Det er midlertidig stopp i spillet, mens Marlon Ritter (1 FC Kaiserslautern) vrir seg av smerte i gresset.
    3'
    Marlon Ritter er på beina igjen og fortsetter kampen.
    4'
    Michael Bacher tildeler 1 FC Nuremberg en corner. Johannes Geis sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    Skudd utenfor mål, FC Nürnberg
    Christopher Schindler
    8'
    1 FC Nuremberg fosser fremover, men Michael Bacher blåser for offside på Fritz-Walter-Stadion.
    9'
    Jean Zimmer
    Sjanse til 1 FC Kaiserslautern! Jean Zimmer er nær ved å score, men keeper redder.
    10'
    FC Nürnberg, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Philipp Klement (1 FC Kaiserslautern) løfter inn en corner fra venstre på Fritz-Walter-Stadion.
    11'
    Julian Niehues
    Sjanse! 1 FC Kaiserslautern avanserer forover, men Julian Niehues avslutter utenfor.
    11'
    Frispark til 1 FC Kaiserslautern på halvdelen til 1 FC Nuremberg.
    15'
    Boris Tomiak
    Jean Zimmer (1 FC Kaiserslautern) header utenfor.
    16'
    Frispark 1 FC Nuremberg.
    18'
    Frispark for 1 FC Kaiserslautern på egen banehalvdel.
    20'
    I Kaiserslautern slår Johannes Geis en corner fra høyre.
    22'
    Michael Bacher signaliserer et frispark til 1 FC Kaiserslautern på egen banehalvdel.
    25'
    Marlon Ritter
    Marlon Ritter (1 FC Kaiserslautern) kommer til en målsjanse på Fritz-Walter-Stadion, men klarer ikke å score.
    26'
    Marlon Ritter vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    28'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Kaiserslautern fordi Philipp Klement får behandling for en skade på banen.
    28'
    1 FC Kaiserslautern slipper å klare seg uten Philipp Klement som kommer tilbake på banen i Kaiserslautern.
    29'
    Philipp Klement er tilbake på banen igjen.
    29'
    I Kaiserslautern har et frispark blitt tildelt bortelag.
    29'
    Offside! Julian Niehues blir vinket av og 1 FC Kaiserslautern må dermed bygge opp et nytt angrep.
    33'
    1 FC Kaiserslautern tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Philipp Klement (1 FC Kaiserslautern) slår en corner fra venstre side på Fritz-Walter-Stadion.
    34'
    Robin Bormuth
    Robin Bormuth (1 FC Kaiserslautern) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    35'
    35'
    Philipp Klement (1 FC Kaiserslautern) løfter inn en corner fra høyre på Fritz-Walter-Stadion.
    36'
    Gult kort til 1 FC Kaiserslautern
    Jean Zimmer
    Jean Zimmer (1 FC Kaiserslautern) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    38'
    Gult kort til FC Nürnberg
    Jan Gyamerah
    Jan Gyamerah (1 FC Nuremberg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    38'
    Frispark for 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    38'
    Michael Bacher signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg.
    41'
    42'
    Michael Bacher signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    43'
    45'
    47'
    Kenny Prince Redondo
    Kenny Prince Redondo (1 FC Kaiserslautern) kommer seg fri på Fritz-Walter-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    47'
    Dommer Michael Bacher ser at linjemannen løfter flagget, og 1 FC Kaiserslauterns Terrence Boyd blåses av for offside.
    49'
    1 FC Kaiserslautern angriper i Kaiserslautern. Kenny Prince Redondo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    50'
    50'
    51'
    Robin Bormuth (1 FC Kaiserslautern) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    51'
    Frispark til 1 FC Nuremberg på halvdelen til 1 FC Kaiserslautern.
    52'
    Spillerbytte - FC Nürnberg
    Inn: Erik Wekesser
    Ut: Mats Møller Dæhli
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for 1 FC Nuremberg. Inn kommer Erik Wekesser, mens Mats Moller Daehli tar plass på benken.
