Dommeren gir Jonathan Silva (Albacete) et gult kort.
    I Albacete har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Målsjanse! Jonathan Silva (Albacete) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Andorra tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    17'
    Sergi Samper
    Sergi Samper (Andorra) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    17'
    Frispark til Albacete på halvdelen til Andorra.
    17'
    Alvaro Moreno Aragon signaliserer et frispark til Andorra på egen banehalvdel.
    18'
    Albacete fosser fremover, men Alvaro Moreno Aragon blåser for offside på Carlos Belmonte.
    18'
    Frispark for Albacete på egen banehalvdel.
    19'
    Juanma Garcia
    Albacete angriper på Carlos Belmonte, men Juanma Garcia header utenfor.
    19'
    Albacete tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Lander Olaetxea
    Lander Olaetxea (Albacete) pådrar seg et gult kort.
    20'
    21'
    23'
    Alvaro Moreno Aragon tildeler Albacete en corner. Manuel Fuster Lazaro sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    Alberto Quiles Piosa
    Alberto Quiles Piosa (Albacete) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    Alvaro Martin De Frias (Andorra) slår en corner fra høyre side på Carlos Belmonte.
    29'
    Manuel Nieto
    Andorra angriper på Carlos Belmonte, men Manuel Nieto header utenfor.
    29'
    Dani Escriche
    Målsjanse til Albacete! Dani Escriche treffer mål, men keeper redder.
    29'
    FC Andorra, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Manuel Fuster Lazaro (Albacete) løfter inn en corner fra høyre på Carlos Belmonte.
    30'
    Skudd utenfor mål, Albacete Balompie
    30'
    Mål for Albacete Balompie!
    Albacete Balompie 1 - 0 FC Andorra
    Mål: Manuel Fuster Lazaro
    Målgivende: Riki
    Manuel Fuster Lazaro setter ballen i nettet og Albacete leder nå 1-0. Det er en fin assist fra Riki.
    32'
    Alvaro Martin De Frias
    Alvaro Martin De Frias (Andorra) avanserer forover på Carlos Belmonte. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    36'
    Albacete Balompie, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Albacete angriper i Albacete, men blir avblåst for offside.
    41'
    Andorra angriper, men avslutningen til Alvaro Martin De Frias går utenfor.
    43'
    Albacete Balompie 2 - 0 FC Andorra
    Mål: Jonathan Silva
    Målgivende: Alberto Quiles Piosa
    Mål! Jonathan Silva øker ledelsen til 2-0. Alberto Quiles Piosa sto for den målgivende pasningen.
    45'
    45'+1
    Riki
    Sjanse til Albacete! Riki er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+2
    45'+2
    I Albacete slår Manuel Fuster Lazaro en corner fra venstre.
    45'+2
    45'+3
    Spillerbytte - FC Andorra
    Inn: Marti Vila Garcia
    Ut: Jose Martinez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Andorra. Inn kommer Marti Vila Garcia, mens Jose Martinez tar plass på benken.
    46'
    I Albacete slår Alvaro Martin De Frias en corner fra høyre.
    49'
    Alvaro Moreno Aragon tildeler Andorra en corner. Alvaro Martin De Frias sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    49'
    Mål for FC Andorra!
    Albacete Balompie 2 - 1 FC Andorra
    Mål: Alex Petxa
    Målgivende: Manuel Nieto
    Alex Petxa setter inn en redusering på Carlos Belmonte. Stillingen er nå 2-1. Flott spill fra Manuel Nieto før målet.
    51'
    54'
    Kan Andorra utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    56'
    57'
    57'
    59'
    60'
    I Albacete har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    62'
    Spillerbytte - Albacete Balompie
    Inn: Higinio Marin
    Ut: Dani Escriche
    Ruben Albes (Albacete) gjør sitt første bytte for dagen. Higinio Marin erstatter Dani Escriche.
    62'
    Inn: Aurelien Scheidler
    Ut: Manuel Nieto
    Andorra bytter ut Manuel Nieto med Aurelien Scheidler. Dette er det andre byttet som Eder Sarabia Armesto gjør i dagens kamp.
    62'
    63'
    64'
    Inn: Djetei Mohamed
    Ut: Alberto Quiles Piosa
    Albacete bytter ut Alberto Quiles Piosa med Djetei Mohamed.
    72'
    Inn: Alejandro Orellana Gomez
    Ut: Sergi Samper
    Eder Sarabia Armesto gjør dagens tredje bytte i Albacete, når han tar ut Sergi Samper og setter inn Alejandro Orellana Gomez.
    72'
    Inn: Ivan Gil Calero
    Ut: Alex Petxa
    Andorra gjør sitt fjerde bytte. Alex Petxa erstattes av Ivan Gil Calero.
    72'
    Frispark Albacete.
    73'
    Toni Datkovic
    Albacete fosser forover og Toni Datkovic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    73'
    73'
    74'
    76'
    Andorra avanserer forover i Albacete. Alvaro Martin De Frias avslutter, men treffer ikke mål.
    76'
    Inn: Pablo Moreno
    Ut: Julen Lobete
    Bytte for Andorra. Pablo Moreno kommer inn for Julen Lobete på Carlos Belmonte.
    79'
    80'
    Skudd utenfor mål, FC Andorra
    81'
    Inn: Alvaro Rodriguez
    Ut: Carlos Isaac
    Ruben Albes gjør dagens tredje bytte i Albacete, når han tar ut Carlos Isaac og setter inn Alvaro Rodriguez.
    81'
    Inn: Julio Alonso
    Ut: Jonathan Silva
    Jonathan Silva (Albacete) erstattes av Julio Alonso.
    81'
    82'
    Andorra må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Albacete.
    82'
    84'
    Higinio Marin
    Higinio Marin (Albacete) header ballen mot mål, men Andorra klarerer.
    85'
    85'
    Marti Vila Garcia
    Andorra angriper. Marti Vila Garcia får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    87'
    87'
    90'
    Albacete Balompie 3 - 1 FC Andorra
    Mål: Higinio Marin
    Målgivende: Lander Olaetxea
    Higinio Marin setter ballen i mål og øker Albacetes ledelse til 3-1 i Albacete. Lander Olaetxea var nest sist på ballen.