Albacete Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    I Albacete slår Hector Hevel en corner fra høyre.
    5'
    Luis Mario Milla Alvendiz tildeler FC Andorra en corner. Sergio Molina sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    Luis Mario Milla Alvendiz signaliserer et frispark til Albacete Balompie på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark for Albacete Balompie på egen banehalvdel.
    8'
    Manuel Fuster (Albacete Balompie) slår en corner fra høyre side på Carlos Belmonte.
    11'
    Ruben Martinez Granja
    Albacete Balompie angriper, men avslutningen til Ruben Martinez går utenfor.
    14'
    15'
    Frispark til FC Andorra på halvdelen til Albacete Balompie.
    17'
    Frispark Albacete Balompie.
    19'
    Maikel Nieves
    Albacete Balompie avanserer forover på Carlos Belmonte og Maikel Mesa kommer til avslutning. Headingen blir klarert av FC Andorra.
    20'
    FC Andorra, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Manuel Fuster (Albacete Balompie) løfter inn en corner fra høyre på Carlos Belmonte.
    22'
    Frispark for FC Andorra på egen banehalvdel.
    22'
    23'
    Luis Mario Milla Alvendiz signaliserer et frispark til FC Andorra på egen banehalvdel.
    26'
    Manuel Fuster Lazaro
    Målsjanse på Carlos Belmonte! Manuel Fuster fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    27'
    27'
    27'
    Rødt kort til FC Andorra
    Carlos Martinez Rodriguez
    Rødt kort! Carlos Martinez (FC Andorra) blir utvist.
    27'
    30'
    I Albacete har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    Luis Mario Milla Alvendiz tildeler Albacete Balompie en corner. Manuel Fuster sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    Sjanse til Albacete Balompie! Manuel Fuster er nær ved å score, men keeper redder.
    40'
    40'
    41'
    Luis Mario Milla Alvendiz signaliserer et frispark til Albacete Balompie.
    42'
    42'
    Maikel Mesa ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    43'
    44'
    Maikel Mesa ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Albacete.
    44'
    45'
    Spillerbytte - FC Andorra
    Inn: Sinan Bakis
    Ut: Christos Albanis
    Bytte for FC Andorra. Sinan Bakis kommer inn for Christos Albanis på Carlos Belmonte.
    46'
    FC Andorra tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    48'
    Frispark til Albacete Balompie på halvdelen til FC Andorra.
    48'
    Gult kort til FC Andorra
    Marc Aguado
    Dommeren gir Marc Aguado (FC Andorra) et gult kort.
    48'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Albacete Balompie får straffe av Luis Mario Milla Alvendiz på Carlos Belmonte.
    52'
    Albacete Balompie scorer på straffe!
    Albacete Balompie 1 - 0 FC Andorra
    Mål: Maikel Nieves
    Mål! Albacete Balompie tar ledelsen 1-0 takket være et straffespark av Maikel Mesa.
    54'
    Sergio Molina (FC Andorra) løfter inn en corner fra venstre på Carlos Belmonte.
    55'
    57'
    Inn: Adria Altimira Reynaldos
    Ut: Pau Casadesus Castro
    Pau Casadesus Castro (FC Andorra) erstattes av Adria Altimira.
    60'
    Inn: Alex Pastor
    Ut: German Valera
    FC Andorra bytter ut German Valera med Alex Pastor. Dette er det tredje byttet som Eder Sarabia Armesto gjør i dagens kamp.
    60'
    61'
    62'
    63'
    64'
    Adria Altimira Reynaldos
    Adria Altimira (FC Andorra) pådrar seg et gult kort.
    64'
    65'
    66'
    Frispark FC Andorra.
    68'
    En av FC Andorras spillere blir avblåst for offside på Carlos Belmonte.
    68'
    Luis Mario Milla Alvendiz signaliserer et frispark til FC Andorra.
    70'
    Det blir farlig! Frispark for FC Andorra er nær straffområde.
    71'
    72'
    Spillerbytte - Albacete Balompie
    Inn: Sergio Maestre Garcia
    Ut: Ruben Martinez Granja
    Ruben Albes gjør dagens første bytte i Albacete, når han tar ut Ruben Martinez og setter inn Sergio Maestre.
    73'
    74'
    74'
    75'
    76'
    Sinan Bakis
    Dommer Luis Mario Milla Alvendiz gir Sinan Bakis (FC Andorra) et gult kort.
    76'
    77'
    Marc Aguado
    Sjanse i Albacete! Marc Aguado (FC Andorra) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    77'
    Albacete Balompie, prøver et skudd, men det reddes
    77'
    Albacete Balompie angriper i Albacete, men blir avblåst for offside.
    78'
    80'
    Offside! Manuel Fuster (Albacete Balompie) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    82'
    Inn: Javier Martinez Calvo
    Ut: Maikel Nieves
    Ruben Albes (Albacete Balompie) gjør sitt andre bytte for dagen. Javier Martinez Calvo erstatter Maikel Mesa.
    83'
    Inn: Daniel Gonzalez Flores
    Ut: Jonathan Dubasin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Albacete Balompie. Inn kommer Daniel Gonzalez Flores, mens Jonathan Dubasin tar plass på benken.
    83'
    Inn: Mustapha Bundu
    Ut: Sergio Molina Beloqui
    Eder Sarabia Armesto gjør dagens fjerde bytte i Albacete, når han tar ut Sergio Molina og setter inn Mustapha Bundu.
    84'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Bernabe Barragan (Albacete Balompie) vrir seg av smerte i gresset.
    85'
    Bernabe Barragan kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Carlos Belmonte.
    86'
    Inn: Diego Pampin
    Ut: Marti Vila Garcia
    FC Andorra bytter ut Marti Vila med Diego Pampin.
    87'
    90'
    I Albacete slår Hector Hevel en corner fra venstre.
    90'+2
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for FC Andorra...
    90'+2
    Gult kort til Albacete Balompie
    Alvaro Rodriguez
    Alvaro Rodriguez (Albacete Balompie) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+2
    FC Andorra scorer på straffe!
    Albacete Balompie 1 - 1 FC Andorra
    Mål: Sinan Bakis
    Sinan Bakis setter et straffespark i mål og bortelaget utligner dermed til 1-1.
    90'+3
    Sinan Bakis
    Målsjanse! Sinan Bakis (FC Andorra) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+5
    Luis Mario Milla Alvendiz tildeler Albacete Balompie en corner. Manuel Fuster sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.