1-1
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Frispark til Örebro SK på halvdelen til Malmö FF.
    3'
    Andreas Ekberg tildeler Malmö FF en corner. Behrang Safari sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Arnor Traustason
    Malmö FF angriper, og Arnor Traustason sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    5'
    Örebro SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Nahir Besara (Örebro SK) slår en corner fra venstre side på Behrn Arena.
    8'
    Sergio Carlos Strandberg
    Malmö FF angriper i Ørebro. Carlos Strandberg fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    I Ørebro har et frispark blitt tildelt bortelag.
    10'
    Skudd utenfor mål, Malmö FF
    12'
    Frispark Örebro SK.
    17'
    Andreas Ekberg signaliserer et frispark til Malmö FF.
    19'
    Frispark til Malmö FF på halvdelen til Örebro SK.
    21'
    Frispark for Örebro SK på egen banehalvdel.
    22'
    Malmö FFs Carlos Strandberg blåses av for offside på Behrn Arena.
    27'
    Andreas Ekberg signaliserer et frispark til Örebro SK på egen banehalvdel.
    28'
    Dommer Andreas Ekberg ser at linjemannen løfter flagget, og Örebro SKs Daniel Bjornkvist blåses av for offside.
    29'
    Carlos Strandberg (Malmö FF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Örebro SK angriper i Ørebro, men blir avblåst for offside.
    34'
    36'
    Malmö FF avanserer forover i Ørebro. Arnor Traustason avslutter, men treffer ikke mål.
    38'
    Anders Christiansen
    Anders Christiansen (Malmö FF) kommer til en målsjanse på Behrn Arena, men klarer ikke å score.
    40'
    Frispark Malmö FF.
    42'
    45'
    I Ørebro slår Behrang Safari en corner fra høyre.
    45'+2
    Anders Christiansen (Malmö FF) løfter inn en corner fra høyre på Behrn Arena.
    45'+2
    48'
    Mål for Malmö FF!
    Örebro SK 0 - 1 Malmö FF
    Mål: Sergio Carlos Strandberg
    Målgivende: Soren Rieks
    I Ørebro tar Malmö FFledelsen 0-1 etter et mål av Carlos Strandberg. Flott spill fra Soren Rieks før målet.
    48'
    Andreas Ekberg tildeler Örebro SK en corner. Nahir Besara sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    51'
    Örebro SK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    52'
    Malmö FF angriper, men Carlos Strandberg vinkes av for offside.
    52'
    Andreas Ekberg signaliserer et frispark til Malmö FF på egen banehalvdel.
    53'
    Nahir Besara (Örebro SK) slår en corner fra høyre side på Behrn Arena.
    54'
    Malmö FF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    Offside! Arnor Traustason blir vinket av og Malmö FF må dermed bygge opp et nytt angrep.
    56'
    I Ørebro slår Nahir Besara en corner fra høyre.
    57'
    Frispark for Malmö FF på egen banehalvdel.
    57'
    Nahir Besara (Örebro SK) løfter inn en corner fra venstre på Behrn Arena.
    59'
    60'
    Soren Rieks
    Malmö FF angriper, men avslutningen til Soren Rieks går utenfor.
    62'
    63'
    Spillerbytte - Malmö FF
    Inn: Marcus Antonsson
    Ut: Oscar Lewicki
    Oscar Lewicki (Malmö FF) erstattes av Marcus Antonsson.
    64'
    Offside! Carlos Strandberg (Malmö FF) er alene igjennom, men dommer Andreas Ekberg ser at linjemannen er oppe med flagget.
    67'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Örebro SK...
    67'
    Andreas Ekberg blåser for straffespark til Örebro SK. Kennedy Igboananike bommer!
    69'
    Skudd på mål, Örebro SK
    69'
    Malmö FF, prøver et skudd, men det reddes
    69'
    Mål for Örebro SK!
    Örebro SK 1 - 1 Malmö FF
    Mål: Filip Rogic
    Mål! Filip Rogic utligner til 1-1.
    69'
    Arnor Traustason (Malmö FF) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Behrn Arena.
    71'
    Inn: Samuel Adrian
    Ut: Fouad Bachirou
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Malmö FF. Inn kommer Samuel Adrian, mens Fouad Bachirou tar plass på benken.
    71'
    Arnor Traustason er på beina igjen og fortsetter kampen på Behrn Arena.
    72'
    Örebro SK 1 - 2 Malmö FF
    Målgivende: Arnor Traustason
    Mål! Carlos Strandberg gir Malmö FF ledelsen 1-2 i Ørebro. Arnor Traustason var nest sist på ballen.
    73'
    Nahir Besara
    Nahir Besara (Örebro SK) kommer til en målsjanse på Behrn Arena, men klarer ikke å score.
    74'
    Inn: Rasmus Bengtsson
    Ut: Lasse Nielsen
    Malmö FF gjør sitt tredje bytte. Lasse Nielsen erstattes av Rasmus Bengtsson.
    75'
    Spillerbytte - Örebro SK
    Inn: Isaac Boye
    Ut: Martin Lorentzson
    Örebro SK bytter ut Martin Lorentzson med Isaac Boye.
    77'
    Inn: Albin Granlund
    Ut: Sebastian Ring
    Örebro SK bytter ut Sebastian Ring med Albin Granlund.
    77'
    80'
    86'
    Målsjanse på Behrn Arena! Nahir Besara fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'
    90'
    Andreas Ekberg tildeler Malmö FF en corner. Arnor Traustason sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.