    53'
    Inn: Christoph Daferner
    Ut: Kwadwo Duah
    1 FC Nuremberg bytter ut Kwadwo Duah med Christoph Daferner.
    53'
    Erik Durm
    Målsjanse! Erik Durm (1 FC Kaiserslautern) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    55'
    56'
    Michael Bacher tildeler 1 FC Nuremberg en corner. Philipp Klement sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    Lukas Schleimer
    1 FC Nuremberg avanserer forover i Kaiserslautern. Lukas Schleimer avslutter, men treffer ikke mål.
    58'
    59'
    Lukas Schleimer (1 FC Kaiserslautern) fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    Spillerbytte - 1 FC Kaiserslautern
    Inn: Philipp Hercher
    Ut: Jean Zimmer
    1 FC Kaiserslautern bytter ut Jean Zimmer med Philipp Hercher. Dette er det første byttet som Dirk Schuster gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Aaron Opoku
    Ut: Kenny Prince Redondo
    Kenny Prince Redondo (1 FC Kaiserslautern) erstattes av Aaron Opoku.
    62'
    En av 1 FC Nurembergs spillere blir avblåst for offside.
    64'
    Philipp Hercher
    1 FC Kaiserslautern angriper i Kaiserslautern. Philipp Hercher fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    67'
    67'
    Terrence Boyd
    1 FC Kaiserslautern fosser forover og Terrence Boyd fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    69'
    69'
    I Kaiserslautern slår Philipp Klement en corner fra høyre.
    69'
    Michael Bacher signaliserer et frispark til 1 FC Kaiserslautern.
    69'
    Målsjanse på Fritz-Walter-Stadion! Terrence Boyd fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    70'
    70'
    Philipp Klement
    Sjanse i Kaiserslautern! Philipp Klement (1 FC Kaiserslautern) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    71'
    71'
    71'
    72'
    Inn: Erik Shuranov
    Ut: Lukas Schleimer
    Bytte for 1 FC Nuremberg. Erik Shuranov kommer inn for Lukas Schleimer på Fritz-Walter-Stadion.
    72'
    Johannes Geis
    1 FC Nuremberg angriper i Kaiserslautern. Johannes Geis fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Inn: Hikmet Ciftci
    Ut: Marlon Ritter
    Dirk Schuster gjør dagens tredje bytte i Kaiserslautern, når han tar ut Marlon Ritter og setter inn Hikmet Ciftci.
    74'
    Inn: Lex-Tyger Lobinger
    Ut: Terrence Boyd
    1 FC Kaiserslautern gjør sitt fjerde bytte. Terrence Boyd erstattes av Lex-Tyger Lobinger.
    74'
    Erik Durm ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    75'
    Erik Durm er tilbake i kampen igjen.
    76'
    Michael Bacher tildeler 1 FC Kaiserslautern en corner. Philipp Klement sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    79'
    VAR sjekker om det er straffe til 1 FC Kaiserslautern
    80'
    Ingen straffe til 1 FC Kaiserslautern
    82'
    82'
    Inn: Mike Wunderlich
    Ut: Philipp Klement
    1 FC Kaiserslautern gjør sitt femte bytte. Philipp Klement erstattes av Mike Wunderlich.
    82'
    Kan 1 FC Nuremberg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    83'
    1 FC Nuremberg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    84'
    Inn: Enrico Valentini
    Ut: Jens Castrop
    Markus Weinzierl (1 FC Nuremberg) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Enrico Valentini erstatter Jens Castrop.
    85'
    Inn: Sadik Fofana
    Ut: Johannes Geis
    1 FC Nuremberg bytter ut Johannes Geis med Sadik Fofana. Dette er det femte byttet som Markus Weinzierl gjør i dagens kamp.
    85'
    86'
    87'
    Aaron Opoku
    Aaron Opoku (1 FC Kaiserslautern) kommer til avslutning på Fritz-Walter-Stadion, men headingen blir reddet.
    88'
    88'
    Frispark 1 FC Kaiserslautern.
    89'
    Offside! Aaron Opoku (1 FC Kaiserslautern) er alene igjennom, men dommer Michael Bacher ser at linjemannen er oppe med flagget.
    90'+1
    90'+3
    Hikmet Ciftci ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    90'+3
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Enrico Valentini (1 FC Nuremberg) vrir seg av smerte i gresset.
    90'+3
    1 FC Nuremberg slipper å klare seg uten Enrico Valentini som kommer tilbake på banen igjen.
    90'+4
    Enrico Valentini er på beina igjen og fortsetter kampen.
    90'+4
    Erik Shuranov
    1 FC Nuremberg avanserer forover i Kaiserslautern. Erik Shuranov avslutter, men treffer ikke mål.