I Klagenfurt slår Ilkay Gundogan en corner fra venstre.
    Mesut Ozil setter ballen i nettet og Tyskland leder nå 0-1.
    Stefan Lainer
    Stefan Lainer (Østerrike) kommer seg fri på Wörthersee Stadion, men avslutningen går utenfor.
    13'
    Alessandro Schöpf
    Sjanse i Klagenfurt! Alessandro Schopf (Østerrike) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    14'
    Tyskland, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Mesut Ozil
    Mesut Ozil (Tyskland) avanserer forover på Wörthersee Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    15'
    Østerrike, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Offside! Mesut Ozil (Tyskland) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    15'
    Pavel Kralovec signaliserer et frispark til Østerrike på egen banehalvdel.
    16'
    Østerrike angriper i Klagenfurt. Alessandro Schopf avslutter på mål, men greier ikke å score.
    16'
    16'
    Julian Brandt
    Målsjanse på Wörthersee Stadion! Julian Brandt fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    21'
    Ilkay Gundogan (Tyskland) løfter inn en corner fra venstre på Wörthersee Stadion.
    21'
    Østerrike tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    David Alaba (Østerrike) slår en corner fra høyre side på Wörthersee Stadion.
    22'
    Frispark for Østerrike på egen banehalvdel.
    28'
    Peter Zulj
    Sjanse i Klagenfurt! Peter Zulj (Østerrike) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    31'
    31'
    32'
    Florian Grillitsch
    Østerrike angriper. Florian Grillitsch får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    32'
    Pavel Kralovec tildeler Østerrike en corner. David Alaba sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    Frispark Østerrike.
    34'
    Pavel Kralovec signaliserer et frispark til Østerrike like utenfor Tyskland-området.
    36'
    Sebastian Prödl
    Sebastian Prödl (Østerrike) fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Østerrike må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Tyskland.
    41'
    Leroy Sane
    Målsjanse! Leroy Sane (Tyskland) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    I Klagenfurt har et frispark blitt tildelt Tysklandet.
    42'
    Frispark til Østerrike på halvdelen til Tyskland.
    44'
    Tyskland angriper, men Pavel Kralovec blåser for offside.
    45'
    Spillerbytte - Tyskland
    Inn: Sebastian Rudy
    Ut: Sami Khedira
    Bytte for Tyskland. Sebastian Rudy kommer inn for Sami Khedira på Wörthersee Stadion.
    46'
    David Alaba
    Østerrike angriper i Klagenfurt. David Alaba fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    David Alaba (Østerrike) løfter inn en corner fra høyre på Wörthersee Stadion.
    53'
    Mål for Østerrike!
    Østerrike 1 - 1 Tyskland
    Mål: Martin Hinteregger
    Målgivende: David Alaba
    Mål! Østerrike utligner på Wörthersee Stadion. Målscorer: Martin Hinteregger. David Alaba sto for den målgivende pasningen.
    53'
    54'
    55'
    Marko Arnautovic
    Østerrike angriper i Klagenfurt. Marko Arnautovic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    55'
    Tysklands Leroy Sane blåses av for offside på Wörthersee Stadion.
    56'
    Inn: Leon Goretzka
    Ut: Ilkay Gündogan
    Joachim Löw gjør dagens andre bytte i Klagenfurt, når han tar ut Ilkay Gundogan og setter inn Leon Goretzka.
    57'
    Peter Zulj
    Sjanse til Østerrike! Peter Zulj er nær ved å score, men keeper redder.
    58'
    58'
    Pavel Kralovec signaliserer et frispark til Østerrike.
    60'
    David Alaba (Østerrike) slår en corner fra venstre side på Wörthersee Stadion.
    62'
    Frispark i en god posisjon for Tyskland!
    64'
    Peter Zulj
    Peter Zulj (Østerrike) kommer til en målsjanse på Wörthersee Stadion, men klarer ikke å score.
    67'
    Inn: Marco Reus
    Ut: Leroy Sane
    Joachim Löw (Tyskland) gjør sitt tredje bytte for dagen. Marco Reus erstatter Leroy Sane.
    67'
    Inn: Timo Werner
    Ut: Julian Brandt
    Tyskland bytter ut Julian Brandt med Timo Werner.
    67'
    68'
    Østerrike 2 - 1 Tyskland
    Mål: Alessandro Schöpf
    Målgivende: Stefan Lainer
    Mål! Alessandro Schopf gir Østerrike ledelsen 2-1 i Klagenfurt. Flott spill fra Stefan Lainer før målet.