Matteo Gabbia (AC Milan) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Giuseppe Meazza.
    Det virker som Matteo Gabbia ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Pierre Kalulu.
    5'
    AC Milan får tildelt et hjørnespark
    Hakan Calhanoglu
    Hakan Çalhanoğlu (AC Milan) løfter inn en corner fra venstre på Giuseppe Meazza.
    9'
    Mål for Parma!
    AC Milan 0 - 1 Parma
    Mål: Hernani
    Målgivende: Gervinho
    Mål! Parma Calcio tar ledelsen 0-1 ved Hernani. Gervinho var nest sist på ballen.
    13'
    Francesco Fourneau tildeler AC Milan en corner. Hakan Çalhanoğlu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    AC Milan blir avblåst for offside
    Ante Rebic
    AC Milan angriper, men Ante Rebic vinkes av for offside.
    15'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Milano fordi Hernani får behandling for en skade på banen.
    16'
    Hernani er tilbake i kampen igjen.
    18'
    Hakan Çalhanoğlu (AC Milan) slår en corner fra venstre side på Giuseppe Meazza.
    19'
    I Milano header Yann Karamoh (Parma Calcio) mot mål, men ballen går utenfor.
    20'
    Frispark til Parma Calcio på halvdelen til AC Milan.
    22'
    Samu Castillejo
    En av AC Milans spillere blir avblåst for offside på Giuseppe Meazza.
    23'
    Målet til AC Milan sjekkes av VAR
    25'
    Målet til AC Milan blir annullert
    25'
    Parma blir avblåst for offside
    Gervinho
    Parma Calcio fosser fremover, men Gervinho går rett i offsidefella.
    26'
    I Milano slår Hakan Çalhanoğlu en corner fra høyre.
    27'
    Skudd utenfor mål, AC Milan
    Brahim Diaz
    AC Milan avanserer forover i Milano. Brahim Diaz avslutter, men treffer ikke mål.
    27'
    Francesco Fourneau signaliserer et frispark til Parma Calcio.
    28'
    I Milano har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    31'
    Franck Kessie
    AC Milan angriper på Giuseppe Meazza, men Franck Kessie header utenfor.
    31'
    Parma Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Gult kort til AC Milan
    Theo Hernandez
    Dommeren gir Theo Hernandez (AC Milan) et gult kort.
    35'
    AC Milan angriper, men avslutningen til Samu Castillejo går utenfor.
    37'
    Francesco Fourneau signaliserer et frispark til AC Milan like utenfor Parma Calcio-området.
    39'
    Hakan Çalhanoğlu (AC Milan) slår en corner fra høyre side på Giuseppe Meazza.
    40'
    Brahim Diaz
    Brahim Diaz skyter i stolpen! Nesten mål for AC Milan.
    40'
    Hakan Çalhanoğlu skyter i tverrliggeren! Veldig nære for AC Milan.
    40'
    Frispark til AC Milan på halvdelen til Parma Calcio.
    41'
    Gult kort til Parma
    Yordan Osorio
    Dommer Francesco Fourneau gir Yordan Osorio (Parma Calcio) et gult kort.
    41'
    42'
    Francesco Fourneau signaliserer et frispark til AC Milan på egen banehalvdel.
    43'
    Skudd på mål, AC Milan
    AC Milan avanserer forover på Giuseppe Meazza og Samu Castillejo kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Parma Calcio.
    44'
    AC Milan, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Frisparket tildelt AC Milan er farlig nær Parma Calcios målområde.
    45'
    Sjanse! AC Milan avanserer forover, men Hakan Çalhanoğlu avslutter utenfor.
    45'+1
    Ismael Bennacer
    Målsjanse! Ismael Bennacer (AC Milan) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+3
    Jens Petter Hauge skal inn i pausen!
    Det samme skal Rafael Leao.
    Inn: Rafael Leao
    Ut: Samu Castillejo
    Samu Castillejo (AC Milan) erstattes av Rafael Leao.
    46'
    Inn: Jens Petter Hauge
    Ut: Brahim Diaz
    Stefano Pioli (AC Milan) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jens Hauge erstatter Brahim Diaz.
    46'
    Castillejo hadde en ball i nettet i første omgang, men målet annullert for offside. Nå går Pioli to bytter for å snu denne kampen – og et av de er altså Hauge inn.
    46'
    47'
    Hauge involvert litt i starten. Har slått et svakt innlegg og nå lager han et frispark.
    48'
    Hakan Çalhanoğlu (AC Milan) løfter inn en corner fra høyre på Giuseppe Meazza.
    50'
    Kan nok fort bli litt «Hauge-watch» denne liven, ja, men antar at brorparten av leserne her interesserer seg for hva 21-åringen foretar seg.
    51'
    Nære for Calhanoglu! Hamrer ballen i tverrliggeren!
    51'
    52'
    Rafael Leao vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    52'
    AC Milan slipper å klare seg uten Rafael Leao som kommer tilbake på banen igjen.
