Da har me endeleg gleda av å ønskja velkommen til kamp igjen på Jotun stadion. Etter lang tids venting er det i dag NM kamp mot Florø i strålande vær i Årdal.
    Mykje spel fram og tilbake utan at det blir skapt noko som helst.
    9'
    Corner til Florø som blir heada ut av ÅFK forvaret.
    10'
    Heimelaget på ein skjeldan visitt framfor målet til Florø, men innlegget blir enkelt klarert av Florø forsvaret.
    17'
    Første sjansen i kampen går til bortelaget. Frispark frå 20 meter som keeper Dyngeland slår til corner.
    18'
    Den påfølgande corneren blir enkelt plukka av Dyngeland.
    19'
    Drikkepause på bana i varmen.
    23'
    Mykje kriging på bana no. Lite fint spel fra nokon av laga.
    24'
    Heimelaget i angrep der Bergset kjem i bakrom. Prøver og slå inn men blir blokkert til corner. Denne blir det ikkje noko av.
    26'
    Bergset på heimelaget med nytt innlegg. Der er Anders Lereng litt for seint framme og keeper kjem ført på ballen.
    29'
    Kjempesjanse til Florø. Skilbrei missar med klarering som sender Oscar Nordal aleina med keeper, men Dyngeland er kjapt ute og blokkerar skotet. Retur går ut i feltet og der står ein Florøspelar heilt aleina, men plasserar ballen utanfor målet.
    34'
    Florø på ny visitt. Denne gang er det Joni Mäkela som får avslutte men ballen går over mål.
    35'
    Gult kort til Årdal FK
    Anders Lereng
    41'
    Bergset kjem på ny igjennom, men blir pressa i avsluttninga så skotet går rett på keeper.
    45'+1
    Florø med ny avsluttning, men går ufarleg over mål.
    45'+2
    45'+2
    Pause på Jotun stadion. Så langt er det Florø som har hatt dei største sjansane. På heimelaget har Jacob Frøyen Bergset vore den giftigaste med fleire avsluttningar.
    45'
    Da er me i gang igjen.
    46'
    Årdal FK går rett i angrep der Bergset kjem til ei avsluttning som går like utanfor.
    46'
    Så er det Florø sin tur. Avsluttning som går like utanfor stolpen.
    47'
    Fredrik Sørli
    53'
    Frispark fra Florø blir slått inn i feltet men klarert til corner.
    54'
    Corneren blir det ikkje noko av.
    54'
    Spillerbytte - Florø SK
    Inn: Kristoffer Steinset
    Ut: Håvard Rosø
    57'
    Jacob Bergset
    59'
    Ikkje så mykje som har skjedd den siste tida. Tid for ny drikkepause no.
    65'
    Store sjansar til heimelaget. Først klarar Anders Lereng å dra seg fri og får spelt inn i feltet. Der står Bergset og skal berre breiside ballen i mål, men keeper til Florø får redda på mesterleg vis. Returen havnar hjå Lereng som får avsluttninga blokkert til corner.
    71'
    Corner blir slått inn og der er Bergset nesten først på ballen, men keeper får tak på ballen.
    71'
    Inn: Sofiane Diop
    Ut: Kim-Christian Liset
    75'
    Inn: Nelsinho
    Ut: Enok Naustdal
    75'
    Florø kjem rund tpå kant og slår inn men blir klarert til corner.
    81'
    Gult kort til Florø SK
    Dino Omerovic
    82'
    Eirik Rode
    84'
    Frisparket fra Florø blir slått inn i feltet Der stig Sofiane Dia til værs men headar utanfor.
    85'
    86'
    Florø avsluttar direkte på frisparket men keeper får slått til corner.
    87'
    Spillerbytte - Årdal FK
    Inn: Jesper Eldegard
    Ut: Vegard Aafedt Bukve
    88'
    Ny sjanse til Florø. Denne gang er det Correia som avsluttar med skotet går like over.
    90'
    Like etter er same mann på farten igjen, men keeper Dyngeland er raskt ute og får beina ballen vekk.
    90'
    90'+3
    Da blir det ekstraomangar på Jotun stadion.
    1. ekstraomgang
    90'
    Florø kjem rundt på kanten og slår inn men blir blokkert til corner.
    94'
    Hjørnespark til Florø SK
    94'
    Mål for Florø SK!
    Årdal FK 0 - 1 Florø SK
    Mål: Adonis Brahimi
    Målgivende: Yonas Larsen
    94'
    Corner blir slått inn og der stig Correira til værs og styrer ballen i lengste med hovudet. Flott scoring.
    96'
    Florø med nytt frispark som blir slått inn. Sofiane Dia får heada mot mål, men Dyngeland virkar å ha god kontroll.
    99'
    Inn: Marius Loftheim
    Ut: Anders Lereng
    100'
    Heimelaget kjem seg nesten igjennom. Isic prøver og legge inn fra kant men får dårleg treff og ballen trillar inn til keeper.
    102'
    105'+1
    2. ekstraomgang
    105'
    Florø har god kontroll på kampen etter scoringa. Mange trøytte bein på heimelaget.
    111'
    Eirik Rode med frispark for hiemelaget på 18 meter. Får godt treff men keeper er med på notene og får tippa ballen over mål.
    115'
    Corneren blir slått inn og etter litt kaos i feltet skrik heimelaget sine supportarar på straffe da Bergset går i bakken, men dommaren er ikkje interessert.
    117'
    120'+3
    Da er kampen over. Florø går vidare til neste runde. Dei hadde god kontroll etter scoringa, men heimelaget hadde nokre store sjansar på slutten som kunne enda i scoring.