AC Milan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    AC Milan får tildelt et hjørnespark
    Sandro Tonali
    Marco Serra tildeler AC Milan en corner. Sandro Tonali sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    Skudd på mål, AC Milan
    Simon Kjaer
    I Milano får Simon Kjær (AC Milan) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    10'
    AC Milan, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Marco Serra signaliserer et frispark til AC Milan like utenfor Cagliari Calcio-området.
    11'
    Mål for AC Milan!
    AC Milan 1 - 0 Cagliari
    Mål: Sandro Tonali
    Mål! AC Milan tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Sandro Tonali på Giuseppe Meazza.
    12'
    Cagliari får tildelt et frispark
    Marco Serra signaliserer et frispark til Cagliari Calcio.
    14'
    Mål for Cagliari!
    AC Milan 1 - 1 Cagliari
    Mål: Alessandro Deiola
    Målgivende: Joao Pedro Galvao
    Mål! Alessandro Deiola (Cagliari Calcio) utligner med en heading på Giuseppe Meazza. Flott spill fra Joao Pedro før målet.
    15'
    AC Milan 2 - 1 Cagliari
    Mål: Rafael Leao
    Målgivende: Theo Hernandez
    Rafael Leao dundrer ballen i mål og AC Milan tar ledelsen 2-1 på Giuseppe Meazza. Det er en fin assist fra Theo Hernandez.
    17'
    Målet til AC Milan sjekkes av VAR
    18'
    Målet til AC Milan blir stående
    18'
    Davide Calabria
    Davide Calabria (AC Milan) fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Marco Serra signaliserer et frispark til Cagliari Calcio på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark for AC Milan på egen banehalvdel.
    21'
    AC Milan 3 - 1 Cagliari
    Mål: Olivier Giroud
    Målgivende: Brahim Diaz
    AC Milan går opp i en 3-1 ledelse etter et mål av Olivier Giroud. Brahim Diaz sto for den målgivende pasningen.
    24'
    Frisparket tildelt AC Milan er farlig nær Cagliari Calcios målområde.
    26'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Milano fordi Dalbert får behandling for en skade på banen.
    28'
    Fikayo Tomori
    AC Milan fosser forover og Fikayo Tomori fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    28'
    28'
    Cagliari Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Dalbert er tilbake på banen igjen.
    30'
    Frispark for Cagliari Calcio på egen banehalvdel.
    34'
    35'
    Cagliari får tildelt et hjørnespark
    Razvan Marin
    Razvan Marin (Cagliari Calcio) slår en corner fra høyre side på Giuseppe Meazza.
    35'
    Skudd utenfor mål, Cagliari
    Leonardo Pavoletti
    Leonardo Pavoletti (Cagliari Calcio) kommer seg fri på Giuseppe Meazza, men avslutningen går utenfor.
    36'
    37'
    Marco Serra signaliserer et frispark til AC Milan på egen banehalvdel.
    38'
    Alessandro Deiola
    Alessandro Deiola (Cagliari Calcio) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    38'
    AC Milan blir avblåst for offside
    Alexis Saelemaekers
    En av AC Milans spillere blir avblåst for offside på Giuseppe Meazza.
    38'
    Kevin Strootman
    Kevin Strootman (Cagliari Calcio) får et gult kort av dommer Marco Serra.
    40'
    Kan AC Milan utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    41'
    VAR sjekker om det er straffe til AC Milan
    42'
    Dommeren dømmer straffe til AC Milan
    42'
    AC Milan har fått straffespark i Milano!
    42'
    AC Milan scorer på straffe!
    AC Milan 4 - 1 Cagliari
    Mål! AC Milan får et straffespark som Olivier Giroud setter i mål på Giuseppe Meazza. 4-1.
    43'
    Frispark AC Milan.
    44'
    Sandro Tonali (AC Milan) løfter inn en corner fra venstre på Giuseppe Meazza.
    45'+1
    I Milano har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+2
    46'
    48'
    I Milano slår Razvan Marin en corner fra høyre.
    50'
    I Milano slår Sandro Tonali en corner fra venstre.
    52'
    Målsjanse! Alexis Saelemaekers (AC Milan) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    53'
    54'
    I Milano header Leonardo Pavoletti (Cagliari Calcio) mot mål, men ballen går utenfor.
    56'
    Frispark til AC Milan på halvdelen til Cagliari Calcio.
    58'
    Sandro Tonali (AC Milan) løfter inn en corner fra høyre på Giuseppe Meazza.
    59'
    60'
    Cagliari Calcio må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AC Milan.
    62'
    Diego Godin
    Diego Godin (Cagliari Calcio) mottar sitt første gule kort for dagen på Giuseppe Meazza.
    62'
    Luca Ceppitelli ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    63'
    Spillerbytte - Cagliari
    Inn: Gabriele Zappa
    Ut: Luca Ceppitelli
    Leonardo Semplici (Cagliari Calcio) tar ut Luca Ceppitelli som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Gabriele Zappa.
    64'
    Sandro Tonali (AC Milan) slår en corner fra venstre side på Giuseppe Meazza.
    65'
    Spillerbytte - AC Milan
    Inn: Ante Rebic
    Ut: Rafael Leao
    AC Milan gjør sitt første bytte. Rafael Leao erstattes av Ante Rebic.
    68'
    Inn: Ismael Bennacer
    Ut: Sandro Tonali
    Stefano Pioli gjør dagens andre bytte i Milano, når han tar ut Sandro Tonali og setter inn Ismael Bennacer.
    68'
    Inn: Alessandro Florenzi
    Ut: Alexis Saelemaekers
    AC Milan bytter ut Alexis Saelemaekers med Alessandro Florenzi. Dette er det tredje byttet som Stefano Pioli gjør i dagens kamp.
    68'
    Ismael Bennacer
    Ismael Bennacer (AC Milan) slår en corner fra høyre side på Giuseppe Meazza.
    69'
    Frispark Cagliari Calcio.
    73'
    Gult kort til AC Milan
    Brahim Diaz
    Dommer Marco Serra gir Brahim Diaz (AC Milan) et gult kort.
    73'
    75'
    Inn: Babis Lykogiannis
    Ut: Dalbert
    Cagliari Calcio bytter ut Dalbert med Babis Lykogiannis.
    75'
    Inn: Diego Farias
    Ut: Kevin Strootman
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cagliari Calcio. Inn kommer Diego Farias, mens Kevin Strootman tar plass på benken.
    75'
    Ismael Bennacer (AC Milan) løfter inn en corner fra høyre på Giuseppe Meazza.
    77'
    Det blir farlig! Frispark for Cagliari Calcio er nær straffområde.
    78'
    Skudd på mål, Cagliari
    Babis Lykogiannis
    Sjanse til Cagliari Calcio! Babis Lykogiannis er nær ved å score, men keeper redder.