Hertha BSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    1 FC Kaiserslautern får tildelt et hjørnespark
    Erik Wekesser
    Erik Wekesser (1 FC Kaiserslautern) slår en corner fra venstre side på Fritz-Walter-Stadion.
    8'
    Skudd utenfor mål, 1 FC Kaiserslautern
    Philipp Klement
    Philipp Klement (1 FC Kaiserslautern) header ballen i tverrliggeren på Fritz-Walter-Stadion! Oi, oi, oi.
    8'
    1 FC Kaiserslautern får tildelt et frispark
    Frispark til 1 FC Kaiserslautern på halvdelen til Hertha BSC.
    8'
    Frispark 1 FC Kaiserslautern.
    9'
    Benjamin Brand signaliserer et frispark til 1 FC Kaiserslautern.
    10'
    Benjamin Brand tildeler 1 FC Kaiserslautern en corner. Erik Wekesser sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    15'
    16'
    I Kaiserslautern har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    19'
    Hertha BSC får tildelt et hjørnespark
    Jonjoe Kenny
    Jonjoe Kenny (Hertha BSC) løfter inn en corner fra venstre på Fritz-Walter-Stadion.
    22'
    Benjamin Brand signaliserer et frispark til 1 FC Kaiserslautern på egen banehalvdel.
    23'
    Hertha BSC blir avblåst for offside
    Hertha BSC angriper, men blir avblåst for offside.
    27'
    Mål for Hertha BSC!
    1 FC Kaiserslautern 0 - 1 Hertha BSC
    Mål: Jan-Luca Schuler
    Målgivende: Jonjoe Kenny
    Jan-Luca Schuler header ballen i mål og Hertha BSC tar ledelsen 0-1 på Fritz-Walter-Stadion. Det er en fin assist fra Jonjoe Kenny.
    28'
    Frispark for 1 FC Kaiserslautern på egen banehalvdel.
    30'
    Philipp Klement (1 FC Kaiserslautern) slår en corner fra høyre side på Fritz-Walter-Stadion.
    31'
    Benjamin Brand tildeler 1 FC Kaiserslautern en corner. Philipp Klement sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    Mål for 1 FC Kaiserslautern!
    1 FC Kaiserslautern 1 - 1 Hertha BSC
    Mål: Philipp Klement
    Målgivende: Boris Tomiak
    Philipp Klement scorer og utligner dermed til 1-1. Flott spill fra Boris Tomiak før målet.
    32'
    Frisparket tildelt 1 FC Kaiserslautern er farlig nær Hertha BSCs målområde.
    34'
    Skudd på mål, 1 FC Kaiserslautern
    Marlon Ritter
    Marlon Ritter (1 FC Kaiserslautern) avanserer forover på Fritz-Walter-Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    35'
    1 FC Kaiserslautern, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    I Kaiserslautern slår Erik Wekesser en corner fra venstre.
    36'
    Aaron Opoku
    Målsjanse på Fritz-Walter-Stadion! Aaron Opoku fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    38'
    38'
    Mickael Cuisance
    Mickael Cuisance (Hertha BSC) løfter inn en corner fra høyre på Fritz-Walter-Stadion.
    39'
    Mickael Cuisance (Hertha BSC) slår en corner fra høyre side på Fritz-Walter-Stadion.
    40'
    Skudd på mål, Hertha BSC
    Derry Lionel Scherhant
    Hertha BSC angriper i Kaiserslautern. Derry Lionel Scherhant avslutter på mål, men greier ikke å score.
    40'
    Hertha BSC, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    Frispark Hertha BSC.
    41'
    I Kaiserslautern har et frispark blitt tildelt bortelag.
    44'
    1 FC Kaiserslautern 2 - 1 Hertha BSC
    Mål: Aaron Opoku
    Målgivende: Daniel Hanslik
    Mål! Aaron Opoku gir 1 FC Kaiserslautern ledelsen 2-1 i Kaiserslautern. Daniel Hanslik sto for den målgivende pasningen.
    45'
    48'
    48'
    48'
    50'
    50'
    1 FC Kaiserslautern 2 - 2 Hertha BSC
    Mål: Derry Lionel Scherhant
    Målgivende: Michal Karbownik
    Derry Lionel Scherhant scorer og utligningen er et faktum på Fritz-Walter-Stadion. 2-2. Michal Karbownik var nest sist på ballen.
