Murat Erdogan signaliserer et frispark til Altay Izmir.
    Deniz Kadah (Altay Izmir) misbruker sjansen fra straffemerket!
    Kurtulus Yurt (Bandirmaspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Izmir Atatürk Stadium.
    6'
    Mål for Altay Izmir!
    Altay Izmir 1 - 0 Bandirmaspor
    Mål: Deniz Kadah
    Deniz Kadah dundrer ballen i mål og Altay Izmir tar ledelsen 1-0 på Izmir Atatürk Stadium.
    7'
    Bandirmaspor slipper å klare seg uten Kurtulus Yurt som kommer tilbake på banen igjen.
    8'
    Altay Izmir får tildelt et hjørnespark
    Ziya Alkurt
    I Izmir slår Ziya Alkurt en corner fra høyre.
    9'
    Spillerbytte - Bandirmaspor
    Inn: Rayo
    Ut: Ishak Cakmak
    Erkan Sozeri gjør dagens første bytte i Izmir, når han tar ut Ishak Cakmak og setter inn Rayo.
    12'
    Altay Izmir 2 - 0 Bandirmaspor
    Mål: Eren Erdogan
    Mål! Erdogan Eren øker ledelsen til 2-0.
    13'
    Spillet på Izmir Atatürk Stadium er stoppet midlertidig fordi Kurtulus Yurt ligger nede.
    16'
    Inn: Gokhan Degirmenci
    Ut: Kurtulus Yurt
    Kurtulus Yurt (Bandirmaspor) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Gokhan Degirmenci.
    16'
    Altay Izmir 3 - 0 Bandirmaspor
    Erdogan Eren setter ballen i mål og øker Altay Izmirs ledelse til 3-0 i Izmir.
    20'
    Yonathan Del Valle
    Målsjanse! Yonathan Del Valle (Bandirmaspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    22'
    Bandirmaspor får tildelt et frispark
    I Izmir har et frispark blitt tildelt bortelag.
    23'
    Bandirmaspor blir avblåst for offside
    Bandirmaspor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    24'
    Frisparket tildelt Bandirmaspor er farlig nær Altay Izmirs målområde.
    25'
    Skudd på mål, Bandirmaspor
    Erkan Taskiran
    Bandirmaspor angriper. Erkan Taskiran får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    26'
    Bandirmaspor, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Sjanse! Bandirmaspor avanserer forover, men Yonathan Del Valle avslutter utenfor.
    26'
    Bandirmaspor får tildelt et hjørnespark
    Murat Erdogan tildeler Bandirmaspor en corner. Dogan Can Davas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    27'
    Bandirmaspor angriper, men avslutningen til Yonathan Del Valle går utenfor.
    27'
    Bandirmaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Sjanse i Izmir! Yonathan Del Valle (Bandirmaspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    30'
    30'
    Skudd på mål, Altay Izmir
    Eren Erdogan
    Erdogan Eren (Altay Izmir) avanserer forover på Izmir Atatürk Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    31'
    Altay Izmir, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Dogan Can Davas (Bandirmaspor) slår en corner fra høyre side på Izmir Atatürk Stadium.
    32'
    Mål for Bandirmaspor!
    Altay Izmir 3 - 1 Bandirmaspor
    Mål: Mehmet Yigit
    Mål! Mehmet Yigit holder Bandirmasporet inne i kampen med en redusering til 3-1.
    33'
    Frispark til Altay Izmir på halvdelen til Bandirmaspor.
    34'
    Frispark Altay Izmir.
    34'
    Frispark for Bandirmaspor på egen banehalvdel.
    34'
    Bandirmaspor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Altay Izmir.
    35'
    Murat Erdogan tildeler Altay Izmir en corner. Erdogan Eren sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    Zeki Yildirim
    Zeki Yildirim (Altay Izmir) prøver å heade ballen i mål på Izmir Atatürk Stadium, men mislykkes.
    40'
    40'
    Frispark Bandirmaspor.
    41'
    I Izmir slår Dogan Can Davas en corner fra høyre.
    41'
    I Izmir har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    42'
    43'
    Murat Erdogan signaliserer et frispark til Bandirmaspor.
    44'
    Skudd utenfor mål, Altay Izmir
    Kazimcan Karatas
    Altay Izmir angriper, men avslutningen til Kazimcan Karatas går utenfor.
    45'+2
    Zeki Yildirim (Altay Izmir) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+3
    Dogan Can Davas (Bandirmaspor) løfter inn en corner fra venstre på Izmir Atatürk Stadium.
    45'+4
    Altay Izmir har fått straffe!
    47'
    Erdogan Eren (Altay Izmir) løfter inn en corner fra venstre på Izmir Atatürk Stadium.
