Frispark for Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    Bobby Adekanye
    Bobby Adekanye (Go Ahead Eagles) kommer seg fri på Johan Cruijff ArenA, men avslutningen går utenfor.
    13'
    Mika Godts
    Ajax Amsterdam angriper. Mika Godts får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    14'
    Go Ahead Eagles, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Ajax Amsterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Marc Nagtegaal signaliserer et frispark til Go Ahead Eagles på egen banehalvdel.
    16'
    Benjamin Tahirovic
    Ajax Amsterdam angriper i Amsterdam. Benjamin Tahirovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Sivert Mannsverk
    Ajax Amsterdam avanserer forover i Amsterdam. Sivert Mannsverk Heggheim avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    Steven Bergwijn
    Steven Bergwijn (Ajax Amsterdam) kommer til en målsjanse på Johan Cruijff ArenA, men klarer ikke å score.
    21'
    Oliver Edvardsen
    Sjanse i Amsterdam! Oliver (Go Ahead Eagles) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    22'
    Ajax, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Hjørnespark til Go Ahead Eagles
    23'
    Mika Godts
    Målsjanse på Johan Cruijff ArenA! Mika Godts fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    23'
    23'
    Skudd på mål, Ajax
    24'
    24'
    Mål for Ajax!
    Ajax 1 - 0 Go Ahead Eagles
    Mål: Anton Gaaei
    Målgivende: Mika Godts
    I Amsterdam tar Ajax Amsterdam ledelsen 1-0 etter et mål av Anton Gaaei. Mika Godts var nest sist på ballen.
    24'
    Marc Nagtegaal signaliserer et frispark til Go Ahead Eagles.
    26'
    27'
    Willum Thor Willumsson
    Willum Thor Willumsson (Go Ahead Eagles) prøver å heade ballen i mål på Johan Cruijff ArenA, men mislykkes.
    27'
    27'
    Sjanse til Ajax Amsterdam! Steven Bergwijn er nær ved å score, men keeper redder.
    27'
    27'
    I Amsterdam slår Kristian Nokkvi Hlynsson en corner fra høyre.
    28'
    Marc Nagtegaal signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    28'
    Go Ahead Eagles må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Ajax Amsterdam.
    29'
    Ahmetcan Kaplan
    I Amsterdam header Ahmetcan Kaplan (Ajax Amsterdam) mot mål, men ballen går utenfor.
    30'
    Kenneth Taylor
    Kenneth Taylor (Ajax Amsterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Amsterdam fordi Bobby Adekanye får behandling for en skade på banen.
    34'
    Go Ahead Eagles slipper å klare seg uten Bobby Adekanye som kommer tilbake på banen i Amsterdam.
    35'
    Go Ahead Eagles angriper, men blir avblåst for offside.
    36'
    Kristian Nokkvi Hlynsson
    Kristian Nokkvi Hlynsson (Ajax Amsterdam) avanserer forover på Johan Cruijff ArenA. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    38'
    38'
    38'
    38'
    Målsjanse til Ajax Amsterdam! Sivert Mannsverk Heggheim treffer mål, men keeper redder.
    41'
    41'
    Mika Godts
    Mika Godts (Ajax Amsterdam) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    45'
    Frispark for Go Ahead Eagles på egen banehalvdel.
    52'
    Bas Kuipers
    Go Ahead Eagles fosser forover og Bas Kuipers fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    53'
    53'
    Frispark i en god posisjon for Go Ahead Eagles!
    57'
    Gult kort til Ajax
    Jorrel Hato
    Jorrel Hato (Ajax Amsterdam) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    57'
    Sjanse! Go Ahead Eagles avanserer forover, men Willum Thor Willumsson avslutter utenfor.
    58'
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: Kian Fitz Jim
    Ut: Mika Godts
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ajax Amsterdam. Inn kommer Kian Fitz Jim, mens Mika Godts tar plass på benken.
    59'
    I Amsterdam har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    60'
    Oliver (Go Ahead Eagles) løfter inn en corner fra venstre på Johan Cruijff ArenA.
    65'
    Ajax Amsterdam angriper, men avslutningen til Benjamin Tahirovic går utenfor.
    67'
    Spillerbytte - Go Ahead Eagles
    Inn: Finn Stokkers
    Ut: Enric Llansana
    Rene Hake gjør dagens første bytte i Amsterdam, når han tar ut Enric Llansana og setter inn Finn Stokkers.
    68'
    Inn: Soren Tengstedt
    Ut: Evert Linthorst
    Go Ahead Eagles gjør sitt andre bytte. Evert Linthorst erstattes av Soren Tengstedt.
    68'
    Inn: Victor Edvardsen
    Ut: Bobby Adekanye
    Bobby Adekanye (Go Ahead Eagles) erstattes av Victor Edvardsen.
    68'
    Go Ahead Eagles tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    69'
    Inn: Jamal Amofa
    Ut: Gerrit Nauber
    Go Ahead Eagles bytter ut Gerrit Nauber med Jamal Amofa.
    69'
    Målsjanse! Steven Bergwijn (Ajax Amsterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    71'
    74'
    75'
    Anton Gaaei
    Anton Gaaei (Ajax Amsterdam) kommer til en målsjanse på Johan Cruijff ArenA, men klarer ikke å score.
    75'
    77'
    Inn: Julian Rijkhoff
    Ut: Steven Bergwijn
    Ajax Amsterdam bytter ut Steven Bergwijn med Julian Rijkhoff. Dette er det andre byttet som John Van't Schip gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Carlos Borges
    Ut: Kristian Nokkvi Hlynsson
    Bytte for Ajax Amsterdam. Carlos Borges kommer inn for Kristian Nokkvi Hlynsson på Johan Cruijff ArenA.
    77'
    Inn: Silvano Cliff Robbie Vos
    Ut: Sivert Mannsverk
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ajax Amsterdam. Inn kommer Silvano Cliff Robbie Vos, mens Sivert Mannsverk Heggheim tar plass på benken.
    77'
    79'
    Hjørnespark til Ajax
    82'
    Inn: Jakob Breum
    Ut: Thibo Baeten
    Rene Hake (Go Ahead Eagles) gjør sitt femte bytte for dagen. Jakob Breum erstatter Thibo Baeten.
    83'
    Frispark Ajax Amsterdam.
    84'
    Soren Tengstedt vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    85'
    Soren Tengstedt ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Amsterdam.
    86'
    Go Ahead Eagles fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    87'
    89'
    Skudd utenfor mål, Go Ahead Eagles
    89'
    Inn: Tristan Gooijer
    Ut: Anton Gaaei
    Ajax Amsterdam bytter ut Anton Gaaei med Tristan Gooijer.
    89'
    Frispark til Go Ahead Eagles på halvdelen til Ajax Amsterdam.
    90'+1
    Mål for Go Ahead Eagles!
    Ajax 1 - 1 Go Ahead Eagles
    Mål: Bas Kuipers
    Målgivende: Finn Stokkers
    Mål! Go Ahead Eagles utligner på Johan Cruijff ArenA. Målscorer: Bas Kuipers. Finn Stokkers sto for den målgivende pasningen.
    90'+2
    Dommer Marc Nagtegaal venter med å sette i gang spillet fordi Diant Ramaj ligger nede.