Dommeren gir Ovie Ejaria (Rangers) et gult kort.
    1'
    Rangers, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Niall McGinn
    Aberdeen fosser forover og Niall McGinn fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    2'
    Gary Mackay Steven (Aberdeen) slår en corner fra høyre side på Pittodrie Stadium.
    2'
    John Beaton signaliserer et frispark til Rangers på egen banehalvdel.
    3'
    Gult kort til Aberdeen
    Graeme Shinnie
    Graeme Shinnie (Aberdeen) mottar sitt første gule kort for dagen på Pittodrie Stadium.
    3'
    Aberdeen må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Rangers.
    4'
    Umar Sadiq
    Rangers angriper i Aberdeen. Umar Sadiq fyrer av et skudd som går utenfor.
    6'
    Offside! Umar Sadiq blir vinket av og Rangers må dermed bygge opp et nytt angrep.
    6'
    I Aberdeen slår Gary Mackay Steven en corner fra høyre.
    8'
    Rangers angriper, men Umar Sadiq vinkes av for offside.
    10'
    Offside! Umar Sadiq (Rangers) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    14'
    Aberdeen avanserer forover i Aberdeen. Niall McGinn avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    Umar Sadiq (Rangers) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Pittodrie Stadium.
    17'
    Rangers slipper å klare seg uten Umar Sadiq som kommer tilbake på banen i Aberdeen.
    19'
    Ovie Ejaria
    Målsjanse! Ovie Ejaria (Rangers) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Frispark til Rangers på halvdelen til Aberdeen.
    20'
    John Beaton signaliserer et frispark til Rangers.
    24'
    25'
    Daniel Candeias
    Daniel Candeias (Rangers) kommer til en målsjanse på Pittodrie Stadium, men klarer ikke å score.
    26'
    Ryan Kent
    Ryan Kent (Rangers) kommer seg fri på Pittodrie Stadium, men avslutningen går utenfor.
    28'
    Ryan Jack
    Sjanse! Rangers avanserer forover, men Ryan Jack avslutter utenfor.
    28'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Aberdeen fordi Andy Considine får behandling for en skade på banen.
    29'
    Spillerbytte - Aberdeen
    Inn: Max Lowe
    Ut: Andy Considine
    Max Lowe (Aberdeen) erstatter Andy Considine som muligens er skadet.
    36'
    John Beaton tildeler Aberdeen en corner. Niall McGinn sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    41'
    Aberdeen fosser fremover, men Gary Mackay Steven går rett i offsidefella.
    41'
    Det blir farlig! Frispark for Rangers er nær straffområde.
    42'
    Joe Worrall
    Joe Worrall (Rangers) fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Frispark for Aberdeen på egen banehalvdel.
    44'
    45'
    Rangers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    45'+2
    Frispark Rangers.
    45'+4
    45'+7
    Lewis Ferguson
    Dommer John Beaton viser Lewis Ferguson (Aberdeen) det gule kortet.
    45'+7
    James Wilson
    James Wilson (Aberdeen) kommer til en målsjanse på Pittodrie Stadium, men klarer ikke å score.
    48'
    John Beaton signaliserer et frispark til Aberdeen på egen banehalvdel.
    48'
    50'
    James Tavernier (Rangers) løfter inn en corner fra høyre på Pittodrie Stadium.
    51'
    Ryan Kent
    Rangers angriper, men avslutningen til Ryan Kent går utenfor.
    52'
    Umar Sadiq (Rangers) vinkes av for offside i Aberdeen.
    52'
    James Tavernier
    Sjanse i Aberdeen! James Tavernier (Rangers) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    53'
    Aberdeen, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    54'
    Scott McKenna
    Scott Mckenna (Aberdeen) får et gult kort av dommer John Beaton.
    54'
    Rangers avanserer forover i Aberdeen. James Tavernier avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    58'
    60'
    Lassana Coulibaly
    Lassana Coulibaly (Rangers) kommer seg fri på Pittodrie Stadium, men avslutningen går utenfor.
    60'
    Inn: Stevie May
    Ut: Scott Wright
    Derek McInnes gjør dagens andre bytte i Aberdeen, når han tar ut Scott Wright og setter inn Stevie May.
    60'
    John Beaton tildeler Rangers en corner. James Tavernier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    Frispark til Aberdeen på halvdelen til Rangers.
    64'
    70'
    Rangerss Umar Sadiq blåses av for offside på Pittodrie Stadium.
    71'
    Frispark for Rangers på egen banehalvdel.
    72'
    73'
    James Tavernier (Rangers) slår en corner fra høyre side på Pittodrie Stadium.
    74'
    74'
    I Aberdeen slår James Tavernier en corner fra venstre.
    76'
    77'
    Niall McGinn (Aberdeen) slår en corner fra venstre side på Pittodrie Stadium.
    79'
    Mål for Aberdeen!
    Aberdeen 1 - 0 Rangers
    Mål: Lewis Ferguson
    Målgivende: Niall McGinn
    Lewis Ferguson header ballen i mål og Aberdeen tar ledelsen 1-0 på Pittodrie Stadium. Niall McGinn sto for den målgivende pasningen.
    79'
    81'
    Spillerbytte - Rangers
    Inn: Scott Arfield
    Ut: Daniel Candeias
    Steven Gerrard (Rangers) gjør sitt første bytte for dagen. Scott Arfield erstatter Daniel Candeias.
    82'
    Inn: Glenn Middleton
    Ut: Ryan Jack
    Rangers bytter ut Ryan Jack med Glenn Middleton. Dette er det andre byttet som Steven Gerrard gjør i dagens kamp.
    82'
    82'
    83'
    Umar Sadiq
    Dommer John Beaton gir Umar Sadiq (Rangers) et gult kort.
    83'
    85'
    86'
    Inn: Dominic Ball
    Ut: James Wilson
    James Wilson (Aberdeen) erstattes av Dominic Ball.
    87'
    87'
    James Tavernier (Rangers) header mot mål, men ballen går utenfor.
    90'
    90'+1
    James Tavernier (Rangers) løfter inn en corner fra venstre på Pittodrie Stadium.