    48'
    Altay Izmir får straffe på Izmir Atatürk Stadium. Erdogan Eren mislykkes med å sette den i mål!
    48'
    Erdogan Eren (Altay Izmir) slår en corner fra venstre side på Izmir Atatürk Stadium.
    48'
    Sjanse! Bandirmaspor avanserer forover, men Dogan Can Davas avslutter utenfor.
    49'
    Ziya Alkurt
    Målsjanse! Ziya Alkurt (Altay Izmir) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    Frispark til Bandirmaspor på halvdelen til Altay Izmir.
    51'
    Frispark i en god posisjon for Bandirmaspor!
    52'
    Deniz Kadah
    Målsjanse på Izmir Atatürk Stadium! Deniz Kadah fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    52'
    52'
    Murat Erdogan signaliserer et frispark til Bandirmaspor like utenfor Altay Izmir-området.
    55'
    Murat Erdogan tildeler Bandirmaspor en corner. Dogan Can Davas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    Altay Izmir 3 - 2 Bandirmaspor
    Mål: Dogan Can Davas
    Målgivende: Selcuk Alibaz
    Dogan Can Davas (Bandirmaspor) header ballen i mål og reduserer til 3-2 på Izmir Atatürk Stadium. Det er en fin assist fra Selcuk Alibaz.
    56'
    Erdogan Eren (Altay Izmir) slår en corner fra høyre side på Izmir Atatürk Stadium.
    58'
    I Izmir slår Erdogan Eren en corner fra høyre.
    58'
    Altay Izmir blir avblåst for offside
    En av Altay Izmirs spillere blir avblåst for offside.
    59'
    Inn: Mickael Pote
    Ut: Rahmi Anil Basaran
    Erkan Sozeri (Bandirmaspor) gjør sitt tredje bytte for dagen. Mickael Pote erstatter Rahmi Anil Basaran.
    64'
    Inn: Vital Bahati
    Ut: Erkan Taskiran
    Bandirmaspor bytter ut Erkan Taskiran med Vital Bahati. Dette er det fjerde byttet som Erkan Sozeri gjør i dagens kamp.
    64'
    Inn: Mert Ali Atakulu
    Ut: Yonathan Del Valle
    Bytte for Bandirmaspor. Mert Ali Atakulu kommer inn for Yonathan Del Valle på Izmir Atatürk Stadium.
    64'
    Murat Erdogan signaliserer et frispark til Bandirmaspor på egen banehalvdel.
    66'
    Altay Izmir 3 - 3 Bandirmaspor
    Mål: Rahim Dursun
    Målgivende: Orhan Ovacikli
    Mål! Rahim Dursun (Bandirmaspor) utligner med en heading på Izmir Atatürk Stadium. Orhan Ovacikli var nest sist på ballen.
    67'
    68'
    Deniz Kadah
    Altay Izmirs Deniz Kadah blåses av for offside på Izmir Atatürk Stadium.
    69'
    Dommer Murat Erdogan venter med å sette i gang spillet fordi Kazimcan Karatas ligger nede.
    71'
    Selcuk Alibaz
    Selcuk Alibaz (Bandirmaspor) slår en corner fra venstre side på Izmir Atatürk Stadium.
    71'
    72'
    Spillerbytte - Altay Izmir
    Inn: Leandro Kappel
    Ut: Kazimcan Karatas
    Altay Izmir bytter ut Kazimcan Karatas som ikke ser ut til å kunne fortsette. Huseyin Tavur blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Leandro Kappel.
    72'
    Murat Erdogan tildeler Altay Izmir en corner. Erdogan Eren sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    79'
    Inn: Marcio Mossoro
    Ut: Eren Erdogan
    Altay Izmir bytter ut Erdogan Eren med Marcio Mossoro. Dette er det andre byttet som Huseyin Tavur gjør i dagens kamp.
    79'
    Inn: Jasmin Scuk
    Ut: Cebrail Karayel
    Huseyin Tavur (Altay Izmir) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jasmin Scuk erstatter Cebrail Karayel.
    79'
    Inn: Murat Akca
    Ut: Ridvan Simsek
    Ridvan Simsek (Altay Izmir) erstattes av Murat Akca.
    79'
    83'
    86'
    Altay Izmir angriper, men Murat Erdogan blåser for offside.
    87'
    87'
    Zeki Yildirim ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    88'
    Zeki Yildirim er på beina igjen og fortsetter kampen.
    90'
    90'
    Selcuk Alibaz (Bandirmaspor) vinkes av for offside i Izmir.
    90'+1
    90'+2
    Marcio Mossoro
    Altay Izmir angriper i Izmir. Marcio Mossoro avslutter på mål, men greier ikke å score.