Örebro SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Ørebro har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    3'
    Örebro SK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    4'
    Alexander Johansson
    Varbergs BoIS FC fosser forover og Alexander Johansson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    5'
    Örebro SK, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Alexander Johansson (Varbergs BoIS FC) kommer til en målsjanse på Behrn Arena, men klarer ikke å score.
    5'
    Robin Tranberg (Varbergs BoIS FC) slår en corner fra venstre side på Behrn Arena.
    6'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til Örebro SK på egen banehalvdel.
    7'
    Johan Mårtensson
    Sjanse! Örebro SK avanserer forover, men Johan Mårtensson avslutter utenfor.
    9'
    I Ørebro slår Nahir Besara en corner fra høyre.
    9'
    Agon Mehmeti
    Målsjanse! Agon Mehmeti (Örebro SK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    10'
    Frispark for Varbergs BoIS FC på egen banehalvdel.
    12'
    Gult kort til Örebro SK
    David Seger
    David Seger (Örebro SK) får et gult kort av dommer Kristoffer Karlsson.
    12'
    Frispark Örebro SK.
    14'
    19'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til Örebro SK.
    19'
    En av Örebro SKs spillere blir avblåst for offside.
    20'
    Frispark for Örebro SK på egen banehalvdel.
    21'
    Jack Lahne
    Jack Lahne (Örebro SK) kommer seg fri på Behrn Arena, men avslutningen går utenfor.
    24'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til Varbergs BoIS FC på egen banehalvdel.
    25'
    26'
    Gult kort til Varbergs BoIS
    Robin Tranberg
    Dommeren gir Robin Tranberg (Varbergs BoIS FC) et gult kort.
    26'
    29'
    Varbergs BoIS FC angriper, men avslutningen til Robin Tranberg går utenfor.
    30'
    Jack Lahne
    Jack Lahne (Örebro SK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Frispark til Varbergs BoIS FC på halvdelen til Örebro SK.
    33'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til Varbergs BoIS FC.
    34'
    35'
    Frisparket tildelt Varbergs BoIS FC er farlig nær Örebro SKs målområde.
    36'
    Varbergs BoIS FC angriper i Ørebro. Alexander Johansson fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Frispark Varbergs BoIS FC.
    38'
    39'
    Varbergs BoIS FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Robin Tranberg (Varbergs BoIS FC) løfter inn en corner fra venstre på Behrn Arena.
    41'
    Jon Birkfeldt
    Varbergs BoIS FC angriper og Jon Birkfeldt får avsluttet. Headingen treffer ikke Örebro SK-målet.
    41'
    Robin Book
    Sjanse! Örebro SK avanserer forover, men Robin Book avslutter utenfor.
    44'
    En av Örebro SKs spillere går i offside.
    45'
    Målsjanse til Varbergs BoIS FC! Robin Tranberg treffer mål, men keeper redder.
    45'
    45'
    En av Varbergs BoIS FCs spillere blir avblåst for offside på Behrn Arena.
    46'
    48'
    Frispark i en god posisjon for Örebro SK!
    52'
    Hampus Zackrisson
    Hampus Zackrisson (Varbergs BoIS FC) pådrar seg et gult kort.
    52'
    Nahir Besara
    Sjanse til Örebro SK! Nahir Besara er nær ved å score, men keeper redder.
    53'
    Varbergs BoIS, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    I Ørebro har et frispark blitt tildelt bortelag.
    54'
    54'
    57'
    Kristoffer Karlsson tildeler Örebro SK en corner. Nahir Besara sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    61'
    Mål for Örebro SK!
    Örebro SK 1 - 0 Varbergs BoIS
    Mål: Agon Mehmeti
    Målgivende: Johan Mårtensson
    Mål! Agon Mehmeti gir Örebro SK ledelsen 1-0 i Ørebro. Johan Mårtensson var nest sist på ballen.
    61'
    Frispark til Örebro SK på halvdelen til Varbergs BoIS FC.
    63'
    Anton Liljenback
    Anton Liljenback (Varbergs BoIS FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Behrn Arena.
    63'
    65'
    66'
    Spillerbytte - Örebro SK
    Inn: Erik Bjorndahl
    Ut: Agon Mehmeti
    Axel Kjall gjør dagens første bytte i Ørebro, når han tar ut Agon Mehmeti og setter inn Erik Bjorndahl.
    68'
    68'
    Spillerbytte - Varbergs BoIS
    Inn: Astrit Seljmani
    Ut: Adama Fofana
    Adama Fofana (Varbergs BoIS FC) erstattes av Astrit Seljmani.
    70'
    Inn: Albin Winbo
    Ut: Albert Ejupi
    Varbergs BoIS FC bytter ut Albert Ejupi med Albin Winbo. Dette er det andre byttet som Joakim Persson gjør i dagens kamp.
    70'
    Albin Winbo (Varbergs BoIS FC) slår en corner fra høyre side på Behrn Arena.
    71'
    I Ørebro slår Albin Winbo en corner fra høyre.
    71'
    72'
    72'
    Varbergs BoIS FC angriper, men Kristoffer Karlsson blåser for offside.
    73'
    Inn: Jesper Modig
    Ut: Hampus Zackrisson
    Bytte for Varbergs BoIS FC. Jesper Modig kommer inn for Hampus Zackrisson på Behrn Arena.
    75'
    Kristoffer Karlsson tildeler Örebro SK en corner. Nahir Besara sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    Skudd på mål, Örebro SK
    Erik Bjorndahl
    76'
    76'
    Hjørnespark til Varbergs BoIS
    77'
    Varbergs BoIS FC avanserer forover i Ørebro. Alexander Johansson avslutter, men treffer ikke mål.
    78'
    Inn: Jake Larsson
    Ut: Jack Lahne
    Örebro SK gjør sitt andre bytte. Jack Lahne erstattes av Jake Larsson.
    80'
    81'
    82'
    Astrit Seljmani
    Astrit Seljmani (Varbergs BoIS FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    82'
    Örebro SK angriper, men avslutningen til Erik Bjorndahl går utenfor.
    83'
    Målsjanse! Robin Tranberg (Varbergs BoIS FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    84'
    Dommer Kristoffer Karlsson venter med å sette i gang spillet fordi Erik Bjorndahl ligger nede.
    85'
    Skade: Varbergs BoIS
    85'
    Inn: Dennis Collander
    Ut: Erik Bjorndahl
    Axel Kjall (Örebro SK) tar ut Erik Bjorndahl som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Dennis Collander.
    88'
    Tilbake fra skade: Varbergs BoIS
    88'
    88'
    89'
    Inn: Keanin Ayer
    Ut: Luke Le Roux
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Varbergs BoIS FC. Inn kommer Keanin Ayer, mens Luke Le Roux tar plass på benken.