Jens Maae signaliserer et frispark til Aalborg BK på egen banehalvdel.
    AGF Aarhus tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark for Aalborg BK på egen banehalvdel.
    4'
    Jens Maae signaliserer et frispark til Aalborg BK like utenfor AGF Aarhus-området.
    5'
    Aalborg BK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Aarhus får tildelt et hjørnespark
    Felix Beijmo
    Jens Maae tildeler AGF Aarhus en corner. Felix Beijmo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    12'
    Mål for Aarhus!
    Aalborg BK 0 - 1 Aarhus
    Mål: Mads Emil Madsen
    I Ålborg tar AGF Aarhus ledelsen 0-1 etter et mål av Mads Emil Madsen.
    16'
    Jens Maae signaliserer et frispark til AGF Aarhus på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark i en god posisjon for AGF Aarhus!
    19'
    Aalborg BK 0 - 2 Aarhus
    Mål: Gift Links
    Mål! AGF Aarhus øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Gift Links på Aalborg Portland Park.
    20'
    21'
    Skudd utenfor mål, Aarhus
    Gift Links
    AGF Aarhus avanserer forover i Ålborg. Gift Links avslutter, men treffer ikke mål.
    26'
    Aalborg BK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AGF Aarhus.
    30'
    Felix Beijmo (AGF Aarhus) løfter inn en corner fra venstre på Aalborg Portland Park.
    31'
    I Ålborg slår Felix Beijmo en corner fra venstre.
    32'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mathias Jorgensen (Aalborg BK) vrir seg av smerte i gresset.
    36'
    Mikael Anderson
    Mikael Anderson (AGF Aarhus) slår en corner fra høyre side på Aalborg Portland Park.
    38'
    Aalborg BK 0 - 3 Aarhus
    Mål: Patrick Mortensen
    Mål! Patrick Mortensen (AGF Aarhus) header inn 0-3.
    38'
    Mathias Jorgensen er på beina igjen og fortsetter kampen.
    38'
    Aarhus blir avblåst for offside
    AGF Aarhus fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    39'
    Aalborg BK får tildelt et hjørnespark
    Melker Widell
    I Ålborg slår Melker Widell en corner fra høyre.
    40'
    Melker Widell (Aalborg BK) slår en corner fra venstre side på Aalborg Portland Park.
    41'
    42'
    Jens Maae tildeler Aalborg BK en corner. Melker Widell sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    Jens Maae signaliserer et frispark til Aalborg BK.
    45'
    Frispark for AGF Aarhus på egen banehalvdel.
    45'+1
    Gift Links (AGF Aarhus) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Aalborg Portland Park.
    45'+3
    AGF Aarhus slipper å klare seg uten Gift Links som kommer tilbake på banen i Ålborg.
    45'+5
    Spillerbytte - Aalborg BK
    Inn: Nicklas Helenius
    Ut: Mylian Jimenez
    Menno van Dam gjør dagens første bytte i Ålborg, når han tar ut Mylian Jimenez og setter inn Nicklas Helenius.
    46'
    Inn: Oliver Ross
    Ut: Kasper Davidsen
    Aalborg BK bytter ut Kasper Davidsen med Oliver Ross. Dette er det andre byttet som Menno van Dam gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Kelvin John
    Ut: John Iredale
    Menno van Dam (Aalborg BK) gjør sitt tredje bytte for dagen. Kelvin John erstatter John Iredale.
    46'
    Inn: Nóel Atli Arnórsson
    Ut: Lars Kramer
    Aalborg BK bytter ut Lars Kramer med Nóel Atli Arnórsson.
    46'
    Aalborg BK blir avblåst for offside
    Aalborg BK angriper, men Jens Maae blåser for offside.
    47'
    Frispark Aalborg BK.
    48'
    I Ålborg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    48'
    Det blir farlig! Frispark for Aalborg BK er nær straffområde.
    49'
    50'
    Frisparket tildelt Aalborg BK er farlig nær AGF Aarhuss målområde.
    53'
    Skudd utenfor mål, Aalborg BK
    Sjanse! Aalborg BK avanserer forover, men Melker Widell avslutter utenfor.
    56'
    En av Aalborg BKs spillere blir avblåst for offside på Aalborg Portland Park.
    65'
    Nicklas Helenius
    Nicklas Helenius skyter i stolpen! Stor sjanse for Aalborg BK i Ålborg.
    66'
    Spillerbytte - Aarhus
    Inn: Jacob Andersen
    Ut: Gift Links
    Gift Links (AGF Aarhus) erstattes av Jacob Andersen.
    72'
    Eric Kahl
    Eric Kahl (AGF Aarhus) løfter inn en corner fra høyre på Aalborg Portland Park.
    75'
    76'
    76'
    77'
    Gult kort til Aalborg BK
    Oumar Diakhite
    Oumar Diakhite (Aalborg BK) mottar sitt første gule kort for dagen på Aalborg Portland Park.
    78'
    Frispark til Aalborg BK på halvdelen til AGF Aarhus.
    79'
    Gult kort til Aarhus
    Nicolai Poulsen
    Dommeren gir Nicolai Poulsen (AGF Aarhus) et gult kort.
    79'
    Oumar Diakhite (Aalborg BK) visar framfötterna men nickar utanför.
    80'
    Melker Widell (Aalborg BK) slår en corner fra høyre side på Aalborg Portland Park.
    80'
    Inn: Frederik Brandhof
    Ut: Mads Emil Madsen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AGF Aarhus. Inn kommer Frederik Brandhof, mens Mads Emil Madsen tar plass på benken.
    81'
    Inn: Tobias Bach
    Ut: Tobias Bech
    Bytte for AGF Aarhus. Tobias Bach kommer inn for Tobias Bech på Aalborg Portland Park.
    81'
    Straffe til Aarhus
    83'
    Andres Jasson
    Andres Jasson (Aalborg BK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    84'
    Inn: Mads Bomholt
    Ut: Andres Jasson
    Bytte for Aalborg BK. Mads Bomholt kommer inn for Andres Jasson på Aalborg Portland Park.
    84'
    Aarhus scorer på straffe!
    Aalborg BK 0 - 4 Aarhus
    Straffe og mål! AGF Aarhus øker ledelsen til 0-4 i Ålborg. Målscorer: Patrick Mortensen.