Daniel Seland Karlsbakk er på beina igjen og fortsetter kampen.
    Frispark for Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    Mika Godts
    Mika Godts (Ajax Amsterdam) kommer seg fri på Johan Cruijff ArenA, men avslutningen går utenfor.
    31'
    Danilo Al-Saed
    Danilo Al-Saed (SC Heerenveen) avanserer forover på Johan Cruijff ArenA. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    34'
    34'
    Skudd utenfor mål, Heerenveen
    Denzel Hall
    SC Heerenveen avanserer forover i Amsterdam. Denzel Hall avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    39'
    Mika Godts
    Ajax Amsterdam angriper, men avslutningen til Mika Godts går utenfor.
    40'
    42'
    42'
    42'
    Heerenveen blir avblåst for offside
    SC Heerenveen angriper, men Bas Nijhuis blåser for offside.
    44'
    Mål for Ajax!
    Ajax 1 - 0 Heerenveen
    Mål: Kristian Nokkvi Hlynsson
    Målgivende: Mika Godts
    I Amsterdam tar Ajax Amsterdam ledelsen 1-0 etter et mål av Kristian Nokkvi Hlynsson. Mika Godts sto for den målgivende pasningen.
    45'
    45'+2
    Skudd på mål, Ajax
    Branco Van den Boomen
    Sjanse til Ajax Amsterdam! Branco Van den Boomen er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+3
    Branco Van den Boomen (Ajax Amsterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+3
    Ajax, prøver et skudd, men det reddes
    45'+3
    45'+5
    45'+6
    Youri Baas
    Sjanse! Ajax Amsterdam avanserer forover, men Youri Baas avslutter utenfor.
    45'+6
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Ion Nicolaescu
    Ut: Daniel Seland Karlsbakk
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Heerenveen. Inn kommer Ion Nicolaescu, mens Daniel Seland Karlsbakk tar plass på benken.
    46'
    48'
    48'
    Mika Godts
    Målsjanse! Mika Godts (Ajax Amsterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    Anton Gaaei
    Ajax Amsterdam angriper. Anton Gaaei får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    53'
    53'
    55'
    Frispark for SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    56'
    58'
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: Bertrand Traore
    Ut: Chuba Akpom
    Ajax Amsterdam bytter ut Chuba Akpom med Bertrand Traore.
    58'
    Inn: Carlos Borges
    Ut: Steven Berghuis
    Ajax Amsterdam gjør sitt andre bytte. Steven Berghuis erstattes av Carlos Borges.
    58'
    Inn: Kenneth Taylor
    Ut: Branco Van den Boomen
    Francesco Farioli gjør dagens tredje bytte i Amsterdam, når han tar ut Branco Van den Boomen og setter inn Kenneth Taylor.
    58'
    Ajax blir avblåst for offside
    Ajax Amsterdam angriper i Amsterdam, men blir avblåst for offside.
    62'
    Inn: Jacob Trenskow
    Ut: Ilias Sebaoui
    Robin van Persie (SC Heerenveen) gjør sitt andre bytte for dagen. Jacob Trenskow erstatter Ilias Sebaoui.
    62'
    Ajax Amsterdam må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SC Heerenveen.
    64'
    65'
    Youri Baas ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    66'
    Youri Baas ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Amsterdam.
    66'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    68'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Denzel Hall (SC Heerenveen) vrir seg av smerte i gresset.
    69'
    Inn: Oliver Braude
    Ut: Denzel Hall
    Robin van Persie (SC Heerenveen) tar ut Denzel Hall som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Oliver Braude.
    70'
    Kristian Nokkvi Hlynsson
    Ajax Amsterdam fosser forover og Kristian Nokkvi Hlynsson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.