1 767
1 647

Ble dekket av Håkon Østmoe Brandsnes

Hei og velkommen til denne dekningen av Aalesund mot Haugesund!
    Kjempesjanser begge veier! Først river Sande seg løs på høyrekanten og slår inn et strålende innlegg på første stolpe. Samuelsen får til en solid heading, men Grytebust får ballen rett på seg. Deretter kontrer Aalesund og Bolkan Nordli kommer alene med keeper fra skrått hold. Også i den duellen er det keeper Selvik som går seirende ut. Corner til Aalesund!
    7'
    Så får vi nesten en eventyrlig scoring! Det dribles, fintes og hælflikkes blant Aalesund-spillerne, før Bolkan Nordli får skutt fra kort hold. Skuddet går imidlertid like utenfor stolpen til Selvik. Han har hatt to store sjanser nå, Bolkan Nordli!
    15'
    Nok en stor sjanse for AaFK! Serbecic er råsterk i boksen og får til en god heading, men Selvik får bokset unna til corner.
    24'
    Gult kort til FK Haugesund
    Peter Therkildsen
    26'
    Stor dobbelsjanse for Aalesund! Først får Ammitzbøll skutt fra skrått hold, men Selvik redder. Deretter plukker Bolkan Nordli opp ballen og slår inn mot Canadjija. Midtbanespilleren kaster frem en fot, men rekker akkurat ikke ballen.
    36'
    Så scorer nesten Haugesund! Bortelaget har knapt hatt ballen det siste kvarteret, men de er fortsatt farlige! Det er Njie som får skutt innenfor sekstenmeteren, men Grytebust varter opp med en god benparade. Senere kommer Haugesund til en ny mulighet, denne gangen slår Grytebust ut til corner.
    38'
    Krygård tvinger frem en god redning av Grytebust! Ballen går faktisk gjennom muren og ned mot hjørnet, men Aalesunds keeper er raskt nede og dytter ballen unna. Grytebust gir medspillerne klar beskjed om hva han synes om murens jobb der!
    49'
    Spillerbytte - Aalesund
    Inn: Kristoffer Ødemarksbakken
    Ut: Alexander Ammitzbøll
    53'
    Det smeller i metallet fra Badou! Nenass mister ballen til Krygård og midtbanespilleren slipper ballen til Baodu. Spissen dundrer ballen i tverrliggeren. Haugesund får en corner ettersom skuddet gikk via en AaFK-spiller.
    54'
    Bolkan Nordli får nok en kanonsjanse! Det er Canadjija som slår et helt strålende innlegg mot AaFK-spissen. Bolkan Nordli forsøker å stange ballen via bakken og i nettet, men ballen sklir av hodet på spissen. Deretter begraver han ansiktet i drakten.
    60'
    Stor Haugesund-sjanse! Det er Aalesund som forsøker å sette raskt i gang, men Canadjija mister ballen like utenfor egen boks. Zafeiris' skudd blir imidlertid reddet av en meget god Grytebust.
    66'
    Inn: Torbjørn Kallevåg
    Ut: Nenass
    68'
    Inn: Fredrik Haugen
    Ut: Simen Bolkan Nordli
    68'
    Søren Reese
    70'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Julius Eskesen
    Ut: Mads Sande
    77'
    Kevin Krygård
    79'
    Anders Bærtelsen
    81'
    Utrolig sjanse for Rafn! Ballen spilles 45 grader ut i boksen og AaFK-backen skal bare styre kula i nettet, men Selvik redder med benet.
    81'
    Mål for FK Haugesund!
    Aalesund 0 - 1 FK Haugesund
    Mål: Alioune Ndour
    Målgivende: Peter Therkildsen
    82'
    Inn: Magnus Christensen
    Ut: Kevin Krygård
    83'
    Mål for Aalesund!
    Aalesund 1 - 1 FK Haugesund
    Mål: Kristoffer Barmen
    Målgivende: Kristoffer Ødemarksbakken
    83'
    Så får Kallevåg en kjempesjanse på tampen! Innbytteren får stå relativt upresset i boksen, men headingen fra spissen går centimeter over mål.