AEK Athen fosser fremover, men Maurizio Mariani blåser for offside på OPAP Arena.
    Pep Biel (Olympiacos) får et gult kort av dommer Maurizio Mariani.
    AEK Athen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    AEK Athen får tildelt et hjørnespark
    Ehsan Hajsafi
    Maurizio Mariani tildeler AEK Athen en corner. Ehsan Hajsafi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Ehsan Hajsafi (AEK Athen) løfter inn en corner fra høyre på OPAP Arena.
    9'
    I Athen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    Sergio Araujo
    AEK Athen angriper på OPAP Arena. Sergio Araujo header utenfor.
    11'
    I Athen slår Mijat Gacinovic en corner fra høyre.
    13'
    Damian Szymanski
    Damian Szymanski (AEK Athen) header utenfor.
    13'
    Olympiakos får tildelt et frispark
    Frispark til Olympiacos på halvdelen til AEK Athen.
    16'
    Frispark for AEK Athen på egen banehalvdel.
    16'
    17'
    Skudd på mål, AEK Athen
    Målsjanse på OPAP Arena! Sergio Araujo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    19'
    AEK Athen, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Olympiacos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    22'
    Målet til AEK Athen sjekkes av VAR
    23'
    Målet til AEK Athen blir annullert
    24'
    Stopp i spillet
    Skudd utenfor mål, Olympiakos
    Pep Biel
    Pep Biel (Olympiacos) kommer seg fri på OPAP Arena, men avslutningen går utenfor.
    28'
    28'
    Olympiacos må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AEK Athen.
    30'
    Frispark for Olympiacos på egen banehalvdel.
    31'
    AEK Athen avanserer forover og Orbelin Pineda kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    33'
    33'
    Skudd på mål, Olympiakos
    Cedric Bakambu
    Cedric Bakambu (Olympiacos) avanserer forover på OPAP Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    34'
    Olympiakos, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    AEK Athen fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    35'
    Jens Jonsson
    AEK Athen angriper i Athen. Jens Jonsson fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    Frispark Olympiacos.
    41'
    Nordin Amrabat
    I Athen slår Nordin Amrabat en corner fra venstre.
    44'
    Sergio Araujo (AEK Athen) kommer til en målsjanse på OPAP Arena, men klarer ikke å score.
    45'+2
    Ousseynou Ba
    Dommer Maurizio Mariani viser Ousseynou Ba (Olympiacos) det gule kortet.
    45'+2
    Maurizio Mariani signaliserer et frispark til Olympiacos på egen banehalvdel.
    47'
    Maurizio Mariani signaliserer et frispark til AEK Athen.
    48'
    Lazaros Rota
    AEK Athen angriper i Athen, men blir avblåst for offside.
    49'
    Mijat Gacinovic (AEK Athen) kommer til en målsjanse på OPAP Arena, men klarer ikke å score.
    50'
    AEK Athen scorer selvmål!
    AEK Athen 0 - 1 Olympiakos
    Mål: Harold Moukoudi
    Selvmål! En sønderknust Harold Moukoudi setter ballen i eget mål. Dermed står det 0-1.
    50'
    Mål for Olympiakos!
    AEK Athen 0 - 2 Olympiakos
    Mål: Cedric Bakambu
    Målgivende: Konstantinos Fortounis
    Cedric Bakambu setter ballen i mål og øker Olympiacoss ledelse til 0-2 i Athen. Konstantinos Fortounis var nest sist på ballen.
    53'
    Målet til Olympiakos sjekkes av VAR
    55'
    Målet til Olympiakos blir stående
    55'
    57'
    Olympiakos får tildelt et hjørnespark
    Konstantinos Fortounis
    Konstantinos Fortounis (Olympiacos) løfter inn en corner fra høyre på OPAP Arena.
    58'
    Konstantinos Fortounis (Olympiacos) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    59'
    59'
    Gult kort til AEK Athen
    Nordin Amrabat (AEK Athen) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    60'
    Hwang In-beom
    Hwang In-beom (Olympiacos) mottar sitt første gule kort for dagen på OPAP Arena.
    63'
    63'
    Frispark til AEK Athen på halvdelen til Olympiacos.
    64'
    Domagoj Vida
    AEK Athen avanserer forover i Athen. Domagoj Vida avslutter, men treffer ikke mål.
    65'
    Spillerbytte - AEK Athen
    Inn: Levi Garcia
    Ut: Mijat Gacinovic
    AEK Athen bytter ut Mijat Gacinovic med Levi Garcia. Dette er det første byttet som Matias Jesus Almeyda gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: Steven Zuber
    Ut: Jens Jonsson
    Matias Jesus Almeyda gjør dagens andre bytte i Athen, når han tar ut Jens Jonsson og setter inn Steven Zuber.
    66'
    Inn: Niclas Eliasson
    Ut: Nordin Amrabat
    Matias Jesus Almeyda (AEK Athen) gjør sitt tredje bytte for dagen. Niclas Eliasson erstatter Nordin Amrabat.
    66'
    Ehsan Hajsafi (AEK Athen) slår en corner fra venstre side på OPAP Arena.
    67'
    AEK Athen 0 - 3 Olympiakos
    Mål: Sergi Canos
    Målgivende: Cedric Bakambu
    Mål! Sergi Canos øker ledelsen til 0-3. Cedric Bakambu sto for den målgivende pasningen.
    67'
    Konstantinos Fortounis (Olympiacos) kommer seg fri på OPAP Arena, men avslutningen går utenfor.
    70'
    Andre gule kort til Olympiakos
    Pep Biel
    Pep Biel (Olympiacos) får dagens andre gule kort og må dermed forlate banen her på OPAP Arena.
    70'
    Frispark AEK Athen.
    70'
    Orbelin Pineda (AEK Athen) kommer til avslutning på OPAP Arena, men headingen blir reddet.
    72'
    72'
    Spillerbytte - Olympiakos
    Inn: Marios Vroussay
    Ut: Konstantinos Fortounis
    Jose Miguel Gonzalez Martin del Campo gjør dagens første bytte i Athen, når han tar ut Konstantinos Fortounis og setter inn Marios Vroussay.
    73'
    Inn: El Arabi
    Ut: Cedric Bakambu
    Bytte for Olympiacos. El Arabi kommer inn for Cedric Bakambu på OPAP Arena.
    73'
    Inn: Paolo Fernandes
    Ut: Ehsan Hajsafi
    Matias Jesus Almeyda gjør dagens fjerde bytte i Athen, når han tar ut Ehsan Hajsafi og setter inn Paolo Fernandes.
    74'
    Levi Garcia
    I Athen slår Levi Garcia en corner fra venstre.
    74'
    Paolo Fernandes
    Sjanse i Athen! Paolo Fernandes (AEK Athen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    76'
    76'
    Maurizio Mariani tildeler AEK Athen en corner. Orbelin Pineda sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    77'
    Paolo Fernandes (AEK Athen) løfter inn en corner fra høyre på OPAP Arena.
    78'
    Inn: Giorgos Masouras
    Ut: Sergi Canos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympiacos. Inn kommer Giorgos Masouras, mens Sergi Canos tar plass på benken.