Ache84'
2-2
    Skudd utenfor mål, 1 FC Kaiserslautern
    Jean Zimmer
    1 FC Kaiserslautern avanserer forover i Kaiserslautern. Jean Zimmer avslutter, men treffer ikke mål.
    4'
    Greuther Furth blir avblåst for offside
    En av Greuther Furths spillere blir avblåst for offside på Fritz-Walter-Stadion.
    5'
    Branimir Hrgota
    Greuther Furth fosser fremover, men Florian Lechner blåser for offside på Fritz-Walter-Stadion.
    8'
    Marlon Ritter
    Marlon Ritter (1 FC Kaiserslautern) fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Skudd på mål, Greuther Furth
    Julian Green
    Målsjanse på Fritz-Walter-Stadion! Julian Green fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    20'
    Greuther Furth, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Greuther Furth får tildelt et hjørnespark
    Florian Lechner tildeler Greuther Furth en corner. Julian Green sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    21'
    Julian Green (Greuther Furth) løfter inn en corner fra høyre på Fritz-Walter-Stadion.
    21'
    Julian Green (Greuther Furth) slår en corner fra venstre side på Fritz-Walter-Stadion.
    24'
    Skudd utenfor mål, Greuther Furth
    Philipp Muller
    Philipp Muller (Greuther Furth) kommer til en målsjanse på Fritz-Walter-Stadion, men klarer ikke å score.
    24'
    1 FC Kaiserslautern får tildelt et hjørnespark
    Erik Wekesser
    I Kaiserslautern slår Erik Wekesser en corner fra venstre.
    26'
    VAR sjekker om det er straffe til Greuther Furth
    30'
    Dommeren dømmer straffe til Greuther Furth
    30'
    Straffe til Greuther Furth
    30'
    Gult kort til 1 FC Kaiserslautern
    Jannis Heuer
    Jannis Heuer (1 FC Kaiserslautern) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    30'
    Greuther Furth scorer på straffe!
    1 FC Kaiserslautern 0 - 1 Greuther Furth
    Mål: Julian Green
    Mål! Greuther Furth tar ledelsen 0-1 takket være et straffespark av Julian Green.
    31'
    33'
    35'
    35'
    I Kaiserslautern slår Erik Wekesser en corner fra høyre.
    36'
    37'
    Aaron Opoku
    Aaron Opoku (1 FC Kaiserslautern) kommer seg fri på Fritz-Walter-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    37'
    Mål for Greuther Furth!
    1 FC Kaiserslautern 0 - 2 Greuther Furth
    Mål: Noel Futkeu
    Mål! Greuther Furth øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Noel Futkeu på Fritz-Walter-Stadion.
    38'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Noel Futkeu (Greuther Furth) vrir seg av smerte i gresset.
    44'
    Noel Futkeu er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'
    1 FC Kaiserslautern får tildelt et frispark
    Frispark 1 FC Kaiserslautern.
    45'
    Mål for 1 FC Kaiserslautern!
    1 FC Kaiserslautern 1 - 2 Greuther Furth
    Mål: Daniel Hanslik
    Målgivende: Boris Tomiak
    Mål! 1 FC Kaiserslautern reduserer til 1-2 etter et mål av Daniel Hanslik på Fritz-Walter-Stadion. Boris Tomiak var nest sist på ballen.
    45'+1
    Greuther Furth får tildelt et frispark
    Florian Lechner signaliserer et frispark til Greuther Furth.
    45'+3
    Boris Tomiak
    Dommeren gir Boris Tomiak (1 FC Kaiserslautern) et gult kort.
    45'+3
    Målet til 1 FC Kaiserslautern sjekkes av VAR
    45'+5
    Målet til 1 FC Kaiserslautern blir annullert
    45'+5
    Greuther Furth fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+5
    Spillerbytte - Greuther Furth
    Inn: Niko Giesselmann
    Ut: Roberto Massimo
    Greuther Furth bytter ut Roberto Massimo med Niko Giesselmann. Dette er det første byttet som Alexander Zorniger gjør i dagens kamp.
    46'
    Richmond Tachie
    1 FC Kaiserslautern angriper i Kaiserslautern. Richmond Tachie fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    I Kaiserslautern slår Marlon Ritter en corner fra høyre.
    52'
    Sjanse! 1 FC Kaiserslautern avanserer forover, men Marlon Ritter avslutter utenfor.
    53'
    Greuther Furth avanserer forover i Kaiserslautern. Philipp Muller avslutter, men treffer ikke mål.
    58'
    Skudd på mål, 1 FC Kaiserslautern
    Sjanse i Kaiserslautern! Marlon Ritter (1 FC Kaiserslautern) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    61'
    1 FC Kaiserslautern, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    62'
    Spillerbytte - 1 FC Kaiserslautern
    Inn: Jannik Mause
    Ut: Richmond Tachie
    Markus Anfang (1 FC Kaiserslautern) gjør sitt første bytte for dagen. Jannik Mause erstatter Richmond Tachie.
    63'
    Florian Lechner signaliserer et frispark til Greuther Furth på egen banehalvdel.
    65'
    Frispark for 1 FC Kaiserslautern på egen banehalvdel.
    67'
    Greuther Furth tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    67'
    72'
    72'
    Inn: Jan Gyamerah
    Ut: Jean Zimmer
    Markus Anfang (1 FC Kaiserslautern) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jan Gyamerah erstatter Jean Zimmer.
    73'
    Inn: Ragnar Ache
    Ut: Filip Kaloc
    Bytte for 1 FC Kaiserslautern. Ragnar Ache kommer inn for Filip Kaloc på Fritz-Walter-Stadion.
    73'
    Frisparket tildelt 1 FC Kaiserslautern er farlig nær Greuther Furths målområde.
    75'
    Gult kort til Greuther Furth
    Dennis Srbeny
    Dennis Srbeny (Greuther Furth) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    76'
    Inn: Maximilian Dietz
    Ut: Marco Meyerhofer
    Alexander Zorniger gjør dagens andre bytte i Kaiserslautern, når han tar ut Marco Meyerhofer og setter inn Maximilian Dietz.
    77'
    Inn: Jomaine Consbruch
    Ut: Dennis Srbeny
    Greuther Furth bytter ut Dennis Srbeny med Jomaine Consbruch. Dette er det tredje byttet som Alexander Zorniger gjør i dagens kamp.
    77'
    Marlon Ritter (1 FC Kaiserslautern) slår en corner fra høyre side på Fritz-Walter-Stadion.
    78'
    Jan Elvedi
    Jan Elvedi (1 FC Kaiserslautern) pådrar seg et gult kort.
    79'
    79'
    Frispark for Greuther Furth på egen banehalvdel.
    80'
    1 FC Kaiserslautern 2 - 2 Greuther Furth
    Mål: Ragnar Ache
    Målgivende: Aaron Opoku
    Ragnar Ache utligner til 2-2 på Fritz-Walter-Stadion. Det er en fin assist fra Aaron Opoku.
    84'
    I Kaiserslautern har et frispark blitt tildelt bortelag.
    87'
    Inn: Damian Michalski
    Ut: Philipp Muller
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Greuther Furth. Inn kommer Damian Michalski, mens Philipp Muller tar plass på benken.