I Den Haag har et frispark blitt tildelt ADO Den Haaget.
    Skudd på mål, ADO Den Haag
    Sheraldo Becker
    Sheraldo Becker (ADO Den Haag) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    5'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til ADO Den Haag på egen banehalvdel.
    5'
    PSV Eindhoven får tildelt et hjørnespark
    7'
    PSV Eindhoven, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Skudd på mål, PSV Eindhoven
    Hirving Lozano
    PSV Eindhoven fosser forover og Hirving Lozano fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    8'
    9'
    Sjanse til ADO Den Haag! Sheraldo Becker er nær ved å score, men keeper redder.
    9'
    PSV Eindhoven blir avblåst for offside
    En av PSV Eindhovens spillere blir avblåst for offside på Cars Jeans Stadion.
    9'
    PSV Eindhoven fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    10'
    Mål for PSV Eindhoven!
    ADO Den Haag 0 - 1 PSV Eindhoven
    Mål: Hirving Lozano
    Målgivende: Gaston Pereiro
    Mål! Hirving Lozano (PSV Eindhoven) scorer med hodet. Dermed er stillingen 0-1 på Cars Jeans Stadion. Det er en fin assist fra Gaston Pereiro.
    11'
    ADO Den Haag får tildelt et hjørnespark
    Abdenasser El Khayati
    Nasser El Khayati (ADO Den Haag) slår en corner fra høyre side på Cars Jeans Stadion.
    14'
    Skudd utenfor mål, ADO Den Haag
    Sjanse! ADO Den Haag avanserer forover, men Nasser El Khayati avslutter utenfor.
    14'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Den Haag fordi Hirving Lozano får behandling for en skade på banen.
    14'
    ADO Den Haag angriper, men avslutningen til Sheraldo Becker går utenfor.
    15'
    PSV Eindhoven slipper å klare seg uten Hirving Lozano som kommer tilbake på banen igjen.
    16'
    Mål for ADO Den Haag!
    ADO Den Haag 1 - 1 PSV Eindhoven
    Mål: Bjørn Maars Johnsen
    Målgivende: Lex Immers
    Bjorn Johnsen scorer og utligningen er et faktum på Cars Jeans Stadion. 1-1. Lex Immers var nest sist på ballen.
    16'
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Donyell Malen
    Ut: Hirving Lozano
    Phillip Cocu (PSV Eindhoven) tar ut Hirving Lozano som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Donyell Malen.
    19'
    PSV Eindhoven får tildelt et frispark
    PSV Eindhoven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    23'
    Frispark for ADO Den Haag på egen banehalvdel.
    24'
    Paulus Van Boekel tildeler ADO Den Haag en corner. Nasser El Khayati sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    Målsjanse til ADO Den Haag! Sheraldo Becker treffer mål, men keeper redder.
    25'
    25'
    Nasser El Khayati (ADO Den Haag) løfter inn en corner fra venstre på Cars Jeans Stadion.
    25'
    ADO Den Haag har fått straffespark på Cars Jeans Stadion!
    27'
    ADO Den Haag scorer på straffe!
    ADO Den Haag 2 - 1 PSV Eindhoven
    Mål: Abdenasser El Khayati
    ADO Den Haag går opp i en 2-1 ledelse etter at Nasser El Khayati setter straffesparket sikkert i mål på Cars Jeans Stadion.
    27'
    ADO Den Haag tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Frispark for PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    28'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til ADO Den Haag.
    29'
    31'
    Erik Falkenburg
    ADO Den Haag angriper og Erik Falkenburg får avsluttet. Headingen treffer ikke PSV Eindhoven-målet.
    31'
    Donyell Malen
    PSV Eindhovenangriper, men blir avblåst for offside.
    34'
    Frispark PSV Eindhoven.
    35'
    Skudd utenfor mål, PSV Eindhoven
    Gaston Pereiro
    Gaston Pereiro (PSV Eindhoven) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Albert Gudmundsson
    Albert Gudmundsson (PSV Eindhoven) avanserer forover på Cars Jeans Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    38'
    38'
    Bjørn Maars Johnsen
    ADO Den Haag angriper på Cars Jeans Stadion. Bjorn Johnsen header utenfor.
    38'
    Frispark i en god posisjon for PSV Eindhoven!
    39'
    PSV Eindhoven angriper i Den Haag. Albert Gudmundsson fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    Gult kort til PSV Eindhoven
    Santiago Arias
    Santiago Arias (PSV Eindhoven) mottar sitt første gule kort for dagen på Cars Jeans Stadion.
    45'
    45'+2
    45'+2
    ADO Den Haag blir avblåst for offside
    ADO Den Haags Bjorn Johnsen blåses av for offside på Cars Jeans Stadion.
    46'
    48'
    48'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    49'
    Offside! Sheraldo Becker blir vinket av og ADO Den Haag må dermed bygge opp et nytt angrep.
    52'
    55'
    Pablo Rosario
    Pablo Rosario (PSV Eindhoven) header utenfor.
    55'
    58'
    ADO Den Haag 2 - 2 PSV Eindhoven
    Mål: Gaston Pereiro
    Målgivende: Daniel Schwaab
    Gaston Pereiro (PSV Eindhoven) header ballen i mål og utligner til 2-2 på Cars Jeans Stadion. Daniel Schwaab sto for den målgivende pasningen.
    58'
    Gaston Pereiro (PSV Eindhoven) kommer til en målsjanse på Cars Jeans Stadion, men klarer ikke å score.
    60'
    61'
    Målsjanse! Gaston Pereiro (PSV Eindhoven) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    63'
    ADO Den Haag fosser fremover, men Bjorn Johnsen går rett i offsidefella.
    64'
    Pablo Rosario (PSV Eindhoven) header mot mål, men ballen går utenfor.
    66'
    67'
    68'
    68'
    68'
    70'
    I Den Haag slår Albert Gudmundsson en corner fra venstre.
    70'
    Spillerbytte - ADO Den Haag
    Inn: Melvyn Lorenzen
    Ut: Erik Falkenburg
    Alfons Groenendijk gjør dagens første bytte i Den Haag, når han tar ut Erik Falkenburg og setter inn Melvyn Lorenzen.
    71'
    ADO Den Haag 3 - 2 PSV Eindhoven
    I Den Haag tar ADO Den Haagledelsen 3-2 etter et mål av Bjorn Johnsen.
    72'
    Inn: Elson Hooi
    Ut: Sheraldo Becker
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for ADO Den Haag. Inn kommer Elson Hooi, mens Sheraldo Becker tar plass på benken.