Kampen har startet.
    Frispark til Sonderjyske på halvdelen til Aalborg BK.
    5'
    Jorgen Daugbjerg Burchardt signaliserer et frispark til Aalborg BK på egen banehalvdel.
    6'
    Jorgen Daugbjerg Burchardt tildeler Aalborg BK en corner. Kasper Kusk sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    Aalborg BK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark for Sonderjyske på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark Sonderjyske.
    13'
    Gult kort til Aalborg BK
    Jores Okore
    Dommer Jorgen Daugbjerg Burchardt gir Jores Okore (Aalborg BK) et gult kort.
    13'
    Mads Albæk
    Målsjanse! Mads Albæk (Sonderjyske) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    14'
    Jorgen Daugbjerg Burchardt signaliserer et frispark til Aalborg BK.
    14'
    Frispark for Aalborg BK på egen banehalvdel.
    16'
    19'
    Jorgen Daugbjerg Burchardt signaliserer et frispark til Sonderjyske.
    19'
    Jorgen Daugbjerg Burchardt signaliserer et frispark til Sonderjyske på egen banehalvdel.
    21'
    Magnus Christensen
    Magnus Christensen (Aalborg BK) pådrar seg et gult kort.
    21'
    En av Sonderjyskes spillere blir avblåst for offside.
    22'
    23'
    Gult kort til Soenderjyske
    Julius Eskesen
    Dommer Jorgen Daugbjerg Burchardt viser Julius Eskesen (Sonderjyske) det gule kortet.
    23'
    Hjørnespark til Aalborg BK
    25'
    33'
    Mål for Soenderjyske!
    Aalborg BK 0 - 1 Soenderjyske
    Mål: Anders Jacobsen
    Målgivende: Johan Absalonsen
    Anders Kvindebjerg Jacobsen setter ballen i nettet og Sonderjyske leder nå 0-1. Det er en fin assist fra Johan Absalonsen.
    38'
    44'
    Eggert Gunnthor Jonsson
    Eggert Gunnthor Jonsson (Sonderjyske) mottar sitt første gule kort for dagen på Sydbank Park.
    45'
    En av Aalborg BKs spillere går i offside.
    45'
    45'+2
    45'+2
    45'+4
    Lucas Andersen vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    45'+9
    Spillerbytte - Aalborg BK
    Inn: Soren Tengstedt
    Ut: Lucas Andersen
    Lucas Andersen (Aalborg BK) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Soren Tengstedt.
    45'+9
    45'+9
    Lucas Andersen er på beina igjen og fortsetter kampen på Sydbank Park.
    45'+10
    Skudd på mål, Soenderjyske
    45'+10
    Aalborg BK, prøver et skudd, men det reddes
    45'+10
    45'+10
    45'+10
    45'+10
    Inn: Robert Kakeeto
    Ut: Magnus Christensen
    Magnus Christensen (Aalborg BK) erstattes av Robert Kakeeto.
    46'
    Frispark Aalborg BK.
    46'
    Alexander Bah
    Alexander Bah (Sonderjyske) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    46'
    Patrick Olsen
    Patrick Olsen (Aalborg BK) kommer seg fri på Sydbank Park, men avslutningen går utenfor.
    48'
    49'
    49'
    Christian Jakobsen
    Christian Jakobsen (Sonderjyske) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    50'
    50'
    Eggert Gunnthor Jonsson (Sonderjyske) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Sydbank Park.
    51'
    Sonderjyske tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    Sonderjyske slipper å klare seg uten Eggert Gunnthor Jonsson som kommer tilbake på banen i Haderslev.
    52'
    56'
    Aalborg BK 0 - 2 Soenderjyske
    Målgivende: Alexander Bah
    Mål! Anders Kvindebjerg Jacobsen øker Sonderjyskes ledelse til 0-2 på Sydbank Park. Flott spill fra Alexander Bah før målet.
    56'
    59'
    Inn: Mathias Ross
    Ut: Jakob Ahlmann
    Aalborg BK bytter ut Jakob Ahlmann med Mathias Ross Jensen. Dette er det tredje byttet som Jacob Friis gjør i dagens kamp.
    60'
    60'
    61'
    Soren Tengstedt
    Sjanse! Aalborg BK avanserer forover, men Soren Tengstedt avslutter utenfor.
    62'
    63'
    Skudd på mål, Aalborg BK
    64'
    Soenderjyske, prøver et skudd, men det reddes
    64'
    Frispark i en god posisjon for Sonderjyske!
    65'
    Andre gule kort til Soenderjyske
    Utvisning! Julius Eskesen (Sonderjyske) får sitt andre gule kort og må forlate banen.
    65'
    65'
    67'
    67'
    67'
    Inn: Frederik Borsting
    Ut: Tom Van Weert
    Jacob Friis (Aalborg BK) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Frederik Borsting erstatter Tom Van Weert.
    67'
    Spillerbytte - Soenderjyske
    Inn: Patrick Banggaard
    Ut: Eggert Gunnthor Jonsson
    Bytte for Sonderjyske. Patrick Banggaard kommer inn for Eggert Gunnthor Jonsson på Sydbank Park.
    68'
    Kasper Kusk (Aalborg BK) løfter inn en corner fra høyre på Sydbank Park.
    69'
    70'
    Mathias Ross
    Mathias Ross Jensen (Aalborg BK) får et gult kort av dommer Jorgen Daugbjerg Burchardt.
    71'
    71'
    Patrick Banggaard
    Dommeren gir Patrick Banggaard (Sonderjyske) et gult kort.
    75'
    Inn: Rilwan Hassan
    Ut: Christian Jakobsen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sonderjyske. Inn kommer Rilwan Hassan, mens Christian Jakobsen tar plass på benken.
    76'
    78'
    Mads Albæk (Sonderjyske) løfter inn en corner fra venstre på Sydbank Park.
    80'
    Victor Ekani Mpindi
    Sonderjyske avanserer forover i Haderslev. Victor Mpindi Ekani avslutter, men treffer ikke mål.