VG har e-kommisjonær-avtale med Norsk Tipping. Siden inneholder annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen lager tipsene og er uavhengig.
Oddstips
 • Manchester United - Galatasaray
  19:00
  Manchester United
  Uavgjort
  Galatasaray

  Ja, da har vi spilt syv Premier League-matcher, og Manchester United har tapt fire av dem. Laget avanserte i ligacupen, men røk 3-4 ute mot Bayern München i høstens første Champions League-match. FC København er det siste laget i CL-pulje A, og danskene hanket inn et respektabelt 2-2-resultat i Istanbul for to uker siden. Det var en duell der Galatasaray lå under 0-2. I hjemlig tyrkisk Süper Lig har «Gala» vunnet sine seks seneste ligamatcher. Så sent som på lørdag viste laget nok en gang moral ved å vende 0-1 til 2-1 hjemme mot Ankargücü. Spørsmålet er om laget er godt nok til å utnytte hjemmelaget slik det fremstår for tiden. Vi trodde at Man.Utd. var på rett vei etter forrige ukes 3-1-ligacupseier. Men det virker som at vertene aldri er langt unna en «mini-krise» av et eller annet slag. Martinez (f) er ny på en allerede overfylt «sykestue». Men Antony (kant) trener i det minste med laget igjen, og kan få spilletid. Gjestene er uten Karatas (f) og Ziyech (mb). TV-kanal: TV2 Sport Premium.

  Author avatarRolf Erik Brown
  Annonse
  Spill nå
 • Lens - Arsenal
  19:00
  Lens
  Uavgjort
  Arsenal

  Dette er andre andre runde i Champions League i gruppe B, som også teller Sevilla og PSV. Arsenal kom strålende i gang med 4-0 hjemme mot PSV for to uker siden. Laget er videre i ligacupen og PL-formen er upåklagelig med fem seirer og to uavgjorte på syv første kamper. Målforskjellen viser 15-5. Og vi legger merke til at «Gunners» har holdt buret rent på samtlige fire reiser i høst. Tre av matchene har vært 1-0-seirer, og slik kan fansen med all rett synge den gamle supporterstrofen om «One nil to the Arsenal». Martinelli (a) er muligens nærmere spill her etter fravær. Lens endte opp med 1-1 ute mot Sevilla i sin første CL-kamp, og i hjemlig fransk Ligue 1 har laget vunnet to kamper på rappen. Stade Bollaert-Delelis-klubben fikk en grusom ligaåpning med ett poeng på fem første matcher, men formen er altså stigende. Haidara (f) og Costa (mb) er usikre for spill. TV2Play viser matchen.

  Author avatarRolf Erik Brown
  Annonse
  Spill nå
 • FC København - Bayern München
  19:00
  Begge lag scorer
  Ja
  Nei

  Begge Lag Scorer. FC København tok en overraskende 2-0-føring borte mot Galatasaray i den første CL-gruppe A-kampen. Men endte opp med et hederlig 2-2-resultat. Det var en kamp der danskene måtte spille med ti mann fra det 74 spilleminutt ettersom Jelert (f) fikk marsjordre. Og det var nettopp i sluttfasen tyrkerne utlignet. I hjemlig Superliga ble FCK påført et 0-2-hjemmetap for FC Midtjylland på lørdag, men laget holder likevel stand på tabelltoppen. Elert (f) soner her, og Khocholava (f) og Cornelius (a) er skadet. Bayern München holder 3.plassen i tysk Bundesliga. Sørtyskerne kom under 0-2 ute mot RB Leipzig lørdag kveld. Men fikk rettet opp til 2-2 etter pause. Bayern er dermed ubeseiret med fire seirer og to uavgjorte på seks ligamatcher. Neuer (k) og Gnabry (a) mangler. De Ligt (f) må helsesjekkes. HUB-odds på Bayern til 1,18 er for lavt til å bry seg. Derfor ser vi etter alternativer, og husk at Bayern slapp inn tre mål hjemme mot Man.Utd. i den første CL-kampen. Harry Kane Scorer Mål står til 1,47 i odds. TV2 Play overfører oppgjøret.

  Author avatarRolf Erik Brown
  Annonse
  Spill nå
 • Napoli - Real Madrid
  19:00
  Napoli
  Uavgjort
  Real Madrid

  Både Napoli og Real Madrid sikret seg hver sin trepoenger i sine respektive Champions League-debuter i høst. Napoli ble for sterke for Sporting Braga, og vant 2-1 på portugisisk jord. Seiersmålet var et selvmål rett før slutt. I hjemlig Serie A holder søritalienerne i tredjeplassen, fire poeng bak Milano-klubben Inter og Milan. Så sent som på lørdag ble Lecce gruset med 4-0 i en duell der Østigård (f) kom på scoringslisten med en susende heading. Men ellers må vi konstatere at Napoli fortsatt er gode, men ikke helt ajour med den høye standarden fra i fjor. Der laget dro i land seirene har det i høst vært poengtap mot Lazio, Genoa og Bologna. Golini (k), Juan Jesus (f) og Rrahmani (f) er uaktuelle. Real Madrid har kontroll på La Liga-tetplassen. Lørdag ble høstoverraskelsen Girona satt på plass med 3-0 på eget katalansk gress. Den ene nedturen så langt var 1-3-bortetapet for Atlético Madrid. I den første CL-kampen fikk spanjolene først hull på byllen fire minutter på overtid hjemme mot CL-ferskingene Union Berlin. Forfallslisten teller følgende mann: Courtois (k), Alaba (f), Eder Militao (f) og Güler (mb). Jude Bellingham Scorer Mål til 3,05 i odds er et aktuelt spillalternativ. TV-kanal: TV2 Sport 1.

  Author avatarRolf Erik Brown
  Annonse
  Spill nå
  VG Live er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her