Spillet har blitt midlertidig stoppet i Jeddah fordi Saleh Al Amari får behandling for en skade på banen.
    Frispark for AL Ittihad på egen banehalvdel.
    4'
    Al-Ittihad får tildelt et hjørnespark
    Saleh Al Amari
    Yael Falcon Perez tildeler AL Ittihad en corner. Saleh Al Amari sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Al-Akhdood får tildelt et frispark
    Yael Falcon Perez signaliserer et frispark til Al Akhdoud på egen banehalvdel.
    5'
    Al-Akhdood får tildelt et hjørnespark
    Florin Tanase
    I Jeddah slår Florin Tanase en corner fra venstre.
    10'
    Skudd utenfor mål, Al-Akhdood
    Saeed Awadh Alyami
    Saeed Awadh Alyami (Al Akhdoud) header mot mål, men ballen går utenfor.
    10'
    Saviour Amunde Godwin
    Saviour Amunde Godwin (Al Akhdoud) fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    AL Ittihad tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Saleh Al Amari (AL Ittihad) løfter inn en corner fra venstre på King Abdullah Sports City.
    18'
    Florin Tanase (Al Akhdoud) slår en corner fra venstre side på King Abdullah Sports City.
    20'
    20'
    Skudd på mål, Al-Akhdood
    Leandre Gael Tawamba Kana
    Al Akhdoud fosser forover og Leandre Gael Tawamba Kana fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    23'
    Al-Akhdood, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Frispark i en god posisjon for Al Akhdoud!
    25'
    Gult kort til Al-Ittihad
    Luiz Felipe
    Luiz Felipe (AL Ittihad) får et gult kort av dommer Yael Falcon Perez.
    28'
    Frispark til Al Akhdoud på halvdelen til AL Ittihad.
    29'
    36'
    Yael Falcon Perez signaliserer et frispark til AL Ittihad på egen banehalvdel.
    38'
    Florin Tanase (Al Akhdoud) løfter inn en corner fra venstre på King Abdullah Sports City.
    40'
    45'
    Mål for Al-Ittihad!
    Al-Ittihad 1 - 0 Al-Akhdood
    Mål: Saad Al-Mousa
    Målgivende: Saleh Al Amari
    Saad Al-Mousa dundrer ballen i mål og AL Ittihad tar ledelsen 1-0 på King Abdullah Sports City. Saleh Al Amari var nest sist på ballen.
    45'
    Skudd utenfor mål, Al-Ittihad
    Faisal Al-Ghamdi
    Faisal Al-Ghamdi (AL Ittihad) kommer til en målsjanse på King Abdullah Sports City, men klarer ikke å score.
    49'
    50'
    55'
    Al Akhdoud avanserer forover i Jeddah. Saviour Amunde Godwin avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    Spillerbytte - Al-Ittihad
    Inn: Jota
    Ut: Farhah Ali Alshamrani
    Bytte for AL Ittihad. Jota kommer inn for Farhah Ali Alshamrani på King Abdullah Sports City.
    57'
    Yael Falcon Perez signaliserer et frispark til Al Akhdoud.
    60'
    N'Golo Kante
    Dommeren gir N'Golo Kante (AL Ittihad) et gult kort.
    60'
    62'
    63'
    Mål for Al-Akhdood!
    Al-Ittihad 1 - 1 Al-Akhdood
    Mål: Alex Collado
    Målgivende: Leandre Gael Tawamba Kana
    Alex Collado scorer og utligningen er et faktum på King Abdullah Sports City. 1-1. Det er en fin assist fra Leandre Gael Tawamba Kana.
    63'
    Inn: Romario Ricardo da Silva
    Ut: Saleh Al Amari
    AL Ittihad bytter ut Saleh Al Amari med Romario Ricardo da Silva. Dette er det andre byttet som Marcelo Gallardo gjør i dagens kamp.
    64'
    Det blir farlig! Frispark for Al Akhdoud er nær straffområde.
    65'
    Frispark AL Ittihad.
    66'
    Al-Ittihad blir avblåst for offside
    Marwan Alsahafi
    AL Ittihad angriper i Jeddah, men blir avblåst for offside.
    67'
    Hamad Al-Mansour
    Hamad Al-Mansour (Al Akhdoud) løfter inn en corner fra høyre på King Abdullah Sports City.
    69'
    Al Akhdoud må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AL Ittihad.
    70'
    Gult kort til Al-Akhdood
    Juan Pedroza
    Juan Pedroza (Al Akhdoud) pådrar seg et gult kort.
    70'
    Jota
    I Jeddah slår Jota en corner fra venstre.
    72'
    Al Akhdoud angriper, men avslutningen til Leandre Gael Tawamba Kana går utenfor.
    75'
    Inn: Talal Abubakr Haji
    Ut: Sultan Al Farhan
    Marcelo Gallardo gjør dagens tredje bytte i Jeddah, når han tar ut Sultan Al Farhan og setter inn Talal Abubakr Haji.
    76'
    Al Akhdoud angriper. Saviour Amunde Godwin får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    77'
    77'
    Yael Falcon Perez signaliserer et frispark til AL Ittihad like utenfor Al Akhdoud-området.
    78'
    Frispark for Al Akhdoud på egen banehalvdel.
    80'
    Al-Ittihad 2 - 1 Al-Akhdood
    Mål: Talal Abubakr Haji
    I Jeddah tar AL Ittihad ledelsen 2-1 etter et mål av Talal Abubakr Haji.
    83'
    85'
    Hamad Al-Mansour (Al Akhdoud) slår en corner fra høyre side på King Abdullah Sports City.
    86'
    Andrei Burca
    Andrei Burca (Al Akhdoud) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    87'
    87'
    Yael Falcon Perez tildeler Al Akhdoud en corner. Florin Tanase sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    87'
    En av AL Ittihads spillere blir avblåst for offside på King Abdullah Sports City.
    87'
    Dommer Yael Falcon Perez venter med å sette i gang spillet fordi Madallah Al Olayan ligger nede.
    89'
    Spillerbytte - Al-Akhdood
    Inn: Yaseen Al Zubaidi
    Ut: Alex Collado
    Martin Sevela (Al Akhdoud) gjør sitt første bytte for dagen. Yaseen Al Zubaidi erstatter Alex Collado.
    89'
    Inn: Abdulaziz Hetela
    Ut: Florin Tanase
    Martin Sevela (Al Akhdoud) gjør sitt andre bytte for dagen. Abdulaziz Hetela erstatter Florin Tanase.
    90'
    Madallah Al Olayan er på beina igjen og fortsetter kampen på King Abdullah Sports City.
    90'+1
    Inn: Saleh Al-Harthi
    Ut: Hamad Al-Mansour
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Al Akhdoud. Inn kommer Saleh Al-Harthi, mens Hamad Al-Mansour tar plass på benken.
    90'+1
    90'+1
    Skudd på mål, Al-Ittihad
    Målsjanse til AL Ittihad! Marwan Alsahafi treffer mål, men keeper redder.
    90'+6
    Al-Ittihad, prøver et skudd, men det reddes
    90'+6
    Jota
    Jota (AL Ittihad) løfter inn en corner fra venstre på King Abdullah Sports City.