AaFK (4-4-2): Andreas Lie - Bjørn Helge Riise, Kaj Ramsteijn, Oddbjørn Lie, Jørgen Hatlehol - Marlinho, Vebjørn Hoff, Fredrik Carlsen, Aron Thrandarson - Athanasios Papazoglou, Mostafa Abdellaoue
    STABÆK (4-2-3-1): Mande Sayouba - Ronald Hernandez, Morten Skjønsberg, Håkon Skogseid, Daniel Granli - Tortel Lumanza, Hugo Vetlesen - Raymond Gyasi, John Hou Sæter, Tonny Brochmann - Ohi Omoijuanfo
    AaFKs innbyttere: Jan Lennart Urke, Valmir Berisha, Sondre Brunstad Fet, Anders Waagan, Emil Solnørdal, Joakim Barstad, Markus Karlsbakk
    Stabæks innbyttere: John Alvbåge, Franck Boli, Moussa Njie, Ahmed el Amrani, Jeppe Moe, Rubio Rubin, Emil Bohinen
    Lagene gjør sine siste forberedelser her på Color Line Stadion og Stabæk er siste laget ut i garderoben.
    0'
    Rohit Saggi fra Birkebeineren er dagens hoveddommer. Med seg har han Dag Roger Nebben (Åsa IL) og Runar Langseth (Kolstad). Kristoffer Hagenes (Hovding, TIL) er fjerdedommer.
    0'
    Lagene entrer banen til det som er et svært folkefattig Color Line Stadion. Sist hjemmelaget vant var 25. juni, og det kan selvsagt være en faktor. Vi håper uansett på en underholdende kamp på Sunnmøre!
    0'
    Stabæk best i gang her. Lumanza slår et innlegg inn i boksen, men det går over alt og alle. Bortelaget som holder ballen i laget innledningsvis.
    2'
    Mos blir spilt gjennom men går for en tidlig avslutning. Den blir veik og ruller inn i armene til Sayouba.
    4'
    Stabæk fosser framover ved Lumanza, men det blir avblåst etter at Brochmann tråkker på Ramsteijn i den foregående duellen.
    5'
    Lumanza får ballen på midten og legger til Brochmann som avanserer og skyter fra distanse. Andreas Lie kontrollerer utenfor.
    7'
    God AaFK-mulighet! Mos lurer offside-fella og kommer alene med Sayouba, men sisteskansen er ute i riktig tid og får blokkert og avverget. Stabæk med ballen her, men AaFK skaper den første muligheten i kampen!
    8'
    Mos går i bakrom og vinner hjemmelaget en corner.
    10'
    Corneren blir klarert oppover i banen der Marlinho kommer i hundre, men avslutningen på halv volley ender opp utenfor Sayoubas mål.
    11'
    Stabæk kløner defensivt og mister til Marlinho som får lagt inn til Mos. Avslutningen hans fra spiss vinkel ender opp utenfor mål. Grei mulighet for hjemmelaget.
    12'
    Ny corner til Aalesund som har tatt over initiativet her!
    13'
    AaFK tatt over dette. Marlinho legger farlig inn, men Sayouba er ute og snapper den greit.
    15'
    Marlinho og Mos har vært friske for hjemmelaget de første minuttene her, og det meste har skjedd langs tangotrøyenes høyreside.
    18'
    Andreas Lie slår et lang ball mot Marlinho. Usikker på om det er så lurt - høyrekanten er knapt 160 høy.
    21'
    Det har roet seg litt her nå. Ingen av lagene er voldsomt presise i det de foretar seg framover.
    23'
    Stor mulighet for Aalesund. Thrandarson blir spilt alene gjennom med Sayouba fra skrått hold, men som tidligere i omgangen, får keeperen akkurat nok på den til å avverge.
    28'
    Frispark til AaFK på rundt 25 meter, skrått hold.
    28'
    Mos prøver seg på frisparket, men det blir kjapt stoppet av en oppofrende Brochmann som ruser inn og blokkerer.
    29'
    KJEMPEMULIGHET! Ohi slipper nydelig til John Hou Sæter som avslutter rett på Lie, men ballen spretter tilbake i Stabæk-spilleren og daler mot nettet. En AaFK-spiller får kastet seg inn og brassesparket ballen vekk på streken!
