PSG og Dortmund, de to andre lagene i gruppen, spiller kamp kl 21 i kveld. Herlig gruppe!
    Milan triller kule. Gjestene presser høyt.
    Offside for Newcastle United
    2'
    Loftus-Cheek tvinger frem et kast høyt i banen.
    3'
    Dagens første skudd på mål. Leao skyter fra 25 meter. Spretter innom gresset før Pope fanger ballen.
    4'
    Gordon legges i bakken av Calabria på egen halvdel. Vinner frispark.
    4'
    Trippier med farlig innlegg – stanges unna. Vinner imidlertid kast og Newcastle kan sette litt press på Milan.
    5'
    Tonali sprinter langs venstresiden. Men han sprinter litt for fort, løper ballen over dødlinja før han sender videre. Kan minne litt om Rashford mot Brighton i helga.
    6'
    Zlatan observert på tribunen.
    7'
    Mektig med CL-fotball på San Siro. Foto: Reuters
    8'
    Jacob Murphy rives i trøya av Hernandez. Får ingen støtte av dommer.
    8'
    Offside for AC Milan
    9'
    Adrian
    Hvilke av dagens cl - kamper tror du blir mest jevne?
    Lazio – Atlético stinker noe sånt som 1-1, gjør den ikke?
    Gordon er raskere enn Calabria. Men han utnytter ikke det da innlegget er altfor svakt. Gir vekk ball.
    10'
    Dobbeltsjanse! Først et godt skuddforsøk fra vertene! Pope parerer, før det legges inn. Chukwueze header mot mål, men Pope står i veien!
    12'
    Pope i aksjon igjen! Ballen dukker plutselig opp Giroud som fra kloss hold prøver å pirke ballen over langemannen, Pope. Pope redder til corner.
    13'
    Hjørnespark til AC Milan
    14'
    Nesten for Leao på bakerste! Men det blir for spiss vinkel.
    15'
    Newcastle har blitt presset hardt de siste minuttene, men de har fått roet det litt ned nå med eget spill.
    15'
    Isak blir feid ned på Newcastles halvdel. Får frispark.
    17'
    Pope har fire redninger allerede for gjestene. Foto: PA Photos
    18'
    Krunic vil også teste lykken fra distanse. Skuddet er enkelt å beregne for Pope, men han må slå ut til corner.
    18'
    19'
    NESTEN IGJEN! Hernandez får heade ganske upresset mot mål. Får en ekkel sprett, men Pope er en levende vegg og sørger for ny corner.
    19'
    19'
    Ender i ingenting.
    20'
    Loftus-Cheek skyter en halv meter over fra drøyt 20 meter. Godt forsøk!
    20'
    Pope-propaganda, nå. Oppe i seks redninger på de første 20 minuttene. Foto: AFP.
    21'
    8-0 i skuddforsøk.
    25'
    Isak er god fremoverrettet – setter fart og spiller frem Murphy. Han er uheldig da innlegget hans går i Tomori, spretter tilbake innom egen kropp og dermed femmeter.
    25'
    Etter innføringen av 18.45-kamper i CL, hvor fornøyd har du vært med valget av tidligkamper?
    20%
    Det har jeg aldri tenkt særlig over, du!
    21%
    Hmm, usikker. Men dette er en av de bedre som har vært.
    6%
    Antall stemmer: 1659
    Giroud med en ettersleng på Trippier ved midtbanen. Blir kun med frisparket, men handlingen lukter litt gult.
    28'
    Gjestene kommet litt mer inn i det nå. Frispark i god innleggsposisjon.
    30'
    Spiller kort til Tonali. Fremspillet hans heades ut til et kast.
    30'
    Longstaff i bakken og roper på straffe. Får en albue i ryggen av Leao og kommer i ubalanse. Lever farlig der, Leao. Dommer vil ikke ha noe av det. Vinker spillet videre.
    31'
    Milan kontrer! Godt innlegg av Hernandez, som finner Giroud. Ingen av stopperne følger franskmannen, som avslutter like utenfor fra kloss hold.
