Skudd utenfor mål, Albacete Balompie
    4'
    Lander Olaetxea
    Albacete avanserer forover i Albacete. Lander Olaetxea avslutter, men treffer ikke mål.
    13'
    Alvaro Moreno Aragon signaliserer et frispark til Albacete på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark for Villarreal B på egen banehalvdel.
    16'
    Gult kort til Albacete Balompie
    Alvaro Rodriguez
    Alvaro Rodriguez (Albacete) får et gult kort av dommer Alvaro Moreno Aragon.
    16'
    Dani Escriche
    Dani Escriche (Albacete) header mot mål, men ballen går utenfor.
    17'
    Alvaro Moreno Aragon tildeler Albacete en corner. Manuel Fuster Lazaro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    Stefan Lekovic (Villarreal B) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Carlos Belmonte.
    18'
    Villarreal B slipper å klare seg uten Stefan Lekovic som kommer tilbake på banen i Albacete.
    19'
    Stefan Lekovic
    Stefan Lekovic (Villarreal B) kommer til en målsjanse på Carlos Belmonte, men klarer ikke å score.
    20'
    Villarreal B tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    En av Albacetes spillere blir avblåst for offside.
    26'
    Albacete angriper i Albacete. Dani Escriche fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Spillet på Carlos Belmonte er stoppet midlertidig fordi Lanchi ligger nede.
    29'
    Lanchi ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Albacete.
    31'
    Dani Escriche (Albacete) kommer til avslutning på Carlos Belmonte, men headingen blir reddet.
    31'
    Villarreal CF B, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Antonio Cristian
    Målsjanse! Antonio Cristian (Albacete) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    Frispark Villarreal B.
    35'
    Manuel Fuster Lazaro
    Målsjanse til Albacete! Manuel Fuster Lazaro treffer mål, men keeper redder.
    36'
    36'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Albacete fordi Daniel Esmoris Tasende får behandling for en skade på banen.
    38'
    Daniel Esmoris Tasende er på beina igjen og fortsetter kampen på Carlos Belmonte.
    39'
    I Albacete har et frispark blitt tildelt bortelag.
    40'
    Alvaro Moreno Aragon signaliserer et frispark til Villarreal B på egen banehalvdel.
    43'
    Agustin Medina vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    44'
    Agustin Medina kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Carlos Belmonte.
    45'
    Frispark til Villarreal B på halvdelen til Albacete.
    45'
    Manuel Fuster Lazaro (Albacete) slår en corner fra høyre side på Carlos Belmonte.
    45'+5
    Djetei Mohamed
    Djetei Mohamed (Albacete) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+5
    Alvaro Moreno Aragon signaliserer et frispark til Villarreal B.
    47'
    Agustin Medina
    Albacete angriper. Agustin Medina får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    48'
    48'
    Manuel Fuster Lazaro (Albacete) løfter inn en corner fra venstre på Carlos Belmonte.
    48'
    Frispark for Albacete på egen banehalvdel.
    49'
    Mål for Albacete Balompie!
    Albacete Balompie 1 - 0 Villarreal CF B
    Mål: Agustin Medina
    Målgivende: Dani Escriche
    I Albacete tar Albacete ledelsen 1-0 etter et mål av Agustin Medina. Flott spill fra Dani Escriche før målet.
    52'
    Skudd utenfor mål, Villarreal CF B
    54'
    Dani Escriche ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    55'
    Albacete tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    Dani Escriche kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Carlos Belmonte.
    56'
    56'
    58'
    Dommer Alvaro Moreno Aragon ser at linjemannen løfter flagget, og Albacetes Alberto Quiles Piosa blåses av for offside.
    61'
    64'
    Frispark Albacete.
    64'
    Dommeren gir Manuel Fuster Lazaro (Albacete) et gult kort.
    67'
    Gult kort til Villarreal CF B
    Javier Ontiveros
    Javier Ontiveros (Villarreal B) mottar sitt første gule kort for dagen på Carlos Belmonte.
    67'
    Spillerbytte - Villarreal CF B
    Inn: Jose Requena
    Ut: Diego Collado
    Diego Collado (Villarreal B) erstattes av Jose Requena.
    68'
    Inn: Victor Moreno Alcala
    Ut: Carlos Adriano
    Villarreal B bytter ut Carlos Adriano med Victor Moreno Alcala.
    68'
    Inn: Alex Fores
    Ut: Stefan Lekovic
    Villarreal B gjør sitt første bytte. Stefan Lekovic erstattes av Alex Fores.
    68'
    Spillerbytte - Albacete Balompie
    Inn: Higinio Marin
    Ut: Alberto Quiles Piosa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Albacete. Inn kommer Higinio Marin, mens Alberto Quiles Piosa tar plass på benken.
    69'
    69'
    Albacete Balompie 2 - 0 Villarreal CF B
    Mål: Manuel Fuster Lazaro
    Målgivende: Higinio Marin
    Mål! Manuel Fuster Lazaro øker ledelsen til 2-0. Det er en fin assist fra Higinio Marin.
    71'
    Frispark til Albacete på halvdelen til Villarreal B.
    74'
    Albacete angriper i Albacete. Alvaro Rodriguez fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    I Albacete har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    76'
    Lanchi
    Lanchi (Villarreal B) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    76'
    I Albacete slår Manuel Fuster Lazaro en corner fra høyre.
    79'
    Lander Olaetxea (Albacete Balompie) kommer till avslut men nickar utanför.
    79'
    Inn: Juanma Garcia
    Ut: Manuel Fuster Lazaro
    Albacete gjør sitt andre bytte. Manuel Fuster Lazaro erstattes av Juanma Garcia.
    80'
    Inn: Tiago Geralnik
    Ut: Javier Ontiveros
    Miguel Alvarez (Villarreal B) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Tiago Geralnik erstatter Javier Ontiveros.
    80'
    Inn: Andres Ferrari
    Ut: Jorge Pascual Medina
    Bytte for Villarreal B. Andres Ferrari kommer inn for Jorge Pascual Medina på Carlos Belmonte.
    80'
    Victor Moreno Alcala
    Sjanse til Villarreal B! Victor Moreno Alcala er nær ved å score, men keeper redder.
    82'
    Albacete Balompie, prøver et skudd, men det reddes
    82'
    Alvaro Moreno Aragon signaliserer et frispark til Albacete.
    84'
    85'
    Alex Fores
    Alex Fores (Villarreal B) header mot mål, men ballen går utenfor.
    86'
    Sjanse i Albacete! Dani Escriche (Albacete) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.