3-0
4-0
853
406
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til Glasgow Rangers på egen banehalvdel.
    3'
    Glasgow Rangers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark for Glasgow Rangers på egen banehalvdel.
    6'
    Tobias Stieler tildeler Ajax Amsterdam en corner. Steven Bergwijn sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    Jurrien Timber
    Jurrien Timber (Ajax Amsterdam) header utenfor.
    10'
    Steven Bergwijn
    Målsjanse! Steven Bergwijn (Ajax Amsterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    12'
    I Amsterdam slår Steven Berghuis en corner fra høyre.
    14'
    Steven Berghuis (Ajax Amsterdam) slår en corner fra høyre side på Johan Cruijff ArenA.
    17'
    Mål for Ajax!
    Ajax 1 - 0 Rangers
    Mål: Edson Alvarez
    Målgivende: Steven Berghuis
    Mål! Edson Alvarez gir Ajax Amsterdam ledelsen 1-0 etter en velplassert heading. Steven Berghuis var nest sist på ballen.
    17'
    21'
    Devyne Rensch
    Målsjanse til Ajax Amsterdam! Devyne Rensch treffer mål, men keeper redder.
    22'
    Rangers, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Steven Berghuis (Ajax Amsterdam) løfter inn en corner fra høyre på Johan Cruijff ArenA.
    22'
    Glasgow Rangers angriper, men blir avblåst for offside.
    23'
    Frispark for Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    24'
    Glasgow Rangers fosser fremover, men Tobias Stieler blåser for offside på Johan Cruijff ArenA.
    24'
    Sjanse! Ajax Amsterdam avanserer forover, men Devyne Rensch avslutter utenfor.
    28'
    29'
    Ajax 2 - 0 Rangers
    Mål: Steven Berghuis
    Målgivende: Mohammed Kudus
    Mål! Steven Berghuis øker ledelsen til 2-0. Mohammed Kudus var nest sist på ballen.
    32'
    Ajax 3 - 0 Rangers
    Mål: Mohammed Kudus
    Målgivende: Calvin Bassey
    Mohammed Kudus setter ballen i mål og øker Ajax Amsterdams ledelse til 3-0 i Amsterdam. Det er en fin assist fra Calvin Ughelumba.
    33'
    Glasgow Rangers fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    33'
    37'
    En av Ajax Amsterdams spillere blir avblåst for offside på Johan Cruijff ArenA.
    37'
    Kenneth Taylor
    Kenneth Taylor (Ajax Amsterdam) avanserer forover på Johan Cruijff ArenA. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    41'
    41'
    Dusan Tadic
    Ajax Amsterdam fosser forover og Dusan Tadic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    44'
    44'
    45'
    Spillerbytte - Rangers
    Inn: Leon Thomas King
    Ut: James Tavernier
    Giovanni van Bronckhorst gjør dagens første bytte i Amsterdam, når han tar ut James Tavernier og setter inn Leon Thomas King.
    46'
    Inn: Rabbi Matondo
    Ut: Scott Wright
    Bytte for Glasgow Rangers. Rabbi Matondo kommer inn for Scott Wright på Johan Cruijff ArenA.
    46'
    Inn: Ryan Jack
    Ut: Malik Tillman
    Glasgow Rangers gjør sitt tredje bytte. Malik Tillman erstattes av Ryan Jack.
    46'
    Frispark til Glasgow Rangers på halvdelen til Ajax Amsterdam.
    48'
    James Sands
    Glasgow Rangers angriper på Johan Cruijff ArenA, men James Sands header utenfor.
    49'
    I Amsterdam har et frispark blitt tildelt bortelag.
    55'
    56'
    Dusan Tadic (Ajax Amsterdam) slår en corner fra høyre side på Johan Cruijff ArenA.
    61'
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    62'
    Gult kort til Rangers
    Ryan Jack
    Dommer Tobias Stieler viser Ryan Jack (Glasgow Rangers) det gule kortet.
    62'
    Daley Blind (Ajax Amsterdam) løfter inn en corner fra venstre på Johan Cruijff ArenA.
    66'
    Edson Alvarez
    I Amsterdam header Edson Alvarez (Ajax Amsterdam) mot mål, men ballen går utenfor.
    66'
    Ryan Kent
    Glasgow Rangers angriper, men avslutningen til Ryan Kent går utenfor.
    67'
    Offside! Steven Berghuis (Ajax Amsterdam) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    68'
    Sjanse i Amsterdam! Steven Bergwijn (Ajax Amsterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    69'
    69'
    70'
    Målet til Rangers sjekkes av VAR
    72'
    Målet til Rangers blir annullert
    72'
    Glasgow Rangers angriper i Amsterdam, men blir avblåst for offside.
    72'
    Ajax Amsterdam fosser fremover, men Dusan Tadic går rett i offsidefella.
    77'
    Inn: Steven Davis
    Ut: Glen Kamara
    Giovanni van Bronckhorst (Glasgow Rangers) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Steven Davis erstatter Glen Kamara.
    78'
    Ajax 4 - 0 Rangers
    Mål: Steven Bergwijn
    Mål! Steven Bergwijn gir Ajax Amsterdam en komfortabel 4-0 ledelse.
    80'
    Steven Bergwijn vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    81'
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: Youri Baas
    Ut: Daley Blind
    Ajax Amsterdam bytter ut Daley Blind med Youri Baas. Dette er det første byttet som Alfred Schreuder gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Lucas Ocampos
    Ut: Steven Bergwijn
    Alfred Schreuder (Ajax Amsterdam) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Lucas Ocampos erstatter Steven Bergwijn som sannsynligvis er skadet.
    82'
    Inn: Davy Klaassen
    Ut: Steven Berghuis
    Bytte for Ajax Amsterdam. Davy Klaassen kommer inn for Steven Berghuis på Johan Cruijff ArenA.
    82'
    Lucas Ocampos
    Ajax Amsterdam angriper i Amsterdam. Lucas Ocampos avslutter på mål, men greier ikke å score.
    87'
    87'
    Ajax Amsterdams Davy Klaassen blåses av for offside på Johan Cruijff ArenA.
    88'
    Inn: Jorge Sanchez
    Ut: Edson Alvarez
    Edson Alvarez (Ajax Amsterdam) erstattes av Jorge Sanchez.
    88'
    Inn: Brian Brobbey
    Ut: Mohammed Kudus
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ajax Amsterdam. Inn kommer Brian Brobbey, mens Mohammed Kudus tar plass på benken.
    89'
    Tobias Stieler tildeler Glasgow Rangers en corner. Borna Barisic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+3
    Borna Barisic (Glasgow Rangers) slår en corner fra venstre side på Johan Cruijff ArenA.