3-1
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    SV Horn blir avblåst for offside
    Sally Preininger
    Offside! Sally Preininger (SV Horn) er alene igjennom, men dommer Gerhard Grobelnik ser at linjemannen er oppe med flagget.
    3'
    1. Wiener Neustadter SC får tildelt et frispark
    I Wiener Neustadt har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    4'
    1. Wiener Neustadter SC får tildelt et hjørnespark
    Mario Stefel
    Mario Stefel (SC Wiener Neustadt) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Wiener Neustadt.
    8'
    Manuel Seidl
    Manuel Seidl (SC Wiener Neustadt) slår en corner fra høyre side på Stadion Wiener Neustadt.
    8'
    I Wiener Neustadt slår Manuel Seidl en corner fra høyre.
    9'
    Gerhard Grobelnik tildeler SC Wiener Neustadt en corner. Manuel Seidl sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    Mål for 1. Wiener Neustadter SC!
    1. Wiener Neustadter SC 1 - 0 SV Horn
    Mål: Stefan Hager
    Målgivende: Manuel Seidl
    Stefan Hager header ballen i mål og SC Wiener Neustadt tar ledelsen 1-0 på Stadion Wiener Neustadt. Flott spill fra Manuel Seidl før målet.
    10'
    SC Wiener Neustadt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Gult kort til SV Horn
    Andree Neumayer
    Andree Neumayer (SV Horn) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    17'
    SV Horn får tildelt et frispark
    Gerhard Grobelnik signaliserer et frispark til SV Horn på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark SV Horn.
    19'
    SV Horn får tildelt et hjørnespark
    Andree Neumayer (SV Horn) slår en corner fra høyre side på Stadion Wiener Neustadt.
    19'
    I Wiener Neustadt slår Andree Neumayer en corner fra høyre.
    20'
    Skudd utenfor mål, SV Horn
    Kelvin Arase
    I Wiener Neustadt header Kelvin Arase (SV Horn) mot mål, men ballen går utenfor.
    20'
    Gerhard Grobelnik signaliserer et frispark til SV Horn.
    22'
    Dejan Nesovic
    Målsjanse! Dejan Nesovic (SV Horn) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    22'
    1. Wiener Neustadter SC, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Skudd på mål, 1. Wiener Neustadter SC
    Hamdi Salihi
    Hamdi Salihi (SC Wiener Neustadt) avanserer forover på Stadion Wiener Neustadt. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    23'
    Gerhard Grobelnik signaliserer et frispark til SV Horn like utenfor SC Wiener Neustadt-området.
    25'
    Gerhard Grobelnik tildeler SV Horn en corner. Andree Neumayer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    Frispark til SC Wiener Neustadt på halvdelen til SV Horn.
    28'
    31'
    Skudd utenfor mål, 1. Wiener Neustadter SC
    Stefan Hager
    Stefan Hager (SC Wiener Neustadt) kommer til en målsjanse på Stadion Wiener Neustadt, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    32'
    Frispark for SC Wiener Neustadt på egen banehalvdel.
    32'
    Offside! Kelvin Arase (SV Horn) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    33'
    Kelvin Arase (SV Horn) vinkes av for offside i Wiener Neustadt.
    34'
    SV Horn tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Gult kort til 1. Wiener Neustadter SC
    Dommeren gir Manuel Seidl (SC Wiener Neustadt) et gult kort.
    36'
    Marcel Toth
    Marcel Toth (SV Horn) fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Dejan Nesovic (SV Horn) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Wiener Neustadt.
    38'
    SV Horn, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Skudd på mål, SV Horn
    Miroslav Milošević
    Sjanse i Wiener Neustadt! Miroslav Milošević (SV Horn) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    39'
    39'
    I Wiener Neustadt har et frispark blitt tildelt bortelag.
    40'
    Johannes Tartarotti
    Johannes Tartarotti (SC Wiener Neustadt) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    40'
    1. Wiener Neustadter SC blir avblåst for offside
    SC Wiener Neustadts Hamdi Salihi blåses av for offside på Stadion Wiener Neustadt.
    42'
    44'
    SC Wiener Neustadt angriper i Wiener Neustadt. Manuel Seidl fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    46'
    Målsjanse til SV Horn! Miroslav Milošević treffer mål, men keeper redder.
    47'
    47'
    49'
    1. Wiener Neustadter SC 2 - 0 SV Horn
    Mål: Hamdi Salihi
    Mål! Hamdi Salihi (SC Wiener Neustadt) header inn 2-0 på Stadion Wiener Neustadt. Det er en fin assist fra Manuel Seidl.
