Målsjanse! Luuk de Jong (PSV Eindhoven) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til PSV Eindhoven.
    Luuk de Jong (PSV Eindhoven) kommer til avslutning på Cars Jeans Stadion, men headingen blir reddet.
    PSV Eindhoven, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    PSV Eindhoven får tildelt et hjørnespark
    Hirving Lozano
    Bas Nijhuis tildeler PSV Eindhoven en corner. Hirving Lozano sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    Mål for PSV Eindhoven!
    ADO Den Haag 0 - 1 PSV Eindhoven
    Mål: Hirving Lozano
    Mål! PSV Eindhoven tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Hirving Lozano på Cars Jeans Stadion.
    19'
    ADO Den Haag får tildelt et frispark
    Det blir farlig! Frispark for ADO Den Haag i nærheten av straffesparkkassen.
    21'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til ADO Den Haag på egen banehalvdel.
    23'
    ADO Den Haag tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Skudd på mål, ADO Den Haag
    Elson Hooi
    Sjanse i Den Haag! Elson Hooi (ADO Den Haag) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    24'
    ADO Den Haag, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Frispark for PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    25'
    PSV Eindhoven blir avblåst for offside
    Angelino
    En av PSV Eindhovens spillere blir avblåst for offside.
    26'
    I Den Haag har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    Gult kort til ADO Den Haag
    Aaron Meijers
    Dommeren gir Aaron Meijers (ADO Den Haag) et gult kort.
    27'
    32'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til ADO Den Haag.
    32'
    Frispark i en god posisjon for PSV Eindhoven!
    36'
    Denzel Dumfries
    I Den Haag header Denzel Dumfries (PSV Eindhoven) mot mål, men ballen går utenfor.
    37'
    Nasser El Khayati (ADO Den Haag) løfter inn en corner fra høyre på Cars Jeans Stadion.
    41'
    Skudd utenfor mål, ADO Den Haag
    Lex Immers
    Lex Immers (ADO Den Haag) kommer til en målsjanse på Cars Jeans Stadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    41'
    42'
    Tom Beugelsdijk
    Tom Beugelsdijk (ADO Den Haag) pådrar seg et gult kort.
    42'
    Frispark for ADO Den Haag på egen banehalvdel.
    45'
    ADO Den Haag 0 - 2 PSV Eindhoven
    Mål: Luuk De Jong
    Målgivende: Angelino
    Mål! Luuk de Jong (PSV Eindhoven) header inn 0-2. Det er en fin assist fra Angelino.
    45'+3
    47'
    Gaston Pereiro
    Gaston Pereiro (PSV Eindhoven) slår en corner fra venstre side på Cars Jeans Stadion.
    48'
    Nick Viergever
    Nick Viergever (PSV Eindhoven) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    PSV Eindhoven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Pablo Rosario
    Pablo Rosario (PSV Eindhoven) kommer seg fri på Cars Jeans Stadion, men avslutningen går utenfor.
    50'
    Frispark til ADO Den Haag på halvdelen til PSV Eindhoven.
    51'
    Tom Beugelsdijk (ADO Den Haag) header utenfor.
    51'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og PSV Eindhoven får straffe av Bas Nijhuis på Cars Jeans Stadion.
    54'
    PSV Eindhoven scorer på straffe!
    ADO Den Haag 0 - 3 PSV Eindhoven
    Mål: Gaston Pereiro
    Gaston Pereiro scorer på straffe og PSV Eindhoven øker ledelsen til 0-3.
    54'
    Spillerbytte - ADO Den Haag
    Inn: Bas Kuipers
    Ut: Aaron Meijers
    Alfons Groenendijk (ADO Den Haag) gjør sitt første bytte for dagen. Bas Kuipers erstatter Aaron Meijers.
    57'
    Hirving Lozano (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra venstre på Cars Jeans Stadion.
    59'
    60'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    62'
    Jorrit Hendrix
    Jorrit Hendrix (PSV Eindhoven) fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    Inn: Nick Kuipers
    Ut: Tom Beugelsdijk
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for ADO Den Haag. Inn kommer Nick Kuipers, mens Tom Beugelsdijk tar plass på benken.
    64'
    67'
    Steven Bergwijn
    PSV Eindhoven avanserer forover i Den Haag. Steven Bergwijn avslutter, men treffer ikke mål.
    70'
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Erick Gutierrez
    Ut: Pablo Rosario
    PSV Eindhoven gjør sitt første bytte. Pablo Rosario erstattes av Erick Gutierrez.
    70'
    Tomas Necid
    ADO Den Haag angriper i Den Haag. Tomas Necid avslutter på mål, men greier ikke å score.
    72'
    72'
    73'
    ADO Den Haag 0 - 4 PSV Eindhoven
    Målgivende: Erick Gutierrez
    I Den Haag øker PSV Eindhoven ledelsen til 0-4 takket være et mål av Hirving Lozano. Erick Gutierrez sto for den målgivende pasningen.
    73'
    ADO Den Haag 0 - 5 PSV Eindhoven
    Mål: Erick Gutierrez
    Målgivende: Gaston Pereiro
    Mål! Erick Gutierrez gir PSV Eindhoven en komfortabel 0-5 ledelse. Flott spill fra Gaston Pereiro før målet.
    75'
    Inn: Donyell Malen
    Ut: Hirving Lozano
    Hirving Lozano (PSV Eindhoven) erstattes av Donyell Malen.
    77'
    Inn: Melvyn Lorenzen
    Ut: Elson Hooi
    ADO Den Haag bytter ut Elson Hooi med Melvyn Lorenzen.
    77'
    78'
    Inn: Aziz Behich
    Ut: Denzel Dumfries
    PSV Eindhoven bytter ut Denzel Dumfries med Aziz Behich. Dette er det tredje byttet som Mark van Bommel gjør i dagens kamp.
    79'
    Tomas Necid
    ADO Den Haag angriper, men avslutningen til Tomas Necid går utenfor.
    81'
    Målsjanse på Cars Jeans Stadion! Gaston Pereiro fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    82'
    82'
    Steven Bergwijn (PSV Eindhoven) slår en corner fra venstre side på Cars Jeans Stadion.
    85'
    87'
    Donyell Malen
    Donyell Malen (PSV Eindhoven) avanserer forover på Cars Jeans Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    87'
    PSV Eindhoven angriper i Den Haag. Steven Bergwijn fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    ADO Den Haag 0 - 6 PSV Eindhoven
    Mål: Steven Bergwijn
    Steven Bergwijn øker PSV Eindhovens ledelse til 0-6!
    90'+2
    Straffe! Dommer Bas Nijhuis plasserer ballen på krittmerket for PSV Eindhoven...
    90'+5
    ADO Den Haag 0 - 7 PSV Eindhoven
    Mål! PSV Eindhoven får et straffespark som Gaston Pereiro setter i mål på Cars Jeans Stadion. 0-7.