    53'
    Fint spill fra Milan. Hauge finner Hernandez, som skyter via et Parma-bein og til corner.
    54'
    Theo Hernandez (AC Milan) slår en corner fra venstre side på Giuseppe Meazza.
    54'
    Frispark Parma Calcio.
    56'
    AC Milan 0 - 2 Parma
    Mål: Jasmin Kurtic
    Målgivende: Hernani
    Parma dobler! Et innlegg fra høyre som Kurtic header inn.
    56'
    58'
    Redusering!
    58'
    Mål for AC Milan!
    AC Milan 1 - 2 Parma
    Mål: Theo Hernandez
    Målgivende: Hakan Calhanoglu
    Theo Hernandez header inn corneren fra Hakan Calhanoglu.
    58'
    Hauge setter fart langs venstrekanten, men stoppes.
    60'
    Rebic smeller til. Det skuddet blokkeres.
    63'
    Parma Calcio må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AC Milan.
    64'
    Simone Iacoponi
    Feller Theo Hernandez på kanten av sekstenmeteren.
    64'
    Målsjanse på Giuseppe Meazza! Hakan Çalhanoğlu fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    65'
    65'
    Frisparket går rett i klypene på Sepe.
    66'
    Francesco Fourneau signaliserer et frispark til AC Milan.
    66'
    Milan er det eneste laget i de store ligaene som ikke har tapt denne sesongen. Den statistikken henger i en tynn tråd nå.
    66'
    Parma gjør to bytter.
    67'
    Spillerbytte - Parma
    Inn: Roberto Inglese
    Ut: Andreas Cornelius
    Parma Calcio bytter ut Andreas Cornelius med Roberto Inglese. Dette er det første byttet som Fabio Liverani gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Wylan Cyprien
    Ut: Yann Karamoh
    Bytte for Parma Calcio. Wylan Cyprien kommer inn for Yann Karamoh på Giuseppe Meazza.
    67'
    67'
    Milan har ikke tapt i ligaen sin 8. mars. Da tapte de 1-2 hjemme mot Genoa.
    68'
    De har med andre ord spilt 22 ligakamper på rad uten å tape. Brytes den statistikken i dag?
    69'
    Francesco Fourneau signaliserer et frispark til Parma Calcio på egen banehalvdel.
    69'
    Frispark for AC Milan på egen banehalvdel.
    69'
    Hauge rettvendt og slipper til Theo Hernandez. Innlegget hans går i nettveggen.
    73'
    Spillet på Giuseppe Meazza er stoppet midlertidig fordi Ismael Bennacer ligger nede.
    74'
    Inn: Simon Sohm
    Ut: Jasmin Kurtic
    Parma Calcio gjør sitt tredje bytte. Jasmin Kurtic erstattes av Simon Sohm.
    74'
    Inn: Sandro Tonali
    Ut: Ismael Bennacer
    Sandro Tonali (AC Milan) erstatter Ismael Bennacer som ser ut til å måtte forlate Giuseppe Meazza med en skade.
    75'
    75'
    Francesco Fourneau tildeler AC Milan en corner. Hakan Çalhanoğlu sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    76'
    Roberto Inglese
    Roberto Inglese (Parma Calcio) pådrar seg et gult kort.
    77'
    AC Milan fosser forover og Hakan Çalhanoğlu fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    77'
    77'
    Parma får tildelt et hjørnespark
    Gaston Brugman
    Gaston Brugman (Parma Calcio) løfter inn en corner fra venstre på Giuseppe Meazza.
    79'
    Kan Parma Calcio utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    80'
    Davide Calabria
    Davide Calabria (AC Milan) får et gult kort av dommer Francesco Fourneau.
    80'
    Skudd på mål, Parma
    Parma Calcio angriper. Gaston Brugman får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    81'
    Parma, prøver et skudd, men det reddes
    81'
    82'
    Milan savner å ha Zlatan Ibrahimovic i boksen her. De blir litt lette inne i Parmas sekstenmeter.
    82'
    Offside! Roberto Inglese blir vinket av og Parma Calcio må dermed bygge opp et nytt angrep.
    82'
    83'
    Pierre Kalulu
    Pierre Kalulu (AC Milan) mottar sitt første gule kort for dagen på Giuseppe Meazza.
    83'
    Franck Kessie (AC Milan) kommer seg fri på Giuseppe Meazza, men avslutningen går utenfor.
    84'
    86'
    Pierre Kalulu (AC Milan) header mot mål, men ballen går utenfor.
    87'
    Inn: Maxime Busi
    Ut: Hernani
    Fabio Liverani gjør dagens fjerde bytte i Milano, når han tar ut Hernani og setter inn Maxime Busi.
    87'
    88'
    90'
    AC Milan 2 - 2 Parma
    Smeller inn utligningen! Hauge regisserer angrepet og finner Calhanoglu. Calabria slår inn fra høyre. Ballen havner til slutt hos Theo Hernandez, som hamrer inn 2-2.