Oddstipsene er laget av VGs redaksjon. Ved å legge til i kupong, samler du dine egne tips. Annonselenken "Spill" sender deg til Norsk Tipping, som VG har partneravtale med. VG får inntekter om du betaler for spill.
Oddstips
 • Kristiansund - Vålerenga
  18:00
  Kristiansund
  Uavgjort
  Vålerenga

  Dette er Eliteserien-kvalifisering, første kamp av to, og den vises på TV2 Sport 1. Vinneren av disse møtene spiller på toppnivået i norsk fotball i 2024. Kristiansund hadde en kraftig innspurt av den ordinære sesongen med fem seirer på seks seneste hvilket ga en 4.plass på tabellen. I første kvalikkamp ble Bryne beseiret på straffer etter 1-1 ved full tid hjemme på Nordmøre. Søndag straffet kristiansunderne nådeløst motstander Kongsvingers defensive blundere. Kampen bar preg lav temperatur på Gjemselund der flere av spillerne var vinterlig kledd. KBK vant 4-2. Vålerenga endte på 14.plass i årets Eliteserien. Fire av fem kamper fra begynnelsen av oktober og til starten av november endte med nederlag. Men da det gjaldt som mest grabbet VIF til seg fem poeng på sine tre siste matcher. På søndag var det igjen serberen Andrej Illic (a), som scoret VIFs mål i 1-1-hjemmekampen mot Tromsø. Han er nå oppe elleve mål på totalt 14 VIF-kamper (serie + cup), og slik er et Scorer Mål-spill 23-åringen til 2,30 i odds noe å vurdere. Oslo-laget trivdes klart best utenfor hovedstaden i år der 19 av totalt 29 poeng ble plukket på utebane. Mens tre av fem siste KBK-hjemmekamper ble tapt.

  Author avatarRolf Erik Brown
 • Sheffield United - Liverpool
  19:30
  Handikap 3-veis 1:0
  Sheffield United +1
  Uavgjort +1
  Liverpool -1

  HKP (1-0). I går fikk Paul Heckingbottom sparken som Sheffield United-manager. Ny sjef er Chris Wilder, som hadde akkurat denne jobben så sent som i 2021. Fotball på dette nivået er en resultat-business, og vertene har under Mr. Heckingbottoms ledelse vært rævva i høst. Fasiten viser 1-2-11 og 11-39 i målforskjell på 14 ligakamper. Det er klart færrest egne mål og klart flest baklengsmål i Premier League. Lørdag stoppet det på ydmykende 0-5 ute mot Burnley. Her soner McBurnie (a), og syv mann er på skadelisten. Liverpool var involvert i litt av en hit og dit-duell hjemme mot Fulham på søndag. Den endte med 4-3-seier til Anfield-klubben - der laget fikk vendt 2-3 til triumf i kampens sluttfase. Ligaformen er derfor fortsatt sunn med fire seirer og tre uavgjorte på syv siste. Med den nye managersituasjonen hos vertene er det ikke garantert at dette blir en total overkjøring av en kamp i bortelagets favør. Men vi tror på en komfortabel seier til slutt. TV-kanal: TV3+.

  Author avatarRolf Erik Brown
 • Crystal Palace - Bournemouth
  19:30
  Crystal Palace
  Uavgjort
  Bournemouth

  Vi skal til Selhurst Park i Sør-London og det er Vsport Premier League 3 som sender oppgjøret. Crystal Palace-boss Roy Hodgson var i store perioder av søndagens 1-1-bortekamp mot West Ham United fornøyd med lagets innsats. «Eagles» fikk uansett stoppet tapsrekken etter to strake nederlag. Likevel: Bare én seier på syv siste ligakamper er tynt (1-2-4-fasit). Kampene etter onsdagens er mot Liverpool, Man.City og «hatoppgjøret» mot Brighton. Slik ser vi for oss at Palace er ekstra giret på å sikre seg en trepoenger i kveld. Men det blir uten Doucouré (mb) og Eze (mb). Men det ble bekreftet på gårsdagens Hodgson-pressekonferanse at Schlupp (mb) er tilgjengelig. Bournemouth befinner seg tre poeng bak på tabellen. Men gjestene har innkassert syv av ni siste oppnåelige poeng, hvilket selvsagt er godkjent. På søndag mistet «Cherries» føringen to ganger hjemme mot Aston Villa. Kun én av seksbortematcher er vunnet. Syv mann er langtidsskadet.

  Author avatarRolf Erik Brown
 • Aston Villa - Manchester City
  20:15
  Aston Villa
  Uavgjort
  Manchester City

  Dette er en Premier League-match mellom henholdsvis nummer fire og tre. Manchester City er ett poeng foran til tross for tre strake U-kamper. Nå har Manchester-klubben møtt tøff motstand i disse tre kampene. Men med åtte baklengsmål på disse oppgjørene er det for lett å score på City for tiden. Søndag endte det med 3-3 hjemme mot Tottenham, der særlig det første målet burde ha vært unngått. Her er både Rodri (mb) og Grealish (kant) utestengt. Doku (kant) er tvilsom. Stones (f/mb) skal derimot være klar, og kan fort ta Rodris rolle. Aston Villa har levert over tid. Bare ett PL-tap på ti siste matcher er solide saker (7-2-1-fasit). Hjemmeformen har Villa Park-klubben grunn til å være stolt av: 6-0-0 og 23-5 i mål. Tar vi med forrige sesong har Birmingham-vertene vunnet 13 strake ligamper på egen bane. Kamara (f) er kvitt karantene, men Mings (f), Traoré (mb) og Buendia (mb) savnes fremdeles. Alternativ-spill: Begge Lag Scorer til 1,52 i odds. TV-kanal: Vsport Premier League 1.

  Author avatarRolf Erik Brown
 • Manchester United - Chelsea
  20:15
  Manchester United
  Uavgjort
  Chelsea

  Litt komiske Ali-takter over Manchester United-manager Erik ten Hags pressekonferanse i går. Etter lørdagens 0-1-bortetap for Newcastle United har flere engelske aviser skrevet om at det skal være misnøye i United-garderoben. I forkant av pressekonferansen ble det kjent at klubben utestenger flere journalister. Selv hevder ten Hag at situasjonen «ikke er noe forskjell fra normalen. Det er ingen problemer». Fakta er at laget er nederst i sin Champions League-pulje, ute av ligacupen og har tapt seks av 14 ligakamper. Målforskjellen er 16-17. Syvendeplassen virker utsatt. Uansett er vertene fem poeng over Chelsea, som søndag fikk gjenvunnet litt stolthet ved å slå Brighton 3-2 hjemme i London. I ligamatchen før røk Chelsea på en 1-4-smell borte for Newcastle. Her har Cucurella (f) og James (f) sonet ferdig, men fire mann er definitivt uaktuelle for spill. Hos hjemmelaget kunne ten Hag meddele at Evans (f), Mount (mb) og Eriksen er nærmest spill blant lagets mange skadede spillere. Antageligvis betyr det at Chelsea-kampen kommer for tidlig for alle tre. Seks av syv siste Chelsea PL-kamper har vært Over 2,5-mål-kamper. Oddsen på et slikt spill her er 1,58. I HUB-spillet prøver vi en bortetriumf.

  Author avatarRolf Erik Brown
Magefølelser
VG Live er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her