Dommeren blåser i gang dagens kamp i Milano.
    Marco Di Bello signaliserer et frispark til AC Milan.
    2'
    Hakan Calhanoglu
    AC Milan avanserer forover i Milano. Hakan Çalhanoğlu avslutter, men treffer ikke mål.
    5'
    Stefan Radu
    Stefan Radu (Lazio Roma) kommer seg fri på Giuseppe Meazza, men avslutningen går utenfor.
    8'
    Hakan Çalhanoğlu (AC Milan) slår en corner fra venstre side på Giuseppe Meazza.
    9'
    Mål for AC Milan!
    AC Milan 1 - 0 Lazio
    Mål: Ante Rebic
    Målgivende: Hakan Calhanoglu
    Mål! Ante Rebic header ballen i mål og gir AC Milan ledelsen 1-0 på Giuseppe Meazza. Hakan Çalhanoğlu sto for den målgivende pasningen.
    10'
    Rafael Leao
    Målsjanse til AC Milan! Rafael Leao treffer mål, men keeper redder.
    11'
    Lazio, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Adam Marusic
    Adam Marusic (Lazio Roma) fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    AC Milan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Straffe! Dommer Marco Di Bello plasserer ballen på krittmerket for AC Milan...
    15'
    VAR sjekker om det er straffe til AC Milan
    15'
    Dommeren dømmer straffe til AC Milan
    16'
    AC Milan scorer på straffe!
    AC Milan 2 - 0 Lazio
    Mål: Hakan Calhanoglu
    Hakan Çalhanoğlu øker AC Milans ledelse til 2-0 etter et velplassert straffespark.
    17'
    Marco Di Bello signaliserer et frispark til AC Milan på egen banehalvdel.
    18'
    Dommer Marco Di Bello venter med å sette i gang spillet fordi Gianluigi Donnarumma ligger nede.
    22'
    Gianluigi Donnarumma ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Milano.
    23'
    Joaquin Correa
    Joaquin Correa (Lazio Roma) avanserer forover på Giuseppe Meazza. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    25'
    AC Milan, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    I Milano slår Luis Alberto en corner fra venstre.
    25'
    Lazio Roma har fått straffespark i Milano!
    26'
    VAR sjekker om det er straffe til Lazio
    26'
    Dommeren dømmer straffe til Lazio
    26'
    Ciro Immobile (Lazio Roma) bommer på straffe!
    28'
    Mål for Lazio!
    AC Milan 2 - 1 Lazio
    Mål: Luis Alberto
    Mål! Luis Alberto (Lazio Roma) header ballen i mål og reduserer til 2-1.
    28'
    Joaquin Correa ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    32'
    Spillerbytte - Lazio
    Inn: Vedat Muriqi
    Ut: Joaquin Correa
    Det virker som Joaquin Correa ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Vedat Muriqi.
    32'
    Marco Di Bello tildeler Lazio Roma en corner. Luis Alberto sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    Frispark for AC Milan på egen banehalvdel.
    39'
    Gult kort til Lazio
    Gonzalo Escalante
    Dommer Marco Di Bello viser Gonzalo Escalante (Lazio Roma) det gule kortet.
    39'
    Frispark til Lazio Roma på halvdelen til AC Milan.
    41'
    Gult kort til AC Milan
    Rade Krunic
    Rade Krunic (AC Milan) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    41'
    Luis Alberto (Lazio Roma) løfter inn en corner fra venstre på Giuseppe Meazza.
    43'
    43'
    43'
    Lazio Roma tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Luis Alberto
    Lazio Roma angriper, men avslutningen til Luis Alberto går utenfor.
    45'
    45'+2
    I Milano har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+4
    Inn: Danilo Cataldi
    Ut: Gonzalo Escalante
    Bytte for Lazio Roma. Danilo Cataldi kommer inn for Gonzalo Escalante på Giuseppe Meazza.
    46'
    48'
    Vedat Muriqi
    Vedat Muriqi (Lazio Roma) kommer til en målsjanse på Giuseppe Meazza, men klarer ikke å score.
