Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til AIK på egen banehalvdel.
    Blair Turgott
    Blair Turgott (Östersunds FK) kommer seg fri på Friends Arena, men avslutningen går utenfor.
    3'
    Nabil Bahoui
    AIK fosser forover og Nabil Bahoui fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    6'
    Östersunds FK, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Ebenezer Ofori (AIK) løfter inn en corner fra venstre på Friends Arena.
    13'
    Heradi Rashidi
    Sjanse i Solna! Heradi Rashidi (AIK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    13'
    13'
    Östersunds FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    I Solna har et frispark blitt tildelt bortelag.
    23'
    Gult kort til AIK
    Felix Michel Melki
    Felix Michel Melki (AIK) får et gult kort av dommer Kaspar Sjoberg.
    23'
    Rewan Amin
    Östersunds FK angriper i Solna. Rewan Amin fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    Ludvig Fritzson
    Östersunds FK angriper og Ludvig Fritzson får avsluttet. Headingen treffer ikke AIK-målet.
    25'
    Mål for Östersunds FK!
    AIK 0 - 1 Östersunds FK
    Mål: Ludvig Fritzson
    Målgivende: Nebiyou Perry
    Mål! Östersunds FK tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Ludvig Fritzson på Friends Arena. Det er en fin assist fra Nebiyou Perry.
    27'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Solna fordi Felix Michel Melki får behandling for en skade på banen.
    28'
    Spillerbytte - AIK
    Inn: Enoch Kofi Adu
    Ut: Felix Michel Melki
    AIK bytter ut Felix Michel Melki som ikke ser ut til å kunne fortsette. Bartosz Grzelak blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Enock Kofi Adu.
    29'
    Frispark AIK.
    29'
    Frispark til AIK på halvdelen til Östersunds FK.
    32'
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til AIK.
    33'
    I Solna slår Nabil Bahoui en corner fra venstre.
    34'
    Per Karlsson
    Per Karlsson (AIK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Kaspar Sjoberg tildeler AIK en corner. Nabil Bahoui sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    35'
    Nabil Bahoui (AIK) slår en corner fra høyre side på Friends Arena.
    37'
    Frispark Östersunds FK.
    41'
    Isak Ssewankambo
    Sjanse! Östersunds FK avanserer forover, men Isak Ssewankambo avslutter utenfor.
    42'
    Nabil Bahoui (AIK) kommer til en målsjanse på Friends Arena, men klarer ikke å score.
    44'
    Nabil Bahoui (AIK) løfter inn en corner fra venstre på Friends Arena.
    44'
    Rewan Amin
    Målsjanse! Rewan Amin (Östersunds FK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    Rewan Amin (Östersunds FK) slår en corner fra venstre side på Friends Arena.
    45'+1
    Rewan Amin
    Rewan Amin (Östersunds FK) avanserer forover på Friends Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+1
    AIK, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Inn: Kolbeinn Sigthorsson
    Ut: Henok Goitom
    Bartosz Grzelak (AIK) gjør sitt andre bytte for dagen. Kolbeinn Sigthorsson erstatter Henok Goitom.
    46'
    Frispark for AIK på egen banehalvdel.
    46'
    47'
    49'
    AIK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    Aly Keita ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    54'
    Inn: Sebastian Larsson
    Ut: Ebenezer Ofori
    Bartosz Grzelak gjør dagens tredje bytte i Solna, når han tar ut Ebenezer Ofori og setter inn Sebastian Larsson.
    55'
    Östersunds FK slipper å klare seg uten Aly Keita som kommer tilbake på banen igjen.
    56'
    Noah Sonko Sundberg
    Östersunds FK angriper, men avslutningen til Noah Sonko Sundberg går utenfor.
    57'
    I Solna slår Rewan Amin en corner fra høyre.
    57'
    Kolbeinn Sigthorsson
    AIK avanserer forover og Kolbeinn Sigthorsson kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    59'
    59'
    Kaspar Sjoberg tildeler Östersunds FK en corner. Rewan Amin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    60'
    Ludvig Fritzson (Östersunds FK) prøver å heade ballen i mål på Friends Arena, men mislykkes.
    60'
    60'
    Rasmus Lindkvist (AIK) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Friends Arena.
    62'
    Rasmus Lindkvist er på beina igjen og fortsetter kampen på Friends Arena.
    63'
    64'
    Inn: Stefan Silva
    Ut: Heradi Rashidi
    AIK bytter ut Heradi Rashidi med Stefan Silva. Dette er det fjerde byttet som Bartosz Grzelak gjør i dagens kamp.
    70'
    Inn: Eric Kahl
    Ut: Rasmus Lindkvist
    Bartosz Grzelak (AIK) tar ut Rasmus Lindkvist som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Eric Kahl.
    70'
    71'
    Spillerbytte - Östersunds FK
    Inn: Jerell Sellars
    Ut: Blair Turgott
    Östersunds FK bytter ut Blair Turgott med Jerell Sellars.
    74'
    Rewan Amin (Östersunds FK) løfter inn en corner fra høyre på Friends Arena.
    76'
    77'
    I Solna har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    78'
    Gult kort til Östersunds FK
    Rewan Amin
    Rewan Amin (Östersunds FK) pådrar seg et gult kort.
    78'
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til Östersunds FK på egen banehalvdel.
    79'
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til Östersunds FK.
    80'
    81'
    Östersunds FK avanserer forover i Solna. Isak Ssewankambo avslutter, men treffer ikke mål.
    81'
    Inn: Samuel Mensah
    Ut: Ludvig Fritzson
    Bytte for Östersunds FK. Sam Mensiro kommer inn for Ludvig Fritzson på Friends Arena.
    84'
    Inn: Ronald Mukiibi
    Ut: Kalpi Ouattara
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Östersunds FK. Inn kommer Ronald Mukiibi, mens Kalpi Ouattara tar plass på benken.
    84'
    Det blir farlig! Frispark for Östersunds FK er nær straffområde.
    85'
    Rødt kort til AIK
    Per Karlsson sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! AIK må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    86'
    Hjørnespark til AIK
    87'
    87'
    Eirik Haugan
    Eirik Haugan (Östersunds FK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    87'
    Skudd på mål, AIK
    89'
    89'
    89'
    90'+1
    Inn: Henrik Bellman
    Ut: Nebiyou Perry
    Bytte for Östersunds FK. Henrik Bellman kommer inn for Nebiyou Perry på Friends Arena.
    90'+2
    90'+2
    Frispark for Östersunds FK på egen banehalvdel.
    90'+2
    90'+4
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til Östersunds FK like utenfor AIK-området.
    90'+6
    Rødt kort til Östersunds FK
    Östersunds FK må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Kaspar Sjoberg viser Noah Sonko Sundberg det røde kortet.