Sherel Floranus (Almere City FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Johan Cruijff ArenA.
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    I Amsterdam har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Frispark for Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    9'
    Gult kort til Almere City FC
    Hamdi Akujobi
    Hamdi Akujobi (Almere City FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    10'
    11'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Almere City FC.
    13'
    Yoann Cathline vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    16'
    Yoann Cathline er tilbake i kampen igjen.
    18'
    Spillerbytte - Almere City FC
    Inn: Jose Pascual Alba Seva
    Ut: Yoann Cathline
    Yoann Cathline (Almere City FC) erstattes av Jose Pascual Alba Seva.
    19'
    Kenneth Taylor (Ajax Amsterdam) løfter inn en corner fra venstre på Johan Cruijff ArenA.
    21'
    23'
    Almere City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Brian Brobbey
    Sjanse i Amsterdam! Brian Brobbey (Ajax Amsterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    25'
    Almere City FC, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Frispark for Almere City FC på egen banehalvdel.
    26'
    Gult kort til Ajax
    Sivert Mannsverk
    Dommer Danny Makkelie viser Sivert Mannsverk Heggheim (Ajax Amsterdam) det gule kortet.
    26'
    Mål for Ajax!
    Ajax 1 - 0 Almere City FC
    Mål: Steven Bergwijn
    Målgivende: Brian Brobbey
    Mål! Ajax Amsterdam tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Steven Bergwijn på Johan Cruijff ArenA. Brian Brobbey sto for den målgivende pasningen.
    29'
    Frispark Ajax Amsterdam.
    33'
    Hjørnespark til Ajax
    34'
    Ajax 2 - 0 Almere City FC
    Målgivende: Chuba Akpom
    Steven Bergwijn setter ballen i mål og øker Ajax Amsterdams ledelse til 2-0 i Amsterdam. Chuba Akpom var nest sist på ballen.
    34'
    36'
    Ajax 3 - 0 Almere City FC
    Målgivende: Ahmetcan Kaplan
    Mål! Steven Bergwijn øker Ajax Amsterdams ledelse til 3-0 på Johan Cruijff ArenA. Det er en fin assist fra Ahmetcan Kaplan.
    38'
    I Amsterdam slår Sivert Mannsverk Heggheim en corner fra venstre.
    40'
    Det blir farlig! Frispark for Ajax Amsterdam er nær straffområde.
    42'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Almere City FC på egen banehalvdel.
    44'
    Thomas Robinet er på beina igjen og fortsetter kampen på Johan Cruijff ArenA.
    45'
    45'+1
    Frisparket tildelt Almere City FC er farlig nær Ajax Amsterdams målområde.
    45'+2
    Ahmetcan Kaplan
    Ahmetcan Kaplan (Ajax Amsterdam) mottar sitt første gule kort for dagen på Johan Cruijff ArenA.
    45'+3
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Amsterdam fordi Thomas Robinet får behandling for en skade på banen.
    45'+3
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: Steven Berghuis
    Ut: Sivert Mannsverk
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ajax Amsterdam. Inn kommer Steven Berghuis, mens Sivert Mannsverk Heggheim tar plass på benken.
    46'
    Ajax Amsterdam angriper i Amsterdam. Brian Brobbey fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    47'
    Frispark Almere City FC.
    49'
    Hjørnespark til Almere City FC
    51'
    Damian Van Bruggen
    Damian Van Bruggen (Almere City FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    52'
    52'
    En av Almere City FCs spillere blir avblåst for offside.
    53'
    Målet til Almere City FC sjekkes av VAR
    53'
    Målet til Almere City FC blir annullert
    54'
    Devyne Rensch
    Sjanse! Ajax Amsterdam avanserer forover, men Devyne Rensch avslutter utenfor.
    55'
    Inn: Rajiv Van La Parra
    Ut: Kornelius Normann Hansen
    Almere City FC gjør sitt tredje bytte. Kornelius Normann Hansen erstattes av Rajiv Van La Parra.
    56'
    Inn: Loic Mbe Soh
    Ut: Theo Barbet
    Almere City FC bytter ut Theo Barbet med Loic Mbe Soh.
    56'
    58'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam.
    60'
    Frispark til Almere City FC på halvdelen til Ajax Amsterdam.
    62'
    Jorrel Hato
    Jorrel Hato (Ajax Amsterdam) pådrar seg et gult kort.
    62'
    Målsjanse! Hamdi Akujobi (Almere City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    Skudd utenfor mål, Almere City FC
    70'
    Almere City FC angriper, men blir avblåst for offside.
    70'
    Inn: Benjamin Tahirovic
    Ut: Chuba Akpom
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ajax Amsterdam. Inn kommer Benjamin Tahirovic, mens Chuba Akpom tar plass på benken.