I Den Haag har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Målsjanse! Donyell Malen (PSV Eindhoven) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    13'
    PSV Eindhoven får tildelt et hjørnespark
    Philipp Max
    Paulus Van Boekel tildeler PSV Eindhoven en corner. Philipp Max sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Ryan Thomas
    Ryan Thomas (PSV Eindhoven) slår en corner fra venstre side på Cars Jeans Stadion.
    18'
    Olivier Boscagli
    Olivier Boscagli (PSV Eindhoven) kommer til avslutning på Cars Jeans Stadion, men headingen blir reddet.
    18'
    18'
    Eran Zahavi
    Eran Zahavi (PSV Eindhoven) header ballen mot mål, men ADO Den Haag klarerer.
    18'
    18'
    Philipp Max
    Philipp Max (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra høyre på Cars Jeans Stadion.
    19'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for PSV Eindhoven...
    19'
    Bobby Adekanye ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    20'
    PSV Eindhoven får tildelt et straffespark på Cars Jeans Stadion. Philipp Max tar straffen ... og bommer!
    21'
    Bobby Adekanye ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Den Haag.
    21'
    Philipp Max
    I Den Haag slår Philipp Max en corner fra høyre.
    23'
    Philipp Max
    23'
    ADO Den Haag tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    PSV Eindhoven angriper i Den Haag. Donyell Malen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    26'
    26'
    Ryan Thomas
    Ryan Thomas (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra venstre på Cars Jeans Stadion.
    26'
    Mål for ADO Den Haag!
    ADO Den Haag 1 - 0 PSV Eindhoven
    Mål: Bobby Adekanye
    Målgivende: Milan Van Ewijk
    Bobby Adekanye setter ballen i nettet og ADO Den Haag leder nå 1-0. Flott spill fra Milan van Ewijk før målet.
    27'
    Frispark til ADO Den Haag på halvdelen til PSV Eindhoven.
    30'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    31'
    Yorbe Vertessen
    Sjanse! PSV Eindhoven avanserer forover, men Yorbe Vertessen avslutter utenfor.
    31'
    Philipp Max
    Philipp Max (PSV Eindhoven) slår en corner fra høyre side på Cars Jeans Stadion.
    33'
    Philipp Max
    Paulus Van Boekel tildeler PSV Eindhoven en corner. Philipp Max sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    35'
    Eran Zahavi
    Eran Zahavi (PSV Eindhoven) avanserer forover på Cars Jeans Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    36'
    36'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til ADO Den Haag.
    37'
    Eran Zahavi
    Eran Zahavi (PSV Eindhoven) fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    Ryan Thomas
    Ryan Thomas (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra høyre på Cars Jeans Stadion.
    42'
    Eran Zahavi
    PSV Eindhoven angriper. Eran Zahavi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+3
    45'+3
    Philipp Max
    45'+3
    Spillerbytte - ADO Den Haag
    Inn: Gianni Zuiverloon
    Ut: Tomislav Gomelt
    ADO Den Haag gjør sitt første bytte. Tomislav Gomelt erstattes av Gianni Zuiverloon.
    46'
    Mål for PSV Eindhoven!
    ADO Den Haag 1 - 1 PSV Eindhoven
    Mål: Donyell Malen
    Målgivende: Yorbe Vertessen
    Donyell Malen scorer og utligner dermed til 1-1. Yorbe Vertessen var nest sist på ballen.
    51'
    Sjanse! PSV Eindhoven avanserer forover, men Donyell Malen avslutter utenfor.
    52'
    Frispark PSV Eindhoven.
    53'
    I Den Haag har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    54'
    55'
    I Den Haag slår Donyell Malen en corner fra venstre.
    56'
    Inn: Vicente Besuijen
    Ut: Youness Mokhtar
    ADO Den Haag bytter ut Youness Mokhtar med Vicente Besuijen. Dette er det andre byttet som Ruud Brood gjør i dagens kamp.
    57'
    Sjanse i Den Haag! Yorbe Vertessen (PSV Eindhoven) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    61'
    61'
    61'
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Mohammed Ihattaren
    Ut: Yorbe Vertessen
    PSV Eindhoven bytter ut Yorbe Vertessen med Mohammed Ihattaren.
