Fløyta har gått for å starte kampen.
    Aberdeen, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Jamie Murphy
    Rangers angriper. Jamie Murphy får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    4'
    5'
    Scott Arfield
    Sjanse i Aberdeen! Scott Arfield (Rangers) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    5'
    Frispark for Rangers på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark til Aberdeen på halvdelen til Rangers.
    7'
    Kevin Clancy signaliserer et frispark til Rangers på egen banehalvdel.
    10'
    Rødt kort til Rangers
    Alfredo Morelos
    Rødt kort! Alfredo Morelos (Rangers) sendes i dusjen av dommer Kevin Clancy.
    12'
    Aberdeen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Kevin Clancy tildeler Aberdeen en corner. Niall McGinn sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    I Aberdeen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    17'
    Offside! Niall McGinn (Aberdeen) er alene igjennom, men dommer Kevin Clancy ser at linjemannen er oppe med flagget.
    19'
    Rangerss Josh Windass blåses av for offside på Pittodrie Stadium.
    21'
    Kevin Clancy signaliserer et frispark til Aberdeen.
    23'
    Frispark Rangers.
    26'
    Kevin Clancy signaliserer et frispark til Aberdeen på egen banehalvdel.
    26'
    Rangers har fått straffespark på Pittodrie Stadium!
    29'
    Rangers scorer på straffe!
    Aberdeen 0 - 1 Rangers
    Mål: James Tavernier
    James Tavernier dundrer inn et straffespark på Pittodrie Stadium. Stillingen er nå 0-1.
    30'
    Spillerbytte - Aberdeen
    Inn: Chris Forrester
    Ut: Scott McKenna
    Aberdeen gjør sitt første bytte. Scott Mckenna erstattes av Chris Forrester.
    31'
    I Aberdeen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    36'
    Rangers angriper, men Kevin Clancy blåser for offside.
    37'
    Gary Mackay Steven (Aberdeen) vinkes av for offside i Aberdeen.
    38'
    Frispark for Aberdeen på egen banehalvdel.
    41'
    Rangers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    43'
    Niall McGinn (Aberdeen) slår en corner fra høyre side på Pittodrie Stadium.
    45'
    Sam Cosgrove
    Aberdeen angriper på Pittodrie Stadium. Sam Cosgrove header utenfor.
    45'
    47'
    Gary Mackay Steven (Aberdeen) løfter inn en corner fra høyre på Pittodrie Stadium.
    51'
    Inn: Stevie May
    Ut: Stephen Gleeson
    Stephen Gleeson (Aberdeen) erstattes av Stevie May.
    52'
    55'
    Josh Windass
    Josh Windass (Rangers) kommer til en målsjanse på Pittodrie Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    56'
    I Aberdeen slår Jamie Murphy en corner fra høyre.
    58'
    59'
    Kevin Clancy tildeler Rangers en corner. Jamie Murphy sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    63'
    63'
    Kevin Clancy signaliserer et frispark til Rangers.
    64'
    Gult kort til Aberdeen
    Lewis Ferguson
    Lewis Ferguson (Aberdeen) mottar sitt første gule kort for dagen på Pittodrie Stadium.
    65'
    Jamie Murphy (Rangers) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    Gary Mackay Steven (Aberdeen) slår en corner fra venstre side på Pittodrie Stadium.
    69'
    Michael Devlin
    Aberdeen angriper, men avslutningen til Michael Devlin går utenfor.
    69'
    Spillerbytte - Rangers
    Inn: Ryan Kent
    Ut: Jamie Murphy
    Rangers bytter ut Jamie Murphy med Ryan Kent.
    70'
    Inn: Bruce Anderson
    Ut: Sam Cosgrove
    Derek McInnes (Aberdeen) gjør sitt tredje bytte for dagen. Bruce Anderson erstatter Sam Cosgrove.
    71'
    73'
    Michael Devlin (Aberdeen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    74'
    Gult kort til Rangers
    Scott Arfield (Rangers) pådrar seg et gult kort.
    74'
    Bruce Anderson
    Aberdeen angriper på Pittodrie Stadium, men Bruce Anderson header utenfor.
    75'
    79'
    Connor Goldson
    Dommeren gir Connor Goldson (Rangers) et gult kort.
    79'
    80'
    Ryan Jack ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    81'
    Inn: Ovie Ejaria
    Ut: Ryan Jack
    Ovie Ejaria (Rangers) erstatter Ryan Jack som ser ut til å måtte forlate Pittodrie Stadium med en skade.
    82'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Aberdeen fordi Allan McGregor får behandling for en skade på banen.
    85'
    Kan Aberdeen kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    86'
    Aberdeen angriper og Lewis Ferguson får avsluttet. Headingen treffer ikke Rangers-målet.