Albacete Balompie får tildelt et frispark
    1'
    Rafael Sanchez Lopez signaliserer et frispark til Albacete Balompie.
    5'
    Real Oviedo får tildelt et frispark
    Rafael Sanchez Lopez signaliserer et frispark til Real Oviedo på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark til Real Oviedo på halvdelen til Albacete Balompie.
    10'
    Gult kort til Albacete Balompie
    Nicolas Gorosito
    Nicolas Gorosito (Albacete Balompie) mottar sitt første gule kort for dagen på Carlos Belmonte.
    10'
    Mål for Real Oviedo!
    Albacete Balompie 0 - 1 Real Oviedo
    Mål: Alejandro Arribas
    Alejandro Arribas dundrer ballen i mål og Real Oviedo tar ledelsen 0-1 på Carlos Belmonte.
    11'
    Målet til Real Oviedo sjekkes av VAR
    12'
    Målet til Real Oviedo blir stående
    13'
    Real Oviedo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Manuel Fuster Lazaro
    Dommer Rafael Sanchez Lopez viser Manuel Fuster (Albacete Balompie) det gule kortet.
    13'
    Frispark for Real Oviedo på egen banehalvdel.
    16'
    Real Oviedo får tildelt et hjørnespark
    Sergio Tejera
    I Albacete slår Sergio Tejera en corner fra venstre.
    17'
    Albacete Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark for Albacete Balompie på egen banehalvdel.
    18'
    19'
    Ivan Kecojevic
    Ivan Kecojevic (Albacete Balompie) får et gult kort av dommer Rafael Sanchez Lopez.
    19'
    20'
    Rafael Sanchez Lopez signaliserer et frispark til Albacete Balompie like utenfor Real Oviedo-området.
    21'
    Rødt kort til Real Oviedo
    Alejandro Arribas
    Utvisning! Real Oviedo må klare seg uten Alejandro Arribas resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    21'
    Kan Albacete Balompie utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    21'
    Skudd utenfor mål, Albacete Balompie
    Alvaro Jimenez
    Albacete Balompie angriper, men avslutningen til Alvaro Jimenez går utenfor.
    24'
    24'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Joan Femenias (Real Oviedo) vrir seg av smerte i gresset.
    25'
    Spillerbytte - Real Oviedo
    Inn: Bolano
    Ut: Viti
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Oviedo. Inn kommer Bolano, mens Viti Rozada tar plass på benken.
    26'
    Real Oviedo slipper å klare seg uten Joan Femenias som kommer tilbake på banen igjen.
    26'
    Skudd utenfor mål, Real Oviedo
    Samuel Obeng
    Samuel Obeng (Real Oviedo) kommer til en målsjanse på Carlos Belmonte, men klarer ikke å score.
    27'
    I Albacete har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    Sjanse! Albacete Balompie avanserer forover, men Alvaro Jimenez avslutter utenfor.
    30'
    Sergio Tejera (Real Oviedo) slår en corner fra venstre side på Carlos Belmonte.
    31'
    Real Oviedo blir avblåst for offside
    Lucas Ahijado
    Real Oviedo angriper i Albacete, men blir avblåst for offside.
    34'
    35'
    36'
    Rafael Sanchez Lopez signaliserer et frispark til Real Oviedo.
    39'
    Bolano
    Real Oviedo fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    40'
    Tomeu Nadal ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    40'
    Tomeu Nadal er tilbake i kampen igjen.
    41'
    Albacete Balompie avanserer forover i Albacete. Manuel Fuster avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    Frispark Real Oviedo.
    43'
    Albacete Balompie får tildelt et hjørnespark
    Rafael Sanchez Lopez tildeler Albacete Balompie en corner. Alvaro Jimenez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+1
    45'+2
    Skudd på mål, Albacete Balompie
    Alfredo Ortuno
    Albacete Balompie fosser forover og Alfredo Ortuno fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    46'
    Albacete Balompie, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    Alvaro Jimenez (Albacete Balompie) løfter inn en corner fra venstre på Carlos Belmonte.
    46'
    Frispark til Albacete Balompie på halvdelen til Real Oviedo.