    50'
    51'
    I Milano slår Hakan Çalhanoğlu en corner fra venstre.
    52'
    Ciro Immobile
    Målsjanse på Giuseppe Meazza! Ciro Immobile fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    54'
    54'
    Danilo Cataldi (Lazio Roma) løfter inn en corner fra venstre på Giuseppe Meazza.
    56'
    En av AC Milans spillere blir avblåst for offside på Giuseppe Meazza.
    57'
    57'
    AC Milan 2 - 2 Lazio
    Mål: Ciro Immobile
    Målgivende: Sergej Milinkovic-Savic
    Mål! Ciro Immobile utligner til 2-2. Det er en fin assist fra Sergej Milinkovic-Savic.
    59'
    64'
    Dommer Marco Di Bello gir Luis Alberto (Lazio Roma) et gult kort.
    64'
    Spillerbytte - AC Milan
    Inn: Samu Castillejo
    Ut: Alexis Saelemaekers
    AC Milan bytter ut Alexis Saelemaekers med Samu Castillejo. Dette er det første byttet som Stefano Pioli gjør i dagens kamp.
    65'
    Lazio Roma fosser forover og Luis Alberto fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    69'
    69'
    I Milano slår Danilo Cataldi en corner fra høyre.
    72'
    Lazio Roma angriper. Vedat Muriqi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    73'
    73'
    Inn: Jean-Daniel Akpa-Akpro
    Ut: Sergej Milinkovic-Savic
    Simone Inzaghi (Lazio Roma) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jean-Daniel Akpa-Akpro erstatter Sergej Milinkovic-Savic.
    73'
    Inn: Andreas Pereira
    Ut: Ciro Immobile
    Lazio Roma bytter ut Ciro Immobile med Andreas Pereira.
    74'
    Kan AC Milan utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    74'
    Frispark Lazio Roma.
    76'
    Marco Di Bello signaliserer et frispark til Lazio Roma på egen banehalvdel.
    78'
    Theo Hernandez
    Theo Hernandez (AC Milan) får et gult kort av dommer Marco Di Bello.
    78'
    Inn: Jens Petter Hauge
    Ut: Rafael Leao
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AC Milan. Inn kommer Jens Hauge, mens Rafael Leao tar plass på benken.
    79'
    I Milano har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    80'
    Jean-Daniel Akpa-Akpro
    Dommeren gir Jean-Daniel Akpa-Akpro (Lazio Roma) et gult kort.
    80'
    Frispark for Lazio Roma på egen banehalvdel.
    82'
    AC Milan angriper, men Marco Di Bello blåser for offside.
    83'
    85'
    86'
    Ante Rebic
    Sjanse til AC Milan! Ante Rebic er nær ved å score, men keeper redder.
    86'
    86'
    Ante Rebic
    Sjanse! AC Milan avanserer forover, men Ante Rebic avslutter utenfor.
    87'
    88'
    Vedat Muriqi (Lazio Roma) mottar sitt første gule kort for dagen på Giuseppe Meazza.
    88'
    Inn: Wesley Hoedt
    Ut: Patric
    Lazio Roma gjør sitt femte bytte. Patric erstattes av Wesley Hoedt.
    88'
    Sandro Tonali
    Målsjanse! Sandro Tonali (AC Milan) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    89'
    89'
    Inn: Daniel Maldini
    Ut: Samu Castillejo
    Stefano Pioli gjør dagens tredje bytte i Milano, når han tar ut Samu Castillejo og setter inn Daniel Maldini.
    90'+2
    Inn: Diogo Dalot
    Ut: Davide Calabria
    Davide Calabria (AC Milan) erstattes av Diogo Dalot.
    90'+2
    Hjørnespark til AC Milan
    90'+2
    AC Milan 3 - 2 Lazio
    Mål: Theo Hernandez
    AC Milan tar ledelsen 3-2 i Milano etter en heading av Theo Hernandez! Flott spill fra Hakan Çalhanoğlu før målet.