin 8-0-1-fasit på ni oppgjør. Defensivt er det innimellom litt vel sårbare takter med totalt 24 baklengsmål. Men 39 scoringer er flest med god margin i denne divisjonen (28 av dem hjemme). I onsdagens 3-1-hjemmetriumf mot Millwall kunne laget fort ha vunnet med større sifre, leser vi i avisen Ipswich Star. «Tractor Boys» gikk offensivt til verks fra start, og kontrollerte inn kampen etter pause. Her er det håp om å få med igjen Williams (f), men to mann er definitivt ute med skader. Coventry City har jobbet seg vekk fra den mest akutte nedrykksstriden etter to strake seirer. På tirsdag ble Plymouth Argyle beseiret med 1-0, hvilket var den tredje strake ligakampen med «rent laken». Men på fremmed gress er ikke gjestene like skarpe, noe bare to seirer på ni forsøk bekrefter. Palmer (mb) og Tavares (a) er fortsatt fraværende.

  Author avatarRolf Erik Brown
 • Millwall - Sunderland
  Lør. 02.12 · 15:00
  Millwall FC
  Uavgjort
  Sunderland AFC

  Begge disse Championship-klubbene skal slå tilbake etter to strake ligatap den siste uken. For Millwalls del har laget røket i tre av fire siste, og etter 18 ligakamper kan vi trygt slå fast laget er blant sesongens store skuffelser så langt. Fasiten viser 5-5-8 og målforskjellen er 20-25. Kun to hjemmeseirer av ni mulige sier sitt. I midtuken røk londonerne på en 1-3-bortrsmell for Ipswich Town. Sarkic (k) er friskmeldt. Sunderland har bokført seks poeng mer enn vertskapet, men har hatt mer å bidra med på scoringsfronten (28-21) enn vertene. Og så jevnt er det i denne ligaen at det kun er fire poeng opp til sjetteplass og playoff-spill til våren. Vi forventer høyere intensitet og mer energi av begge lag lørdag ettermiddag.

  Author avatarRolf Erik Brown
Magefølelser
VG Live er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her