    51'
    Benjamin Brand signaliserer et frispark til Hertha BSC.
    53'
    1 FC Kaiserslautern blir avblåst for offside
    1 FC Kaiserslautern fosser fremover, men Benjamin Brand blåser for offside på Fritz-Walter-Stadion.
    54'
    56'
    58'
    Skudd utenfor mål, Hertha BSC
    Derry Lionel Scherhant (Hertha BSC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Spillerbytte - 1 FC Kaiserslautern
    Inn: Kenny Prince Redondo
    Ut: Philipp Klement
    1 FC Kaiserslautern gjør sitt første bytte. Philipp Klement erstattes av Kenny Prince Redondo.
    59'
    63'
    1 FC Kaiserslautern 2 - 3 Hertha BSC
    Mål! Hertha BSC tar ledelsen 2-3 takket være en scoring av Jan-Luca Schuler på Fritz-Walter-Stadion. Det er en fin assist fra Jonjoe Kenny.
    64'
    68'
    1 FC Kaiserslautern 3 - 3 Hertha BSC
    Mål: Boris Tomiak
    Målgivende: Aaron Opoku
    Mål! 1 FC Kaiserslautern utligner på Fritz-Walter-Stadion. Målscorer: Boris Tomiak. Aaron Opoku var nest sist på ballen.
    68'
    71'
    71'
    71'
    Inn: Ragnar Ache
    Ut: Aaron Opoku
    Aaron Opoku (1 FC Kaiserslautern) erstattes av Ragnar Ache.
    72'
    Inn: Jan Elvedi
    Ut: Jan Gyamerah
    1 FC Kaiserslautern bytter ut Jan Gyamerah med Jan Elvedi.
    72'
    Inn: Jannik Mause
    Ut: Erik Wekesser
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for 1 FC Kaiserslautern. Inn kommer Jannik Mause, mens Erik Wekesser tar plass på benken.
    72'
    74'
    74'
    Spillerbytte - Hertha BSC
    Inn: Pascal Klemens
    Ut: Diego Demme
    Hertha BSC bytter ut Diego Demme med Pascal Klemens.
    75'
    Inn: Jon Dagur Thorsteinsson
    Ut: Jan-Luca Schuler
    Hertha BSC bytter ut Jan-Luca Schuler med Jon Dagur Thorsteinsson. Dette er det andre byttet som Cristian Fiel gjør i dagens kamp.
    75'
    77'
    77'
    Benjamin Brand tildeler Hertha BSC en corner. Jonjoe Kenny sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    79'
    1 FC Kaiserslautern 3 - 4 Hertha BSC
    Mål: Mickael Cuisance
    Målgivende: Linus Jasper Gechter
    I Kaiserslautern tar Hertha BSC ledelsen 3-4 etter et mål av Mickael Cuisance. Flott spill fra Linus Jasper Gechter før målet.
    79'
    Jan Elvedi
    Frispark for Hertha BSC på egen banehalvdel.
    81'
    Gult kort til 1 FC Kaiserslautern
    Jan Elvedi
    Jan Elvedi (1 FC Kaiserslautern) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    81'
    En av Hertha BSCs spillere blir avblåst for offside.
    83'
    Inn: Marten Winkler
    Ut: Michal Karbownik
    Michal Karbownik (Hertha BSC) erstattes av Marten Winkler.
    83'
    Inn: Florian Niederlechner
    Ut: Derry Lionel Scherhant
    Cristian Fiel (Hertha BSC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Florian Niederlechner erstatter Derry Lionel Scherhant.
    83'
    Filip Kaloc
    Frispark til Hertha BSC på halvdelen til 1 FC Kaiserslautern.
    85'
    Inn: Tobias Raschl
    Ut: Daniel Hanslik
    Markus Anfang gjør dagens femte bytte i Kaiserslautern, når han tar ut Daniel Hanslik og setter inn Tobias Raschl.
    87'
    Inn: Toni Leistner
    Ut: Ibrahim Maza
    Hertha BSC gjør sitt femte bytte. Ibrahim Maza erstattes av Toni Leistner.
    88'
    89'
    89'
    90'+1
    Pascal Klemens
    Frispark i en god posisjon for 1 FC Kaiserslautern!
    90'+1
    90'+3
    Gult kort til Hertha BSC
    Pascal Klemens (Hertha BSC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.