I Amsterdam har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Joey Kooij signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam.
    Ajax Amsterdam fosser fremover, men Joey Kooij blåser for offside på Johan Cruijff ArenA.
    Lennart Thy
    PEC Zwolle angriper i Amsterdam. Lennart Thy fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Anselmo Garcia MacNulty
    Anselmo Garcia MacNulty (PEC Zwolle) avanserer forover på Johan Cruijff ArenA. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    25'
    25'
    30'
    Ajax Amsterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Gult kort til PEC Zwolle
    Odysseus Velanas
    Odysseus Velanas (PEC Zwolle) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    30'
    Mål for Ajax!
    Ajax 1 - 0 PEC Zwolle
    Mål: Brian Brobbey
    Målgivende: Devyne Rensch
    I Amsterdam tar Ajax Amsterdam ledelsen 1-0 etter et mål av Brian Brobbey. Devyne Rensch sto for den målgivende pasningen.
    35'
    Målet til Ajax sjekkes av VAR
    36'
    Målet til Ajax blir stående
    37'
    Dave Johannes Andreas Van Den Berg
    Målsjanse! Dave Johannes Andreas Van Den Berg (PEC Zwolle) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    43'
    Ajax Amsterdam fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+1
    Frispark for PEC Zwolle på egen banehalvdel.
    45'+2
    Joey Kooij signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    45'+3
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: Kristian Nokkvi Hlynsson
    Ut: Borna Sosa
    John Van't Schip (Ajax Amsterdam) gjør sitt første bytte for dagen. Kristian Nokkvi Hlynsson erstatter Borna Sosa.
    46'
    Ajax 2 - 0 PEC Zwolle
    Målgivende: Benjamin Tahirovic
    Mål! Brian Brobbey øker Ajax Amsterdams ledelse til 2-0 på Johan Cruijff ArenA. Det er en fin assist fra Benjamin Tahirovic.
    48'
    Frispark Ajax Amsterdam.
    51'
    53'
    Gult kort til Ajax
    Steven Berghuis
    Steven Berghuis (Ajax Amsterdam) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    53'
    Frispark til Ajax Amsterdam på halvdelen til PEC Zwolle.
    54'
    Dommeren gir Anselmo Garcia MacNulty (PEC Zwolle) et gult kort.
    54'
    Ajax Amsterdam angriper i Amsterdam. Steven Berghuis avslutter på mål, men greier ikke å score.
    56'
    PEC Zwolle, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    Younes Namli
    Younes Namli (PEC Zwolle) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Frispark PEC Zwolle.
    59'
    Mål for PEC Zwolle!
    Ajax 2 - 1 PEC Zwolle
    Mål: Lennart Thy
    Målgivende: Younes Namli
    Mål! PEC Zwolle reduserer til 2-1 ved Lennart Thy. Younes Namli var nest sist på ballen.
    60'
    Jorrel Hato
    Ajax Amsterdam angriper, men avslutningen til Jorrel Hato går utenfor.
    63'
    Kenneth Taylor
    Sjanse! Ajax Amsterdam avanserer forover, men Kenneth Taylor avslutter utenfor.
    69'
    Inn: Carlos Borges
    Ut: Brian Brobbey
    Ajax Amsterdam bytter ut Brian Brobbey med Carlos Borges.
    74'
    En av Ajax Amsterdams spillere går i offside.
    75'
    PEC Zwolle angriper i Amsterdam, men blir avblåst for offside.
    75'
    En av Ajax Amsterdams spillere blir avblåst for offside.
    77'
    Ajax Amsterdam angriper, men blir avblåst for offside.
    78'
    Inn: Anton Gaaei
    Ut: Kenneth Taylor
    Ajax Amsterdam gjør sitt tredje bytte. Kenneth Taylor erstattes av Anton Gaaei.
    80'
    Spillerbytte - PEC Zwolle
    Inn: Apostolos Vellios
    Ut: Ferdy Druijf
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for PEC Zwolle. Inn kommer Apostolos Vellios, mens Ferdy Druijf tar plass på benken.
    81'
    Joey Kooij signaliserer et frispark til PEC Zwolle på egen banehalvdel.
    81'
    Hjørnespark til PEC Zwolle
    82'
    85'
    Inn: Damian van der Haar
    Ut: Anselmo Garcia MacNulty
    Anselmo Garcia MacNulty (PEC Zwolle) erstattes av Damian van der Haar.
    86'
    Inn: Divaio Bobson
    Ut: Odysseus Velanas
    Johnny Jansen gjør dagens tredje bytte i Amsterdam, når han tar ut Odysseus Velanas og setter inn Divaio Bobson.
    86'
    Sjanse i Amsterdam! Steven Berghuis (Ajax Amsterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    88'
    88'
    88'
    Ajax 2 - 2 PEC Zwolle
    Målgivende: Apostolos Vellios
    Lennart Thy (PEC Zwolle) header ballen i mål og utligner til 2-2 på Johan Cruijff ArenA. Flott spill fra Apostolos Vellios før målet.
    89'
    Målet til PEC Zwolle sjekkes av VAR
    90'
    Målet til PEC Zwolle blir stående
    90'
    90'+2
    Apostolos Vellios
    Apostolos Vellios (PEC Zwolle) mottar sitt første gule kort for dagen på Johan Cruijff ArenA.
    90'+2
    90'+3
    Ajax Amsterdam avanserer forover i Amsterdam. Steven Berghuis avslutter, men treffer ikke mål.