I Almere har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    I Almere tar AZ Alkmaar ledelsen 0-1 etter et mål av Ibrahim Sadiq.
    4'
    Skudd på mål, Almere City FC
    Thomas Robinet
    Almere City FC angriper i Almere. Thomas Robinet avslutter på mål, men greier ikke å score.
    7'
    Almere City FC, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    AZ Alkmaar får tildelt et frispark
    Det blir farlig! Frispark for AZ Alkmaar er nær straffområde.
    8'
    AZ Alkmaar får tildelt et hjørnespark
    11'
    Sherel Floranus (Almere City FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Yanmar Stadion.
    12'
    Sherel Floranus er på beina igjen og fortsetter kampen på Yanmar Stadion.
    13'
    Martin Van den Kerkhof signaliserer et frispark til AZ Alkmaar på egen banehalvdel.
    15'
    Rødt kort til AZ Alkmaar
    Maxim Dekker
    Rødt kort! Maxim Dekker (AZ Alkmaar) blir utvist.
    18'
    Frispark AZ Alkmaar.
    18'
    Martin Van den Kerkhof signaliserer et frispark til Almere City FC.
    18'
    Skade: Almere City FC
    19'
    Tilbake fra skade: Almere City FC
    20'
    Almere City FC får tildelt et hjørnespark
    22'
    Skudd utenfor mål, Almere City FC
    Jochem Ritmeester Van De Kamp
    Almere City FC angriper i Almere. Jochem Ritmeester Van De Kamp fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    25'
    25'
    Jochem Ritmeester Van De Kamp (Almere City FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    25'
    AZ Alkmaar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    30'
    31'
    Rødt kort til Almere City FC
    Baptiste Guillaume
    Utvisning! Almere City FC må klare seg uten Baptiste Guillaume resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    34'
    Frispark til AZ Alkmaar på halvdelen til Almere City FC.
    36'
    Peer Koopmeiners
    Peer Koopmeiners (AZ Alkmaar) slår en corner fra venstre side på Yanmar Stadion.
    40'
    Martin Van den Kerkhof tildeler AZ Alkmaar en corner. Peer Koopmeiners sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    41'
    Frispark for Almere City FC på egen banehalvdel.
    41'
    43'
    44'
    Martin Van den Kerkhof signaliserer et frispark til Almere City FC like utenfor AZ Alkmaar-området.
    44'
    Vasilios Zagaritis
    Sjanse! Almere City FC avanserer forover, men Vasilios Zagaritis avslutter utenfor.
    45'
    45'+4
    Gult kort til Almere City FC
    Stije Resink
    Dommeren gir Stije Resink (Almere City FC) et gult kort.
    45'+4
    46'
    Almere City FC blir avblåst for offside
    En av Almere City FCs spillere går i offside.
    51'
    Skudd utenfor mål, AZ Alkmaar
    53'
    54'
    Spillerbytte - AZ Alkmaar
    Inn: Ernest Poku
    Ut: Ibrahim Sadiq
    Ibrahim Sadiq (AZ Alkmaar) erstattes av Ernest Poku.
    57'
    Spillerbytte - Almere City FC
    Inn: Hamdi Akujobi
    Ut: Stije Resink
    Almere City FC bytter ut Stije Resink med Hamdi Akujobi.
    59'
    Inn: Faiz Mattoir
    Ut: Joey Jacobs
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Almere City FC. Inn kommer Faiz Mattoir, mens Joey Jacobs tar plass på benken.
    59'
    I Almere slår Peer Koopmeiners en corner fra høyre.
    61'
    Frispark Almere City FC.
    64'
    64'
    Skudd på mål, AZ Alkmaar
    Seiya Maikuma
    AZ Alkmaar fosser forover og Seiya Maikuma fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    67'
    AZ Alkmaar, prøver et skudd, men det reddes
    67'
    Peer Koopmeiners (AZ Alkmaar) løfter inn en corner fra venstre på Yanmar Stadion.
    68'
    69'
    69'
    Offside! Thomas Robinet blir vinket av og Almere City FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    70'
    Jordy Clasie
    AZ Alkmaar angriper, men avslutningen til Jordy Clasie går utenfor.
    72'
    Inn: Lequincio Zeefuik
    Ut: Troy Parrott
    Maarten Martens (AZ Alkmaar) gjør sitt andre bytte for dagen. Lequincio Zeefuik erstatter Troy Parrott.
    73'
    Martin Van den Kerkhof signaliserer et frispark til AZ Alkmaar.
    75'
    77'
    78'
    79'
    Ricardo Visus Contreras
    Ricardo Visus Contreras (Almere City FC) må forlate banen etter at dommer Martin Van den Kerkhof trekker fram det røde kortet!