    47'
    I Albacete slår Alvaro Jimenez en corner fra venstre.
    49'
    49'
    52'
    53'
    Gult kort til Real Oviedo
    Juanjo Nieto
    Juanjo Nieto (Real Oviedo) pådrar seg et gult kort.
    53'
    Skudd på mål, Real Oviedo
    Borja Sanchez
    Målsjanse på Carlos Belmonte! Borja Sanchez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    54'
    Real Oviedo, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    Rafael Sanchez Lopez signaliserer et frispark til Albacete Balompie på egen banehalvdel.
    54'
    54'
    Edgar Gonzalez
    Dommer Rafael Sanchez Lopez gir Edgar Gonzalez (Real Oviedo) et gult kort.
    54'
    Mål for Albacete Balompie!
    Albacete Balompie 1 - 1 Real Oviedo
    Mål: Diamanka
    Målgivende: Alfredo Ortuno
    Diamanka utligner til 1-1 på Carlos Belmonte. Flott spill fra Alfredo Ortuno før målet.
    56'
    Real Oviedo angriper i Albacete. Samuel Obeng avslutter på mål, men greier ikke å score.
    58'
    58'
    Offside! Samuel Obeng blir vinket av og Real Oviedo må dermed bygge opp et nytt angrep.
    58'
    59'
    62'
    Spillerbytte - Albacete Balompie
    Inn: Chema Nunez
    Ut: Javier Navarro Rodriguez
    Albacete Balompie gjør sitt første bytte. Javier Navarro erstattes av Chema Nunez.
    63'
    Andre gule kort til Real Oviedo
    Utvisning! Dommer Rafael Sanchez Lopez sender Juanjo Nieto (Real Oviedo) av banen etter to gule kort.
    64'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Albacete Balompie får straffe!
    65'
    VAR sjekker om det er straffe til Albacete Balompie
    65'
    Dommeren dømmer straffe til Albacete Balompie
    66'
    Rafael Sanchez Lopez blåser for straffespark til Albacete Balompie. Alfredo Ortuno bommer!
    66'
    66'
    Albacete Balompie angriper på Carlos Belmonte, men Alfredo Ortuno header utenfor.
    67'
    Inn: Carlos Hernandez
    Ut: Borja Sanchez
    Borja Sanchez (Real Oviedo) erstattes av Carlos Hernandez.
    70'
    Inn: Matias Nahuel
    Ut: Samuel Obeng
    Cuco Ziganda (Real Oviedo) gjør sitt andre bytte for dagen. Matias Nahuel erstatter Samuel Obeng.
    70'
    Inn: Roman Zozulya
    Ut: Jean Jules Sepp Mvondo
    Albacete Balompie bytter ut Jean Mvondo med Roman Zozulya.
    71'
    72'
    72'
    74'
    Alvaro Jimenez (Albacete Balompie) får et gult kort av dommer Rafael Sanchez Lopez.
    74'
    Bolano ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    75'
    Bolano er på beina igjen og fortsetter kampen på Carlos Belmonte.
    76'
    77'
    78'
    Albacete Balompie blir avblåst for offside
    Albacete Balompie angriper, men Rafael Sanchez Lopez blåser for offside.
    79'
    80'
    81'
    83'
    84'
    Frispark i en god posisjon for Albacete Balompie!
    85'
    Bolano
    Dommer Rafael Sanchez Lopez viser Bolano (Real Oviedo) det gule kortet.
    85'
    86'
    86'
    Inn: Karim Azamoum
    Ut: Diamanka
    Bytte for Albacete Balompie. Karim Azamoum kommer inn for Diamanka på Carlos Belmonte.
    87'
    88'
    Karim Azamoum
    Karim Azamoum (Albacete Balompie) mottar sitt første gule kort for dagen på Carlos Belmonte.
    88'
    Frisparket tildelt Real Oviedo er farlig nær Albacete Balompies målområde.
    89'
    En av Real Oviedos spillere blir avblåst for offside på Carlos Belmonte.
    89'
    Alvaro Jimenez (Albacete Balompie) løfter inn en corner fra høyre på Carlos Belmonte.
    90'
    Roman Zozulya
    Roman Zozulya (Albacete Balompie) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.