Dommeren blåser i gang dagens kamp i Solna.
    Fredrik Klitte signaliserer et frispark til Mjällby AIF.
    Sebastian Larsson (AIK) slår en corner fra høyre side på Friends Arena.
    I Solna slår Sebastian Larsson en corner fra høyre.
    Mål for AIK!
    AIK 1 - 0 Mjällby AIF
    Mål: Nicolas Stefanelli
    Målgivende: Saku Ylatupa
    Nicolas Stefanelli dundrer ballen i mål og AIK tar ledelsen 1-0 på Friends Arena. Det er en fin assist fra Saku Ylatupa.
    11'
    Frispark for AIK på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark til Mjällby AIF på halvdelen til AIK.
    13'
    AIK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    I Solna har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    18'
    Fredrik Klitte signaliserer et frispark til Mjällby AIF på egen banehalvdel.
    20'
    25'
    Det blir farlig! Frispark for AIK er nær straffområde.
    31'
    Gult kort til Mjällby AIF
    Kadir Hodzic
    Kadir Hodzic (Mjällby AIF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    31'
    34'
    Sebastian Larsson (AIK) løfter inn en corner fra høyre på Friends Arena.
    36'
    Kan AIK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    40'
    Sebastian Larsson
    AIK angriper i Solna. Sebastian Larsson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    41'
    Mjällby AIF, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Fredrik Klitte tildeler AIK en corner. Sebastian Larsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    42'
    Henok Goitom
    AIK avanserer forover i Solna. Henok Goitom avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    45'+1
    AIKs Nicolas Stefanelli blåses av for offside på Friends Arena.
    46'
    47'
    Fredrik Klitte signaliserer et frispark til AIK på egen banehalvdel.
    51'
    Frispark AIK.
    52'
    Frispark til AIK på halvdelen til Mjällby AIF.
    52'
    Sebastian Larsson (AIK) slår en corner fra venstre side på Friends Arena.
    53'
    Fredrik Klitte signaliserer et frispark til AIK.
    55'
    Nicolas Stefanelli
    Nicolas Stefanelli (AIK) kommer til en målsjanse på Friends Arena, men klarer ikke å score.
    58'
    59'
    Joel Nilsson
    Joel Nilsson (Mjällby AIF) får et gult kort av dommer Fredrik Klitte.
    59'
    Jesper Gustavsson
    Jesper Gustavsson (Mjällby AIF) avanserer forover på Friends Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    60'
    AIK, prøver et skudd, men det reddes
    60'
    Spillerbytte - Mjällby AIF
    Inn: Mamudo Moro
    Ut: Andreas Blomqvist
    Christian Jardler gjør dagens første bytte i Solna, når han tar ut Andreas Blomqvist og setter inn Mamudo Moro.
    62'
    Mål for Mjällby AIF!
    AIK 1 - 1 Mjällby AIF
    Mål: Mamudo Moro
    Målgivende: Joel Nilsson
    Mål! Mamudo Moro (Mjällby AIF) utligner til 1-1 med en velplassert heading. Joel Nilsson sto for den målgivende pasningen.
    64'
    Spillerbytte - AIK
    Inn: Nabil Bahoui
    Ut: Tom Strannegård
    Bytte for AIK. Nabil Bahoui kommer inn for Tom Strannegard på Friends Arena.
    65'
    66'
    Skudd utenfor mål, AIK
    67'
    AIK 1 - 2 Mjällby AIF
    I Solna tar Mjällby AIF ledelsen 1-2 etter et mål av Mamudo Moro.
    71'
    Inn: Viktor Gustafson
    Ut: Enoch Kofi Adu
    Enock Kofi Adu (Mjällby AIF) erstattes av Viktor Gustafson.
    72'
    72'
    73'
    Nabil Bahoui
    AIK angriper. Nabil Bahoui får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    75'
    75'
    AIK angriper i Solna, men blir avblåst for offside.
    76'
    Inn: Bojan Radulovic
    Ut: Saku Ylatupa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AIK. Inn kommer Bojan Radulovic, mens Saku Ylatupa tar plass på benken.
    76'
    Inn: Jetmir Haliti
    Ut: Sotirios Papagiannopoulos
    AIK bytter ut Sotirios Papagiannopoulos med Jetmir Haliti. Dette er det tredje byttet som Bartosz Grzelak gjør i dagens kamp.
    76'
    79'
    Fredrik Klitte tildeler AIK en corner. Sebastian Larsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.