Oddstips
Oddstipsene er laget av VGs redaksjon. Ved å legge til i kupong, samler du dine egne tips. Annonselenken "Spill" sender deg til Norsk Tipping, som VG har partneravtale med. VG får inntekter om du betaler for spill.
 • Chelsea - Leeds United
  19:30
  Chelsea
  Uavgjort
  Leeds United

  Nok en gang denne sesongen klarte Chelsea å rote det til for seg. Med tanke på alle Liverpool-skadene og alle Chelsea-sjansene var søndagens ligacupfinale virkelig en kamp London-laget burde ha vunnet. Ja, Chelsea har også skader. Vi er klar over det. Men mange av dem har vært borte lenge og ikke alle har spilt seg inn på laget. Her må laget områ seg raskt, og vi antar at manager Mauricio Pochettino kjenner på et visst press. For klubben har brukt mye penger, og en 11.plass på tabellen kan umulig være godt nok. Leeds United vendte mesterlig 0-1 til 3-1 hjemme mot tabelleder Leicester City fredag kveld. Slik holder Championship-laget i 2.plassen grunnet bedre målforskjell enn Ipswich Town. Ligaform: 9-0-0. Ligaopprykk er mest sentralt for Leeds, selvsagt. Men den Leicester-triumfen betyr at laget håndterer alt press og styr rundt viktige matcher. Og laget har to dager lenger restitusjonstid. Sjekk gjerne lagoppstillinger først. Men vi er villig til å gå for overraskelsen her. Vsport 3 overfører oppgjøret.

  Author avatarRolf Erik Brown
 • Nottingham Forest - Manchester United
  19:45
  Nottingham Forest
  Uavgjort
  Manchester United

  FA-cupens 5.runde, og fra og med denne runden spilles det ikke returkamper. Står det uavgjort etter 90 minutters spill blir det ekstraomganger og eventuelt straffesparkkonkurranse. Nottingham kom brått litt nærmere nedrykksstreken etter at Everton på mandag «bare» ble trukket seks poeng og ikke ti. Den nærmeste kampen er alltid den viktigste, men vi tenker det er naturlig at Forest har et øye til helgens ligakamp mot Liverpool. For å berge Premier League-plassen veier tyngre enn å avansere i FA-cupen. Minst fem spillere er uaktuelle. For Manchester United er FA-cupen det eneste realistiske trofé-alternativet i vår. Etter en god periode med fire strake ligaseirer ble United påført et surt 1-2-hjemmetap for bortesvake Fulham - syv minutter på overtid. Med Højlund (a) ute slet Old Trafford-klubben med å finne ut av det offensivt. Dansken mangler fortsatt. Sammen med Martinez (f), Shaw (f) og Mount (mb). Men Casemiro (mb) ble friskmeldt på tirsdagens Erik ten Hag-pressekonferanse. Vsport 1 viser oppgjøret.

  Author avatarRolf Erik Brown
 • Kilmarnock FC - Rangers
  19:45
  Handikap 3-veis 1:0
  Kilmarnock FC 1:0
  Uavgjort 1:0
  Glasgow Rangers 1:0

  HKP (1-0). Skotsk Premiership toppes av Rangers to poeng foran Celtic. Slik er det fordi de mektige gjestene i dette oppgjøret har vunnet åtte strake ligamatcher - og i seks av dem med minst to måls margin. Lørdag cruiset Glasgow-klubben inn en solid 5-0-triumf mot Hearts, som befinner seg på tredjeplass. Ibrox-laget må bare gasse på ettersom Celtic er så nær på tabellen. Og mest sannsynlig blir det med noen endringer på laget. Kilmarnock er på 4.plass. Hvilket er godkjent. Men kun to seirer på syv siste ligakamper er under pari. For to måneder siden røk laget 1-3 borte mot kveldens motstander.

  Author avatarRolf Erik Brown
 • Liverpool - Southampton
  20:00
  Liverpool FC
  Uavgjort
  Southampton FC

  Gratulerer til Liverpool med søndagens ligacuptrofé! Midt i hektisk en fotballsesong er det som kjent aldri fred å få, og allerede i kveld skal Anfield-klubben ut i en avgjørende FA-cup-åttedelsfinale. 1-0-triumfen over Chelsea på søndag krevde en masse krefter, og her må spillerne omstille seg raskt. Men det er lettere når man vinner, og nå har laget seiret i fire strake kamper (alle turneringer). Ønsket om å vinne fire troféer denne sesongen som er manager Jürgen Klopps siste holder seg. Men tenk på at Liverpool har mange skader der Endo (mb) og Gravenberch (mb) er nye på den listen. Southampton har lenge vært i førersetet i kampene sine, men har plutselig blitt påført tre tap på fire siste ligakamper. Så lenge opprykkshåpet lever er det garantert mest viktig for gjestene. I lørdagens 1-2-hjemmetap for Millwall gikk Fraser (mb) ut med skade. Videre er det uvisst om viktige Downes (mb) er tilgjengelig. Slik er det at man helst bør sjekke lagoppstillinger i timen før avspark, men vårt utgangspunkt er Liverpool-seier. TV-kanal: Vsport 2.

  Author avatarRolf Erik Brown
 • Feyenoord - FC Groningen
  Tor. 29.02 · 19:00
  Totalt antall mål - over/under 3.5
  Over 3.5
  Under 3.5

  Under 3,5 Mål. Nederlandsk semifinale og der vinneren møter NEC Nijmegen i finalen søndag 21. april. Slik er det ikke noe tvil om at Feyenoord er det beste laget av de tre gjenværende. Rotterdam-vertene har kontroll på andreplassen i toppserien, der de har vunnet fire kamper på rappen. Dette er lagets syvende kamp i februar, og man kan argumentere for at programmet har vært tett. Men tenk på at laget ikke har tapt hjemme på tre måneder og kun har sluppet inn ett mål på seks seneste ligamatcher. Groningen er på 6.plass på andre nivå. På fire foregående cuprunder har laget kun møtt ett toppserielag. Med andre ord: En relativt enkel rute.

  Author avatarRolf Erik Brown
Magefølelser
VG Live er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her