    31'
    Så er det nære i den andre enden! Marlinho kommer fossende langs siden og legger perfekt til Mos som sklir ballen mot mål fra fem meter. Sayouba gjør seg stor og blokkerer. Så kommer Papazoglou på returen, men også DEN redder Sayouba på vidunderlig vis. Stort keeperspill og fortsatt 0-0!
    34'
    Enda en stor mulighet! Ohi får ballen bredt og smeller den inn hardt og lavt. Der venter Brochmann som bredsider ballen kontant rett utenfor. Den skal sitte!
    36'
    Mål for Stabæk!
    Aalesund 0 - 1 Stabæk
    Mål: Ohi Omoijuanfo
    Målgivende: Ronald Hernández
    Ohi stanger Stabæk i føringen på Color Line Stadion! Nysignering Ronald Hernandez legger nydelig inn på bakre stolpe. Der rager spissen høyest og og header ballen ned i Andreas Lies nærmeste hjørne!
    37'
    Mos får ballen høyt og drar til, men ballen sniker seg utenfor den høyre stolpen.
    44'
    45'
    I det vi nærmer oss pause er det plutselig Stabæk som styrer showet i Ålesund! Andreas Lie må i aksjon både én og to ganger på skudd fra Brochmann og Gyasi, før faren er avverget.
    40'
    Da er det pause, og jaggu ble det hektisk mot slutten av omgangen. Det var lenge helt dødt på begge sider av banen, men publikum fikk servert mye sjanser begge veier de siste minuttene.
    44'
    46'
    Vi er i gang igjen etter hvilen!
    46'
    Godt Stabæk-spill i åpningen her! Triller inni 16-meteren til AaFK, får en corner.
    46'
    Aalesund er i angrep, men Thrandarson roter vekk ballen og gir bort et frispark. Noe frustrasjon på tribunene i jugendbyen.
    50'
    Stor mulighet for hjemmelaget! Fredrik Carlsen spilt gjennom av Thrandarson. Kommer litt skrått og prøver å legge den i lengste, men havner utenfor målet.
    53'
    Rolige minutter på Color Line Stadion nå. Lumanza prøver lykken fra langt hold, men klarer ikke treffe annet enn et elektronisk reklameskilt som nå er defekt etter at skuddet traff det.
    59'
    Thrandarson har vokst seg inn i kampen og slår et godt innlegg som treffer Marlinho. Skuddet hans går et godt stykke over fra 14 meter.
    61'
    Frustrerte nå, AaFK. Går i offside og sliter med å sy sammen noe ordentlig å true Stabæk med.
    64'
    Aalesund er nære! Mos får hode på et innlegg, men headingen sniker seg utenfor lengste stolpe.
    67'
    SAYOUBA REDDER STABÆK! Et frispark blir slått inn på Papazoglou som stusser videre inn i feltet. Der får Mos stå HELT alene med Sayouba på tre meters hold, men spissens avslutning blir reddet av Sayouba og ballen går til corner. Den blir det ingenting av.
    71'
    Gult kort til Stabæk
    Tortol Lumanza
    Takler sent. Må stå over neste kamp.
    70'
    Corner til AaFK. Sayouba bokser unna.
    75'
    Stabæk kontrer og Gyasi slipper perfekt til Sæter, men skuddet er i keeperhøyde og Lie redder. Det kunne vært spikeren i kista!
    75'
    Aalesund scorer på straffe!
    Aalesund 1 - 1 Stabæk
    Mål: Mohammed Abdellaoue
    1-1! Mos sender Sayouba feil vei og setter inn utligningen!
    79'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Franck Boli
    Ut: John Hou Sæter
    Eks-AaFK'er Boli gjør seriecomeback.
    81'
    Stor dobbelmulighet for bortelaget! Kommer i overtall på kontring. Boli får ballen men setter den rett i blokka. Returen går også i blokka til corner. Farlig!
    85'
    Ohi treffer krysstanga! Avslutningen fra corneren treffer utsiden av stanga og går ut. Stabæk er nære her!