I Solna har et frispark blitt tildelt IFK Goteborget.
    1'
    Robert Lundstrom ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    1'
    Stefan Silva ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Solna.
    1'
    Hjørnespark til AIK
    3'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til AIK på egen banehalvdel.
    9'
    Spillerbytte - AIK
    Inn: Stefan Silva
    Ut: Robert Lundstrom
    Robert Lundstrom, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Stefan Silva kommer inn for AIK.
    10'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til AIK.
    12'
    Frispark i en god posisjon for AIK!
    15'
    Frispark AIK.
    18'
    Gult kort til IFK Göteborg
    Carl Starfelt
    Carl Starfelt (IFK Goteborg) får et gult kort av dommer Mohammed Al-Hakim.
    18'
    Stefan Silva
    Målsjanse! Stefan Silva (AIK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Mål for AIK!
    AIK 1 - 0 IFK Göteborg
    Mål: Stefan Silva
    Målgivende: Rasmus Lindkvist
    Mål! AIK tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Stefan Silva på Friends Arena. Flott spill fra Rasmus Lindkvist før målet.
    20'
    Frispark til IFK Goteborg på halvdelen til AIK.
    25'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Stefan Silva (AIK) vrir seg av smerte i gresset.
    25'
    AIK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Inn: Nabil Bahoui
    Ut: Stefan Silva
    Det virker som Stefan Silva ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Nabil Bahoui.
    30'
    32'
    Nabil Bahoui
    Nabil Bahoui (AIK) avanserer forover på Friends Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    33'
    IFK Göteborg, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Kristoffer Olsson (AIK) slår en corner fra venstre side på Friends Arena.
    34'
    Hjørnespark til IFK Göteborg
    45'
    Skudd utenfor mål, IFK Göteborg
    45'
    45'+1
    Frispark for AIK på egen banehalvdel.
    45'+2
    Gustav Engvall
    Gustav Engvall (IFK Goteborg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    AIK 2 - 0 IFK Göteborg
    Mål: Kristoffer Olsson
    I Solna øker AIK ledelsen til 2-0 takket være et mål av Kristoffer Olsson. Rasmus Lindkvist sto for den målgivende pasningen.
    50'
    En av AIKs spillere går i offside.
    58'
    59'
    59'
    62'
    Skudd utenfor mål, AIK
    63'
    Spillerbytte - IFK Göteborg
    Inn: August Erlingmark
    Ut: Amin Affane
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IFK Goteborg. Inn kommer August Erlingmark, mens Amin Affane tar plass på benken.
    64'
    Inn: Giorgi Kharaishvili
    Ut: Gustav Engvall
    IFK Goteborg gjør sitt andre bytte. Gustav Engvall erstattes av Giorgi Kharaishvili.
    67'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til IFK Goteborg på egen banehalvdel.
    68'
    69'
    Mix Diskerud
    Dommer Mohammed Al-Hakim gir Mix Diskerud (IFK Goteborg) et gult kort.
    70'
    Gult kort til AIK
    Nabil Bahoui (AIK) pådrar seg et gult kort.
    70'
    71'
    Inn: Victor Wernersson
    Ut: Billy Nordström
    Poya Asbaghi (IFK Goteborg) gjør sitt tredje bytte for dagen. Victor Wernersson erstatter Billy Nordström.
    74'
    77'
    Kristoffer Olsson
    Kristoffer Olsson (AIK) mottar sitt første gule kort for dagen på Friends Arena.
    77'
    Giorgi Kharaishvili
    IFK Goteborg angriper i Solna. Giorgi Kharaishvili avslutter på mål, men greier ikke å score.
    78'
    AIK, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    Inn: Denni Avdic
    Ut: Anton Jonsson Saletros
    Rikard Norling gjør dagens tredje bytte i Solna, når han tar ut Anton Jonsson Saletros og setter inn Denni Avdic.
    80'
    Ahmed Yasin
    Målsjanse på Friends Arena! Ahmed Yasin fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.