    49'
    51'
    SV Horn angriper i Wiener Neustadt. Kelvin Arase avslutter på mål, men greier ikke å score.
    52'
    52'
    Spillerbytte - SV Horn
    Inn: Matus Paukner
    Ut: Fabian Eggenfellner
    SV Horn bytter ut Fabian Eggenfellner med Matus Paukner.
    54'
    Inn: Dominik Kirschner
    Ut: Kelvin Arase
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SV Horn. Inn kommer Dominik Kirschner, mens Kelvin Arase tar plass på benken.
    54'
    Marcel Toth
    SV Horn fosser forover og Marcel Toth fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    55'
    55'
    Dejan Nesovic (SV Horn) slår en corner fra høyre side på Stadion Wiener Neustadt.
    56'
    Marcel Toth
    SV Horn angriper på Stadion Wiener Neustadt, men Marcel Toth header utenfor.
    56'
    57'
    Målsjanse på Stadion Wiener Neustadt! Sally Preininger fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    57'
    57'
    58'
    59'
    Matus Paukner
    Offside! Matus Paukner blir vinket av og SV Horn må dermed bygge opp et nytt angrep.
    61'
    Spillerbytte - 1. Wiener Neustadter SC
    Inn: Michael Cheukoua
    Ut: Mario Stefel
    SC Wiener Neustadt gjør sitt første bytte. Mario Stefel erstattes av Michael Cheukoua.
    63'
    64'
    Miroslav Milošević (SV Horn) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Wiener Neustadt.
    65'
    Jurgen Bauer
    Sjanse! SC Wiener Neustadt avanserer forover, men Jurgen Bauer avslutter utenfor.
    66'
    Inn: Michael Brandner
    Ut: Manuel Seidl
    Manuel Seidl (SC Wiener Neustadt) erstattes av Michael Brandner.
    67'
    SC Wiener Neustadt angriper, men avslutningen til Jurgen Bauer går utenfor.
    68'
    Dominik Kirschner
    SV Horn angriper. Dominik Kirschner får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    69'
    69'
    Sjanse! SV Horn avanserer forover, men Dominik Kirschner avslutter utenfor.
    71'
    73'
    Mål for SV Horn!
    1. Wiener Neustadter SC 2 - 1 SV Horn
    Mål: Miroslav Milošević
    Miroslav Milošević setter inn en redusering på Stadion Wiener Neustadt. Stillingen er nå 2-1.
    74'
    Gerhard Grobelnik signaliserer et frispark til SC Wiener Neustadt på egen banehalvdel.
    78'
    Inn: Julian Golles
    Ut: Hamdi Salihi
    Gerhard Fellner gjør dagens tredje bytte i Wiener Neustadt, når han tar ut Hamdi Salihi og setter inn Julian Golles.
    79'
    Gerhard Grobelnik tildeler SV Horn en corner. Dominik Kirschner sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    81'
    I Wiener Neustadt slår Dominik Kirschner en corner fra høyre.
    81'
    Dominik Kirschner (SV Horn) slår en corner fra høyre side på Stadion Wiener Neustadt.
    81'
    82'
    82'
    83'
    Sjanse i Wiener Neustadt! Andree Neumayer (SV Horn) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    83'
    Johannes Tartarotti (SC Wiener Neustadt) slår en corner fra høyre side på Stadion Wiener Neustadt.
    84'
    84'
    Nico Gorzel
    Dommer Gerhard Grobelnik ser at linjemannen løfter flagget, og SC Wiener Neustadts Nico Gorzel blåses av for offside.
    85'
    Inn: Mario Rekirsch
    Ut: Sally Preininger
    SV Horn bytter ut Sally Preininger med Mario Rekirsch. Dette er det tredje byttet som Carsten Jancker gjør i dagens kamp.
    86'
    Nico Gorzel ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    86'
    Målsjanse! Miroslav Milošević (SV Horn) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    87'
    Nico Gorzel er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadion Wiener Neustadt.
    87'
    Frispark til SV Horn på halvdelen til SC Wiener Neustadt.
    87'
    Michael Cheukoua
    Målsjanse på Stadion Wiener Neustadt! Michael Cheukoua fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'
    90'
    90'+2
    SC Wiener Neustadt avanserer forover i Wiener Neustadt. Johannes Tartarotti avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+2
    1. Wiener Neustadter SC 3 - 1 SV Horn
    Mål: Johannes Tartarotti
    Målgivende: David Harrer
    Mål! Johannes Tartarotti gir SC Wiener Neustadt en komfortabel 3-1 ledelse. David Harrer var nest sist på ballen.