1-0
1-2
    Harm Osmers signaliserer et frispark til 1 FC Kaiserslautern på egen banehalvdel.
    2'
    Frispark Hertha BSC.
    3'
    Hjørnespark til Hertha BSC
    4'
    1 FC Kaiserslautern tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Harm Osmers signaliserer et frispark til 1 FC Kaiserslautern.
    5'
    Nikola Soldo
    Nikola Soldo (1 FC Kaiserslautern) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    5'
    Hertha BSC, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    I Kaiserslautern har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Frispark for 1 FC Kaiserslautern på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark for Hertha BSC på egen banehalvdel.
    13'
    14'
    Hjørnespark til 1 FC Kaiserslautern
    16'
    Mål for 1 FC Kaiserslautern!
    1 FC Kaiserslautern 1 - 0 Hertha BSC
    Mål: Almamy Toure
    Mål! 1 FC Kaiserslautern tar ledelsen 1-0 ved Almamy Toure.
    16'
    Frispark til 1 FC Kaiserslautern på halvdelen til Hertha BSC.
    17'
    19'
    Hertha BSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    22'
    24'
    28'
    Tymoteusz Puchacz (1 FC Kaiserslautern) løfter inn en corner fra høyre på Fritz-Walter-Stadion.
    29'
    31'
    Terrence Boyd
    1 FC Kaiserslautern angriper på Fritz-Walter-Stadion, men Terrence Boyd header utenfor.
    32'
    Harm Osmers signaliserer et frispark til Hertha BSC på egen banehalvdel.
    32'
    36'
    Harm Osmers tildeler Hertha BSC en corner. Jonjoe Kenny sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    38'
    38'
    I Kaiserslautern har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    43'
    Gult kort til Hertha BSC
    Marton Dardai
    Dommeren gir Marton Dardai (Hertha BSC) et gult kort.
    43'
    45'
    45'+2
    Målsjanse til 1 FC Kaiserslautern! Nikola Soldo treffer mål, men keeper redder.
    45'+2
    45'+2
    45'+2
    Spillerbytte - Hertha BSC
    Inn: Gustav Orsoe Christensen
    Ut: Marten Winkler
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hertha BSC. Inn kommer Gustav Orsoe Christensen, mens Marten Winkler tar plass på benken.
    46'
    Inn: Fabian Reese
    Ut: Derry Lionel Scherhant
    Bytte for Hertha BSC. Fabian Reese kommer inn for Derry Lionel Scherhant på Fritz-Walter-Stadion.
    46'
    Spillerbytte - 1 FC Kaiserslautern
    Inn: Erik Durm
    Ut: Jean Zimmer
    1 FC Kaiserslautern gjør sitt første bytte. Jean Zimmer erstattes av Erik Durm.
    46'
    Inn: Afeez Aremu
    Ut: Almamy Toure
    1 FC Kaiserslautern bytter ut Almamy Toure med Aremu Afeez. Dette er det andre byttet som Dimitrios Grammozis gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Haris Tabakovic
    Ut: Smail Prevljak
    Hertha BSC bytter ut Smail Prevljak med Haris Tabakovic.
    46'
    46'
    En av Hertha BSCs spillere blir avblåst for offside på Fritz-Walter-Stadion.
    47'
    Pascal Klemens
    Hertha BSC angriper i Kaiserslautern. Pascal Klemens fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Mål for Hertha BSC!
    1 FC Kaiserslautern 1 - 1 Hertha BSC
    Mål: Florian Niederlechner
    Målgivende: Jonjoe Kenny
    Mål! Florian Niederlechner utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Jonjoe Kenny.
    49'
    Harm Osmers tildeler 1 FC Kaiserslautern en corner. Marlon Ritter sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    Marlon Ritter (1 FC Kaiserslautern) løfter inn en corner fra venstre på Fritz-Walter-Stadion.
    50'
    1 FC Kaiserslautern angriper i Kaiserslautern, men blir avblåst for offside.
    52'
    53'
    54'
    Afeez Aremu
    1 FC Kaiserslautern angriper, men avslutningen til Aremu Afeez går utenfor.
    55'
    Florian Niederlechner
    Hertha BSC avanserer forover i Kaiserslautern. Florian Niederlechner avslutter, men treffer ikke mål.
    56'
    58'
    Skade: Hertha BSC
    58'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    59'
    Rødt kort!
    Spilleren på 1 FC Kaiserslautern får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    59'
    Rødt kort til 1 FC Kaiserslautern
    Afeez Aremu
    Utvisning! 1 FC Kaiserslauterns Aremu Afeez får rødt kort og sendes av banen.
    59'
    Tilbake fra skade: Hertha BSC
    60'
    60'
    Inn: Bilal Hussein
    Ut: Pascal Klemens
    Pascal Klemens (Hertha BSC) erstattes av Bilal Hussein.
    61'
    Inn: Andreas Bouchalakis
    Ut: Marton Dardai
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hertha BSC. Inn kommer Andreas Bouchalakis, mens Marton Dardai tar plass på benken.
    61'
    Inn: Kevin Kraus
    Ut: Marlon Ritter
    1 FC Kaiserslautern bytter ut Marlon Ritter med Kevin Kraus.
    63'
    Florian Niederlechner (Hertha BSC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    I Kaiserslautern slår Toni Leistner en corner fra venstre.
    71'
    Inn: Lex-Tyger Lobinger
    Ut: Terrence Boyd
    1 FC Kaiserslautern gjør sitt fjerde bytte. Terrence Boyd erstattes av Lex-Tyger Lobinger.
    72'
    Frispark i en god posisjon for 1 FC Kaiserslautern!
    76'
    Tymoteusz Puchacz
    Målsjanse på Fritz-Walter-Stadion! Tymoteusz Puchacz fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    77'
    77'
    Jonjoe Kenny
    Sjanse til Hertha BSC! Jonjoe Kenny er nær ved å score, men keeper redder.
    80'
    1 FC Kaiserslautern, prøver et skudd, men det reddes
    80'
    1 FC Kaiserslautern 1 - 2 Hertha BSC
    Mål: Marc Kempf
    Hertha BSC leder 1-2 etter en scoring av Marc Kempf.
    81'
    Julian Krahl vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    81'
    81'
    Sjanse i Kaiserslautern! Florian Niederlechner (Hertha BSC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    82'
    82'
    Julian Krahl ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Kaiserslautern.
    83'
    Kan Hertha BSC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    85'
    Gult kort til 1 FC Kaiserslautern
    Kevin Kraus
    Kevin Kraus (1 FC Kaiserslautern) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    85'
    Skudd på mål, Hertha BSC
    86'
    86'
    Frispark 1 FC Kaiserslautern.
    86'
    Inn: Kenny Prince Redondo
    Ut: Nikola Soldo
    Dimitrios Grammozis gjør dagens femte bytte i Kaiserslautern, når han tar ut Nikola Soldo og setter inn Kenny Prince Redondo.
    87'
    Jan Elvedi
    Jan Elvedi (1 FC Kaiserslautern) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    87'
    Ernst Tjark
    Ernst Tjark (Hertha BSC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.