Sjanse! Örebro SK avanserer forover, men Michael Omoh avslutter utenfor.
    Patrik Eriksson signaliserer et frispark til Örebro SK.
    Frispark for Örebro SK på egen banehalvdel.
    6'
    BK Häcken, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Målsjanse på Behrn Arena! Michael Omoh fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    8'
    BK Häcken tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Erik Friberg
    Erik Friberg (BK Häcken) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    11'
    Patrik Eriksson signaliserer et frispark til BK Häcken på egen banehalvdel.
    12'
    Örebro SK, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Daleho Irandust
    BK Häcken angriper i Ørebro. Daleho Irandust avslutter på mål, men greier ikke å score.
    13'
    Nahir Besara
    Nahir Besara (Örebro SK) kommer seg fri på Behrn Arena, men avslutningen går utenfor.
    14'
    Nasiru Mohammed
    BK Häcken angriper i Ørebro. Nasiru Mohammed fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    16'
    Frispark BK Häcken.
    19'
    Gult kort til Örebro SK
    Michael Almebäck
    Michael Almebäck (Örebro SK) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    19'
    Elohor Godswill
    Godswill Ekpolo (BK Häcken) avanserer forover på Behrn Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    20'
    20'
    Patrik Eriksson signaliserer et frispark til Örebro SK på egen banehalvdel.
    23'
    Nasiru Mohammed (BK Häcken) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oj, oj, oj.
    23'
    Alexander Jeremejeff
    BK Häcken avanserer forover og Alexander Jeremejeff kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    23'
    23'
    Dommer Patrik Eriksson venter med å sette i gang spillet fordi Daniel Bjornkvist ligger nede.
    26'
    Daniel Bjornkvist kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Behrn Arena.
    27'
    28'
    I Ørebro slår Nahir Besara en corner fra venstre.
    31'
    32'
    Frispark for BK Häcken på egen banehalvdel.
    34'
    Paulinho
    Paulinho (BK Häcken) kommer til en målsjanse på Behrn Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    35'
    En av Örebro SKs spillere blir avblåst for offside.
    36'
    Frispark til BK Häcken på halvdelen til Örebro SK.
    37'
    38'
    41'
    Sjanse til Örebro SK! Michael Omoh er nær ved å score, men keeper redder.
    41'
    43'
    Paulinho
    Paulinho (BK Häcken) fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Filip Rogic
    Sjanse i Ørebro! Filip Rogic (Örebro SK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'
    45'
    45'+1
    Isaac Boye
    Isaac Boye (Örebro SK) kommer til en målsjanse på Behrn Arena, men klarer ikke å score.
    47'
    Kan Örebro SK kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    48'
    Örebro SK angriper i Ørebro. Nahir Besara avslutter på mål, men greier ikke å score.
    49'
    49'
    I Ørebro har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    51'
    Offside! Nahir Besara (Örebro SK) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    52'
    52'
    Martin Lorentzson
    Martin Lorentzson må stå over en kamp for Örebro SK etter å ha fått gult kort av dommer Patrik Eriksson.
    52'
    Mål for BK Häcken!
    Örebro SK 0 - 1 BK Häcken
    Mål: Nasiru Mohammed
    Målgivende: Alexander Jeremejeff
    BK Häcken leder 0-1 etter en scoring av Nasiru Mohammed. Det er en fin assist fra Alexander Jeremejeff.
    57'
    Skudd på mål, BK Häcken
    59'
    59'
    59'
    Patrik Eriksson tildeler Örebro SK en corner. Nahir Besara sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    BK Häcken avanserer forover i Ørebro. Alexander Jeremejeff avslutter, men treffer ikke mål.
    62'
    Örebro SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    64'
    Frispark Örebro SK.
    66'
    Spillerbytte - Örebro SK
    Inn: Victor Skold
    Ut: Isaac Boye
    Bytte for Örebro SK. Victor Skold kommer inn for Isaac Boye på Behrn Arena.
    67'
    Patrik Eriksson signaliserer et frispark til BK Häcken.
    71'
    Nahir Besara (Örebro SK) slår en corner fra høyre side på Behrn Arena.
    72'
    Spillerbytte - BK Häcken
    Inn: Mervan Celik
    Ut: Daleho Irandust
    Andreas Alm (BK Häcken) gjør sitt første bytte for dagen. Mervan Celik erstatter Daleho Irandust.
    73'
    Nahir Besara (Örebro SK) løfter inn en corner fra venstre på Behrn Arena.
    74'
    BK Häcken scorer selvmål!
    Örebro SK 1 - 1 BK Häcken
    Mål: Peter Abrahamsson
    Peter Abrahamsson har den tvilsomme æren av å rote ballen i eget mål. 1-1.
    74'
    77'
    Erik Friberg (BK Häcken) slår en corner fra venstre side på Behrn Arena.
    80'
    80'
    81'
    Albin Granlund
    Albin Granlund (Örebro SK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    82'
    I Ørebro slår Erik Friberg en corner fra venstre.
    84'
    BK Häcken avanserer forover i Ørebro. Nasiru Mohammed avslutter, men treffer ikke mål.
    84'
    Örebro SK 1 - 2 BK Häcken
    Mål: Paulinho
    Målgivende: Mervan Celik
    I Ørebro tar BK Häckenledelsen 1-2 etter et mål av Paulinho. Flott spill fra Mervan Celik før målet.