Oddstips
Oddstipsene er laget av VGs redaksjon. Ved å legge til i kupong, samler du dine egne tips. Annonselenken "Spill" sender deg til Norsk Tipping, som VG har partneravtale med. VG får inntekter om du betaler for spill.
 • KFUM Oslo - Strømsgodset
  17:00
  Totalt antall mål - Over/Under 2.5
  Over 2.5
  Under 2.5

  KFUM Oslo er kanskje tidenes underdog på toppnivå i norsk fotball, men Oslo-klubben har fått en fin start i Eliteserien. 1–1 mot både HamKam og Kristiansund er fasit etter to serierunder – og det hadde ikke vært ufortjent om de sto med flere poeng. Nå får de en kjenning på besøk i eks KFUM-trener Jørgen Isnes og hans Strømsgodset. Drammenserne ble rundspilt i serieåpningen (0-4 mot Molde), men slo tilbake med 1–0 mot Rosenborg. Hittil har det ikke luktet vanvittig mye mål av noen av lagene i sesongåpningen – og jeg tror fort det kan bli lang stillingskrig tirsdag kveld. Strømsgodset er et seigt lag på fremmed gress. I fjor var det bare Tromsø (18 mål) som slapp inn færre mål enn blåtrøyene (20 mål) på bortebane. Bortekampene deres hadde også nest lavest målsnitt, kun slått av Haugesund. KFUM har heller ingen stor hjemmebanefordel, for i kveld spiller de på Intility Arena, ikke hjemme på Ekeberg. Vi går derfor for et spill på under 2.5 mål. Viktige Okeke (a) er fortsatt ute for KFUM, samtidig som det er tvil rundt Aleesami-brødrene (f) og Hjorth (f). Sørmo (f) er eneste usikre kort for Godset. Se kampen på TV 2 Play!

  Author avatarHåkon Østmoe Brandsnes
 • Barcelona - Paris Saint-Germain
  19:00
  Totalt antall mål - Over/Under 3.5
  Over 3.5
  Under 3.5

  Over 3.5 Mål. En semifinale i Champions League ligger i potten når Barcelona tar imot Paris Saint-Germain på Camp Nou. Det første oppgjøret var en heseblesende affære som bølget frem og tilbake, før Barcelona til slutt knep en 3-2-seier. At det ble mange mål, var ingen stor overraskelse. De siste fem kampene mellom lagene har hatt et målsnitt på 4,6 mål. Ser man på elleverne til lagene i dag, er det liten tvil om at man finner de store stjernene fremst på banen. Vi går derfor for et spill på at det scores minst fire mål i løpet av ordinær spilletid. Det er lett å se for seg et scenario der Barcelona scorer først og PSG må ta store sjanser fremover. Christensen (f) og Roberto (f) er suspendert for Barca. I tillegg er Balde (f) og Gavi (mb) langtidsskadet. PSG har viktige Hakimi (f) tilbake fra suspensjon. Mukiele (f) nærmer seg også comeback, mens Kimpembe (f) er det mest sentrale forfallet. Kampen ser du på TV 2 Sport Premium.

  Author avatarHåkon Østmoe Brandsnes
Magefølelser
VG Live er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her