Mål for Silkeborg IF!
    AC Horsens 0 - 1 Silkeborg IF
    Mål: Sebastian Jorgensen
    Målgivende: Nicklas Helenius
    Mål! Silkeborg IF tar ledelsen 0-1 ved Sebastian Jorgensen. Nicklas Helenius sto for den målgivende pasningen.
    3'
    Frispark Silkeborg IF.
    6'
    Mål for AC Horsens!
    AC Horsens 1 - 1 Silkeborg IF
    Mål: James Gomez
    Målgivende: Simon Makienok
    Mål! hjemmelag utligner ved James Gomez. Stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Simon Makienok.
    15'
    Jonas Hansen signaliserer et frispark til Silkeborg IF.
    20'
    Gult kort til AC Horsens
    David Kruse
    David Kruse (Horsens) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    20'
    Nicklas Helenius ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    20'
    Silkeborg IF slipper å klare seg uten Nicklas Helenius som kommer tilbake på banen igjen.
    21'
    Kasper Kusk (Silkeborg IF) slår en corner fra høyre side på CASA Arena.
    21'
    I Horsens har et frispark blitt tildelt bortelag.
    23'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Lubambo Musonda (Horsens) vrir seg av smerte i gresset.
    24'
    Horsens slipper å klare seg uten Lubambo Musonda som kommer tilbake på banen i Horsens.
    25'
    Lubambo Musonda er på beina igjen og fortsetter kampen på CASA Arena.
    25'
    Skudd på mål, AC Horsens
    31'
    Silkeborg IF, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Sebastian Jorgensen
    Målsjanse til Silkeborg IF! Sebastian Jorgensen treffer mål, men keeper redder.
    31'
    AC Horsens, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    I Horsens slår Kasper Kusk en corner fra høyre.
    31'
    Nicklas Helenius
    Silkeborg IF angriper og Sebastian Jorgensen får avsluttet. Headingen treffer ikke Horsens-målet.
    32'
    Sebastian Jorgensen (Silkeborg IF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Oliver Sonne ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    36'
    Spillerbytte - Silkeborg IF
    Inn: Robin Dahl Østrøm
    Ut: Oliver Sonne
    Robin Dahl Ostrom (Silkeborg IF) erstatter Oliver Sonne som muligens er skadet.
    38'
    Kasper Kusk (Silkeborg IF) løfter inn en corner fra høyre på CASA Arena.
    40'
    Gult kort til Silkeborg IF
    Kasper Kusk
    Dommer Jonas Hansen gir Kasper Kusk (Silkeborg IF) et gult kort.
    41'
    Horsens tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Frispark for Horsens på egen banehalvdel.
    43'
    Jonas Hansen signaliserer et frispark til Silkeborg IF på egen banehalvdel.
    43'
    Frispark for Silkeborg IF på egen banehalvdel.
    44'
    Nicklas Helenius (Silkeborg IF) header ballen mot mål, men Horsens klarerer.
    45'+2
    45'+2
    Silkeborg IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+3
    Rødt kort til Silkeborg IF
    Tobias Salquist
    Rødt kort! Tobias Salquist (Silkeborg IF) sendes i dusjen av dommer Jonas Hansen.
    48'
    Frispark til Horsens på halvdelen til Silkeborg IF.
    48'
    AC Horsens 2 - 1 Silkeborg IF
    Mål: Aron Sigurdarson
    Mål! Aron Sigurdarson gir Horsens ledelsen 2-1 i Horsens.
    49'
    Horsens må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Silkeborg IF.
    52'
    54'
    Robin Dahl Østrøm
    Målsjanse! Robin Dahl Ostrom (Silkeborg IF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    Inn: Anders Dahl
    Ut: Robert Gojani
    Silkeborg IF gjør sitt andre bytte. Robert Gojani erstattes av Anders Dahl.
    57'
    Lubambo Musonda
    Nicklas Helenius skyter i stolpen! Stor sjanse for Silkeborg IF i Horsens.
    57'
    Horsens angriper, men Lubambo Musonda vinkes av for offside.
    58'
    Kasper Kusk
    Silkeborg IF avanserer forover i Horsens. Kasper Kusk avslutter, men treffer ikke mål.
    63'
    Lubambo Musonda (Horsens) kommer seg fri på CASA Arena, men avslutningen går utenfor.
    64'
    Mikkel Lassen
    Mikkel Lassen (Horsens) mottar sitt første gule kort for dagen på CASA Arena.
    67'
    67'
    Spillerbytte - AC Horsens
    Inn: Janus Mats Drachmann
    Ut: Mads Kaalund
    Jens Berthel Askou (Horsens) gjør sitt første bytte for dagen. Janus Mats Drachmann erstatter Mads Kaalund.
    69'
    Inn: Elijah Just
    Ut: Aron Sigurdarson
    Jens Berthel Askou gjør dagens andre bytte i Horsens, når han tar ut Aron Sigurdarson og setter inn Elijah Just.
    69'
    Jonas Hansen tildeler Horsens en corner. Kasper Kusk sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    Janus Mats Drachmann
    Horsens angriper i Horsens. Janus Mats Drachmann avslutter på mål, men greier ikke å score.
    72'
    72'
    AC Horsens 2 - 2 Silkeborg IF
    Sebastian Jorgensen scorer og utligner dermed til 2-2. Nicklas Helenius var nest sist på ballen.
    73'
    Inn: Andreas Oggesen
    Ut: Ferslev Anders Klynge
    Silkeborg IF bytter ut Ferslev Anders Klynge med Andreas Oggesen. Dette er det tredje byttet som Kent Nielsen gjør i dagens kamp.
    79'
    Inn: Jonas Gemmer
    Ut: David Kruse
    Horsens bytter ut David Kruse med Jonas Gemmer.
    79'
    Inn: Mads Kaalund
    Ut: Kasper Kusk
    Kasper Kusk (Silkeborg IF) erstattes av Mads Kaalund.
    79'
    Inn: Tonni Adamsen
    Ut: Nicklas Helenius
    Bytte for Silkeborg IF. Tonni Adamsen kommer inn for Nicklas Helenius på CASA Arena.
    79'
    80'
    Sebastian Jorgensen (Silkeborg IF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    81'
    Elijah Just
    Horsens angriper i Horsens. Elijah Just fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Simon Makienok
    I Horsens header Janus Mats Drachmann (Horsens) mot mål, men ballen går utenfor.
    88'
    Inn: Lirim Qamili
    Ut: Mikkel Lassen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Horsens. Inn kommer Lirim Qamili, mens Mikkel Lassen tar plass på benken.
    88'
    89'
    89'
    Kasper Kusk (Horsens) slår en corner fra venstre side på CASA Arena.
    90'+1
    Målsjanse på CASA Arena! Janus Mats Drachmann fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+1
    90'+1
    Lukas Klitten
    Dommer Jonas Hansen viser Lukas Klitten (Silkeborg IF) det gule kortet.
    90'+2
    Straffe til AC Horsens
    90'+2
    AC Horsens scorer på straffe!
    AC Horsens 3 - 2 Silkeborg IF
    Mål: Anders Jacobsen
    Mål! Anders Jacobsen gir Horsens ledelsen 3-2 på CASA Arena. Målet kom på et straffespark.