    61'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til ADO Den Haag på egen banehalvdel.
    65'
    Mohammed Ihattaren
    PSV Eindhoven fosser forover og Mohammed Ihattaren fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    66'
    66'
    Philipp Max
    66'
    67'
    Gult kort til PSV Eindhoven
    Ibrahim Sangare
    Dommeren gir Ibrahim Sangare (PSV Eindhoven) et gult kort.
    67'
    Skudd utenfor mål, ADO Den Haag
    John Goossens
    ADO Den Haag angriper, men avslutningen til John Goossens går utenfor.
    68'
    Inn: Jonas Arweiler
    Ut: Bobby Adekanye
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for ADO Den Haag. Inn kommer Jonas Arweiler, mens Bobby Adekanye tar plass på benken.
    69'
    Vicente Besuijen
    Vicente Besuijen (ADO Den Haag) kommer til en målsjanse på Cars Jeans Stadion, men klarer ikke å score.
    69'
    PSV Eindhoven angriper i Den Haag. Ibrahim Sangare fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    72'
    Målsjanse på Cars Jeans Stadion! Donyell Malen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    73'
    73'
    Philipp Max
    Philipp Max (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra venstre på Cars Jeans Stadion.
    74'
    Målsjanse til PSV Eindhoven! Mohammed Ihattaren treffer mål, men keeper redder.
    75'
    75'
    Inn: Denzel Dumfries
    Ut: Timo Baumgartl
    Roger Schmidt (PSV Eindhoven) gjør sitt andre bytte for dagen. Denzel Dumfries erstatter Timo Baumgartl.
    75'
    Inn: Mauro Junior
    Ut: Ryan Thomas
    Bytte for PSV Eindhoven. Mauro Junior kommer inn for Ryan Thomas på Cars Jeans Stadion.
    75'
    Philipp Max
    Philipp Max (PSV Eindhoven) slår en corner fra venstre side på Cars Jeans Stadion.
    75'
    ADO Den Haag 1 - 2 PSV Eindhoven
    Mål! PSV Eindhoven tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Donyell Malen på Cars Jeans Stadion.
    76'
    77'
    Donyell Malen (PSV Eindhoven) kommer seg fri på Cars Jeans Stadion, men avslutningen går utenfor.
    78'
    Eran Zahavi
    81'
    81'
    Inn: Juan Castillo
    Ut: Boy Kemper
    Ruud Brood gjør dagens fjerde bytte i Den Haag, når han tar ut Boy Kemper og setter inn Juan Castillo.
    82'
    Inn: David Lennart Philipp
    Ut: Jamal Amofa
    Ruud Brood (ADO Den Haag) gjør sitt femte bytte for dagen. David Lennart Philipp erstatter Jamal Amofa.
    82'
    Donyell Malen (PSV Eindhoven) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    83'
    Paulus Van Boekel tildeler PSV Eindhoven en corner. Mohammed Ihattaren sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    84'
    84'
    Inn: Erick Gutierrez
    Ut: Eran Zahavi
    Eran Zahavi (PSV Eindhoven) erstattes av Erick Gutierrez.
    85'
    I Den Haag slår Mohammed Ihattaren en corner fra høyre.
    88'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mohammed Ihattaren (PSV Eindhoven) vrir seg av smerte i gresset.
    89'
    Mohammed Ihattaren er på beina igjen og fortsetter kampen på Cars Jeans Stadion.
    90'
    PSV Eindhovens Donyell Malen blåses av for offside på Cars Jeans Stadion.
    90'+1
    ADO Den Haag får tildelt et hjørnespark
    John Goossens (ADO Den Haag) slår en corner fra venstre side på Cars Jeans Stadion.
    90'+3
    ADO Den Haag 2 - 2 PSV Eindhoven
    Mål: Michiel Kramer
    Målgivende: Jonas Arweiler
    Mål! hjemmelag utligner ved Michiel Kramer. Stillingen er nå 2-2. Jonas Arweiler sto for den målgivende pasningen.