    31'
    KVADRUPPELSJANSE FOR MILAN. Leao på soloraid. Han avslutter aldri og da han først gjør det bommer han på ballen. Så er det redning på strek, før det til slutt ender i et hjørnespark. Herre min hatt for en mulighet.
    34'
    34'
    34'
    Marius
    Banens beste så langt?
    Nick Pope!
    Nok en rødsort kjempesjanse! Leao header et innlegg inn mot femmeteren. Giroud går i bakken, men bak ham dukker Chukwueze opp. Han header like over mål.
    37'
    Newcastles første skuddmulighet! Gordon skyter fra en god posisjon, men avslutningen blir blokkert.
    38'
    Det var Pogebas avslutning som ble reddet på strek. Nei, han er ikke i familie med han Pogba.
    39'
    Gult kort til AC Milan
    Davide Calabria
    Munnbruk. Kampens første.
    41'
    Murphy forsøker å stjele overskriftene fra 25 meters hold. Skuddet er noen meter over målet.
    41'
    Andi sabani
    Hvem tror du vinner CL?
    Manchester City.
    August
    Virker Tonali preget? Hvordan ser Chukwueze ut?
    Chukwueze har kommet til noen ålreite skuddforsøk og har vært en plage for Dan Burn! Men synes Leao har vært friskere. Tonali har vært helt ok – på linje med sine kollegaer i zebra-draktene.
    Milan vinner kast høyt.
    45'
    Det er ikke lagt til noen minutter. Dermed er det pause. Det er nok gjestene mest fornøyd med – Newcastle har virkelig hatt det tungt i perioder. Nick Pope er mye av grunnen til at det er 0-0.
    Banens gigant i 1. omg. Foto: Sofascore.
    Spillerbytte - AC Milan
    Inn: Alessandro Florenzi
    Ut: Davide Calabria
    45'
    46'
    Tonalis forsøk på å straffe gamle lagkamerater ender i blokka.
    46'
    Gult kort til Newcastle United
    Fabian Schar
    Deler ut en albue i lufta.
    48'
    Pobega river og sliter i Longstaff på full fart fremover. Får ikke gult kort. Noe heldig.
    50'
    Murphy med et svakt forsøk fra distanse.
    51'
    Florenzi med et svakt valg. Har mange lagkamerater å spille, men velger heller å skyte fra 18 meter. Han kan ikke ha sett stort av 1. omg, for det må litt mer til å overliste Pope i buret.
    52'
    Murphy legger inn. Maignan finner sin indre Superman og bokser vekk kula.
    53'
    Tonali lager frispark i farlig posisjon. Chukwueze er for rask for italieneren.
    55'
    Dan Burn nikker unna.
    56'
    Theo Hernandez får frispark i identisk posisjon som forrige – på motsatt side. Bruno som synder.
    57'
    Newcastle har ball i perioder, men de sliter med å skape gode sjanser. Milan forsvarer seg meget godt.
    57'
    Utrolig seigt dette første kvarteret.
    59'
    Inn: Christian Pulisic
    Ut: Samuel Chukwueze
    61'
    Inn: Tijani Reijnders
    Ut: Tommaso Pobega
    61'
    61'
    Quiz: Hva tror du Bruno (på bildet) jubler for her? (Fasit kommer snart).
    Ut: Jacob Murphy
    63'
    Inn: Miguel Almiron
    Ut: Anthony Gordon
    63'
    Innbytter Reijnders på et lite eventyr før han avslutter. Den har selvfølgelig Pope kontroll på.
    64'
    Producer veldig opptatt av Zlatan. Han er som nevnt på tribunen i kveld.
    64'
    Litt slapt utpå her nå, så da kommer vi med fasit på quizen: Svaret var «Egen takling». Gratulerer om du trykket på riktig alternativ! Håper vi kan feire med et mål eller to de siste 20.
    68'
    15-2 i skuddforsøk favør Milan.
    69'
    Pope snapper et innlegg fra landsmann Loftus-Cheek.
