Leao57'
3-0
462
85

Offside! Theo Hernandez (AC Milan) er alene igjennom, men dommer Luca Massimi ser at linjemannen er oppe med flagget.
    2'
    Joan Gonzalez
    Joan Gonzalez (US Lecce) kommer til en målsjanse på Giuseppe Meazza, men klarer ikke å score.
    3'
    Frispark til AC Milan på halvdelen til US Lecce.
    5'
    Mål for AC Milan!
    AC Milan 1 - 0 Lecce
    Mål: Christian Pulisic
    Målgivende: Samuel Chukwueze
    Christian Pulisic setter ballen i nettet og AC Milan leder nå 1-0. Flott spill fra Samuel Chukwueze før målet.
    6'
    Christian Pulisic
    Christian Pulisic (AC Milan) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    8'
    Lecce, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Samuel Chukwueze (AC Milan) løfter inn en corner fra høyre på Giuseppe Meazza.
    9'
    I Milano slår Christian Pulisic en corner fra venstre.
    11'
    Lorenzo Venuti
    Lorenzo Venuti (US Lecce) avanserer forover på Giuseppe Meazza. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    12'
    AC Milan, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Luca Massimi signaliserer et frispark til AC Milan på egen banehalvdel.
    15'
    US Lecce tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    I Milano har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    18'
    Yacine Adli (AC Milan) slår en corner fra venstre side på Giuseppe Meazza.
    20'
    AC Milan 2 - 0 Lecce
    Mål: Olivier Giroud
    Målgivende: Yacine Adli
    Mål! AC Milan øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Olivier Giroud på Giuseppe Meazza. Yacine Adli sto for den målgivende pasningen.
    20'
    US Lecce fosser fremover, men Luca Massimi blåser for offside på Giuseppe Meazza.
    22'
    Frispark for US Lecce på egen banehalvdel.
    24'
    Lameck Banda
    US Lecce angriper. Lameck Banda får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    25'
    25'
    Joan Gonzalez (US Lecce) header ballen i tverrliggeren på Giuseppe Meazza! Oi, oi, oi.
    29'
    33'
    34'
    Gult kort til Lecce
    Alexis Blin
    Alexis Blin (US Lecce) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    34'
    Frispark US Lecce.
    37'
    Nikola Krstovic
    US Lecce fosser forover og Nikola Krstovic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    42'
    42'
    Rødt kort til Lecce
    Rødt kort! Nikola Krstovic (US Lecce) sendes i dusjen av dommer Luca Massimi.
    45'
    AC Milan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Spillet på Giuseppe Meazza er stoppet midlertidig fordi Samuel Chukwueze ligger nede.
    45'+1
    Samuel Chukwueze er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+2
    Spillerbytte - Lecce
    Inn: Pontus Almqvist
    Ut: Lameck Banda
    US Lecce gjør sitt første bytte. Lameck Banda erstattes av Pontus Almqvist.
    46'
    Inn: Roberto Piccoli
    Ut: Joan Gonzalez
    Bytte for US Lecce. Roberto Piccoli kommer inn for Joan Gonzalez på Giuseppe Meazza.
    46'
    48'
    53'
    Luca Massimi tildeler AC Milan en corner. Yacine Adli sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    Luca Massimi signaliserer et frispark til AC Milan.
    56'
    AC Milan 3 - 0 Lecce
    Mål: Rafael Leao
    Mål! Rafael Leao gir AC Milan en komfortabel 3-0 ledelse. Det er en fin assist fra Yacine Adli.
    57'
    VAR sjekker om det er straffe til Lecce
    58'
    Ingen straffe til Lecce
    59'
    Olivier Giroud
    AC Milan avanserer forover i Milano. Olivier Giroud avslutter, men treffer ikke mål.
    61'
    Spillerbytte - AC Milan
    Inn: Simon Kjaer
    Ut: Matteo Gabbia
    Stefano Pioli (AC Milan) gjør sitt første bytte for dagen. Simon Kjær erstatter Matteo Gabbia.
    61'
    Inn: Yunus Musah
    Ut: Christian Pulisic
    Stefano Pioli gjør dagens andre bytte i Milano, når han tar ut Christian Pulisic og setter inn Yunus Musah.
    61'
    Inn: Luka Jovic
    Ut: Olivier Giroud
    AC Milan bytter ut Olivier Giroud med Luka Jovic.
    62'
    Theo Hernandez
    Kjempesjanse! Theo Hernandez (AC Milan) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    64'
    Pontus Almqvist ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    65'
    Pontus Almqvist er tilbake i kampen igjen.
    66'
    67'
    AC Milan angriper i Milano. Theo Hernandez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    68'
    68'
    Tijani Reijnders
    Målsjanse! Tijani Reijnders (AC Milan) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    Inn: Valentin Gendrey
    Ut: Lorenzo Venuti
    Lorenzo Venuti (US Lecce) erstattes av Valentin Gendrey.
    69'
    Inn: Medon Berisha
    Ut: Alexis Blin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for US Lecce. Inn kommer Medon Berisha, mens Alexis Blin tar plass på benken.
    77'
    Inn: Ismael Bennacer
    Ut: Tijani Reijnders
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AC Milan. Inn kommer Ismael Bennacer, mens Tijani Reijnders tar plass på benken.
    78'
    Gult kort til AC Milan
    Samuel Chukwueze
    Dommeren gir Samuel Chukwueze (AC Milan) et gult kort.
    78'
    Luca Massimi signaliserer et frispark til US Lecce på egen banehalvdel.
    80'
    Luka Jovic
    Målsjanse til AC Milan! Luka Jovic treffer mål, men keeper redder.
    82'
    82'
    Luca Massimi signaliserer et frispark til AC Milan like utenfor US Lecce-området.
    82'
    Inn: Filippo Terracciano
    Ut: Theo Hernandez
    Theo Hernandez (AC Milan) erstattes av Filippo Terracciano.
    83'
    Luca Massimi tildeler AC Milan en corner. Rafael Leao sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.