    69'
    Hernandez skyter fra 30 meter. Blir stoppet halvveis på vei til målet.
    70'
    Loftus-Cheek sitter nede.
    71'
    Inn: Yunus Musah
    Ut: Ruben Loftus-Cheek
    71'
    Inn: Elliot Anderson
    Ut: Sandro Tonali
    Stort for Tonali dette! Får stående ovasjoner på San Siro. Foto: Reuters
    72'
    «Sandro Tonali» runger ut på San Siro.
    72'
    Leao med en stor sjanse! Florenzi legger inn smart mot Milans nummer ti. Headingen er like over mål. Nesten 1-0!
    73'
    Lite Milan-press nå. Ender i corner.
    75'
    75'
    Newcastle forsvarer seg godt! Milan med to skuddforsøk etter corneren, men begge ender i en hvit-sort spiller.
    76'
    Almiron prøver å kontre på egen hånd, men det blir vanskelig mot tre Milan-spillere. Må samtidig gi kudos til Tomori. Godt forsvarsspill.
    76'
    Florenzi legger inn – adressen er hos backkollegga på motsatt side. Han sleiver ballen høyt over.
    78'
    Maignan setter seg ned!
    79'
    Keeperbytte.
    80'
    Inn: Marco Sportiello
    Ut: Mike Maignan
    31 år gamle Sportiello får sin debut.
    80'
    Yunus Musah
    Dytter Bruno i bakken ved midtsirkelen.
    80'
    Olivier Giroud
    Er for røff med Longstaff i en luftduell, ifølge dommer.
    83'
    vet at dette er milan newcastle men hvorfor ble ikke det dømt straffe til rb leipzig
    Jeg er dessverre feil mann å spørre.
    Thomas
    Har du trua på et mål før kampen er slutt?
    Nei, egentlig ikke. Nå har Milan hatt så store sjanser, at når de ikke scorer på de...
    Pulisic får muligheten til å score ... men også den avslutningen går i en oppofrende forsvarer.
    87'
    Giroud på full fart fremover etter at Newcastle er litt i ubalanse. Han banker til, men Pope fanger ballen.
    88'
    Bruker
    hvilket lag stiller Liverpool med i denne sesongen av Champions League?
    Denne vitsen stinker litt 2013. Men du får svaret på torsdag :)
    Rade Krunic
    Usikker på hvorfor.
    89'
    Inn: Harvey Barnes
    Ut: Alexander Isak
    89'
    90'+1
    Det legges til fem minutter.
    90'+1
    Jørn
    Måtte Maignan byttes ut pga skade?
    Ja.
    Remi
    Apropos Liverpool. De tror jeg fort er tilbake i denne turneringen neste sesong.
    Det tror jeg også.
    Kurt
    Det virker som begge lag er fornøyd med uavgjort?
    Nei, Milan er ganske sultne på seieren her tror jeg.
    Reijnders skyter fra langt hold. Men som mange andre langskudd i kveld: en meter eller to over mål.
    90'+2
    Pope bruker godt med tid.
    90'+2
    Krunic lager frispark. Newcastle flytter opp folk.
    90'+2
    Nå hører man Newcastle-supporterne best.
    90'+3
    Trippiers frispark heades unna av Kjær.
    90'+3
    Musah prøver å tvinge frem en corner. Ender i hanskene på Pope.
    90'+4
    Viktor
    Dette er hva man kaller fotball-ran!
    Ett minutt igjen.
    90'+4
    Newcastle med kjempesjanse! Longstaff skyter knallhardt fra drøyt 17 meter. Sportiello bokser til corner.
    90'+5
    Det er Newcastles første skudd på mål - og den var stor, dere!
    90'+5
    Hjørnespark til Newcastle United
    90'+6
    Trippier skal ta det. Muligens siste som skjer.
    90'+6
    Sportiello bokser til corner.
    90'+6
    90'+6
    Men den corneren får de ikke ta. Dommeren blåser av oppgjøret. Det ender 0-0. Milan skapte mange store sjanser, men det var en levende vegg mellom stengene i Newcastle-målet.